Професионални серии за коса 142

• 41 965
  • 801
  •   1
Отговори
# 210
Шампоанът екстеншънист не се разбира с много коси - дава точно обратния на търсения от теб ефект - смачква и сплесква косата. Смени шампоана с денсифик, както си се насочила или този на Лакме Simple Smile
Щом казваш, че косичката е тъничка, маската Макадамия най-вероятно ще ти идва тежка и няма да ти хареса. Маската чудо, мисля е добро решение Simple Smile С9 на Напура също е много добър избор за протеин Simple Smile

# 211
Никакво дразнене няма! Лятото взех серията на морето и всеки ден я ползвах. През други части на годината също съм я ползвала всеки ден и нямам сърбеж или друг дискомфорт.

Две думи за маската на Макадамия, че мернах и тази тема -
Взех я на намалението и първия път бях супер изненадана колко е гъста. Сложих повече от нормалното (явно) и косата ми стана мазна значително по бързо (още в края н деня..). От тази маска дамите с тънка коса трябва да слагат минимално количество! Хем че моята не е от най тънките и че ми е гъста и пак се утежни за половин ден.

# 212
  • София
По-скоро маската на Макадамия е за наистина суха и увредена коса.
Затова се води маска реконструктор.

Виждала съм твоята коса Анастасия - страхотна е и изглежда много здрава, според мен затова ти е дошла тежка.

Аз съм с тънка коса с по-бързо омазняващи се корени и сухи дължини и не ми идва тежка, разбира се нанася се само по-дължините.

Но в моментите в които косата ми е в сравнително по-добро състояние от обикновеното веднага ми  утежнява.

Така че освен ако косата не е мн изтощена не се лъжете да я купувате заради добрите отзиви защото и най-добрият продукт няма как да подвйства добре на коса за чиито нужди не е предвиден.

# 213
Аз си взех малката разфасовка и ще си я ползвам 1 път седмично по мъничко количество.
Благодаря за комплимента! Simple Smile)

# 214
За маската Макадамия мога да кажа, че въобще не ми утежнява, а започнах да я използвам в момент, когато косата ми беше здрава, разбира се не съм я ползвала на всяко миене /нормален към тънък косъм, средна гъстота/. А сега в момента след обезцветяване ми е супер, косата отново става бляскава, разплита се още в банята /в случай, че използвам шампоан, който я заплита/, да не кажа, че може би има нужда и от нещо по-силно, 1 път на 2 седмици примерно.
За маската Чудо на Маракеш, не мога да се изкажа толкова добре - в банята разплита, а след като я изсуша става една суха .. абе не ми харесва ефекта, иначе аромата е божествен!

# 215
Здравейте,някой да сподели от личен опит коя Хайверена серия на Алтерна би била подходяща за руса,с кичури,тънък косъм,изтощена коса

# 216
Прегледах продуктите на Алтерна, но не успях да открия преуоша.
Може ли да помоля за линк или да споделите, точно кой е?
Благодаря!

# 217
Маската на Макадамия я използвайте изключително икономично. Ако трябва слагайте количество, колкото лешник и разтрийте между дланите и така нанесете. Аз имам коса почти до кръста и тази маска я ползвах само на опашката и то 5 см преди връхчета. Имах я за тежка артилерия, когато ми трябва ако хидратация.
Косата ми беше в лошо състояние и ми помогнаха кремообразните термици на Керастаз, за да спре да цъфти. Нищо друго.
Маската чудо, недейте се подлъгва, не е нещо уау. Средна хубост е и не разчитайте да ви възстанови косите.
Сега, да кажа за маската на Епруваж. На моята здрава коса й дойде тежка и днес стои малко сплескана и очаквам след ден-два да ми е омазнена. Комбинирах я с шампоана на Чи за дълбоко почистване.
Да си покажа косата, изсушена е доста леко, като преди това съм сложила коприната на Чи.Ползвах сешоар от 1200 вата и гребен. Нищо съществено.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 23:10 от Ani888

# 218
Имам нужда от бърза справка. Правилно ли съм се ориентирала, че шампоана на Меди - фолиген и балсамът - витатин са балансирани продукти?

# 219
Прегледах продуктите на Алтерна, но не успях да открия преуоша. Може ли да помоля за линк или да споделите, точно кой е?
Няма го вече - тук на снимката в най-ляво
https://www.arlen.bg/category/237/caviar-moisture-intense-intenz … idratirashti.html

# 220
За цъфтежите на мен много ми помогна серумът на Oway.

# 221
Скрит текст:
За цъфтежите на мен много ми помогна серумът на Oway.
Шшшшшштттт тихо, че ще вземат още да го увеличат Scream

# 222
Права си, ама накъде повече? И в момента цената му е безумна. Scream

# 223
Маската Макадамия - repair не е ли протеин? Аз уж за такава я купих Grinning

Pinki, не знам каква ти е косата. Мисля, че Фолиген се дава за балансиран, да. На моята тънка коса не ми харесва, предпочитам Биокленз. Мооже би Фоли е леко към хидратация, а Биокленз - към протеин, не съм сигурна. Но Фоли ми прави косата прекалено мека, омазнява се по-бързо, и не държи никакъв обем.

# 224
  • Варна
Здравейте,някой да сподели от личен опит коя Хайверена серия на Алтерна би била подходяща за руса,с кичури,тънък косъм,изтощена коса

Алтерна за изтощена коса....Без да се замислям бих казала Интенз,но спряха хубавия преуош. Честно казано харесвам всички Алтерни даже хидратиращите напоследък. Можеш спокойно да пробваш Бонд рипеър. Хубав протеин са правят косата жилава и сочна без да пресушават. Много харесвам и инфинити те са си почти хидратиращи и за лятото са ми любими.

Общи условия

Активация на акаунт