Професионални серии за коса 142

• 41 937
  • 801
  •   1
Отговори
# 300
Аз Alyona заглеждам. Като ще е гарга, да е еошава. Мисълта ми беше, че от миналата седмица са го вдигнали с около десетина лева.

# 301
Принцеске, извинявай. Объркала съм се нещо.
Иначе да дам малко отзиви:
- Хронолоджист термо - най-накрая реших да го пробвам. Сдобих се с мъничко от Лола Heart Exl На първо ползване не бих казала, че ми харесва. Косата ми стана твърда и суха от него. Дано при второ ползване нещата да са по-различни, защото аромата ми харесва.
- Взех си Олиосета с ленено семе Ш и Термо - много добре ми се отразиха. Измих само с шампоана, без да слагам балсами и маски след това. Малко ми заплете, ама съвсем малко. Но след термото косата стана мека, но не лигава, плътна, със супер обем и блясък. Май сложих доста термо (другия път ще сложа по-малко), защото след 2ра нощ я чувствам малко утежнена.
- Кръгла четка на Оливиа Гардън (най-голямата - 80) Уникална! "Бодличките" са меки, не ти дерат скалпа. Обемът беше просто уау. Супер удобна, лека. Бях чела, че на някой му се били стопили бодличките от сешоара, та специално  следях да не стане някакъв гаф, ама няма такова нещо, а аз се суша на висока температура. Моята е бяло/сиво. Другите четки също ли са с меки бодлички? За сравнение, ЛейбълМ направо ми съдира скалпа като я допра.

Днес ще ползвам ФК за мазни корени и сухи краища. Ще пиша как е.

За Парлукса... като сме го цъкнали 100 пъти то засича, че е търсен и явно вдигат цената... като със самолетните билети в ескай.

# 302
Меча ♥ И аз споделям мнението ти, ароматът е топ, обаче косата ми не неше хубава с него, даже го продадох вече, че не ми се трупа Simple Smile
Бях забравила колко обичам серията Архитект! Не я бях ползвала няколко години, но определено няма да спирам да я поддържам вече - косата е с обем, лъскава, стегната, но копринена на допир♥

# 303
Аз да питам за orofluido, че май отдавна не е ставало дума - слаба ракия, нали?
Следя и за четките, много сте ми полезни, а ми предстои покупка.
Не казахте нищо за тези с топъл въздух обаче - струва ми се, че ще улесняват оформянето (особено с две леви ръце и тежък сешоар както е при мен), но сякаш изсушават доста косата?

# 304
  • София
nad_tab,
беше писала наскоро, че ще пробваш сив тонер на Compagnia del colore. Може ли да споделиш какви са ти впечатленията от резултата?

Въобще, ако не на тази марка - как процедирате с тонерите и от кои сте доволни?
Взех си за проба и за първи път ще го правя сама.
Не съм ги пробвала още.

# 305
Четка с топъл въздух използвам на 80-90% суха коса, тогава се оформя най-добре, пестиш време в сушене и нямаш изгорели кичури.

# 306
  • Варна

Casual
серумите за връхчета,които ползвам и харесвам са Маракеш,Ланза нийм и тоя на Оуей. И трите са хубави за моята коса.  Хидратиращи кремове имам тоя на Марокан/изключително рядко се сещам за него/ и Камелията на Шу/ако някой засече читаво намаление на Шу да свирка,че снаха ми ми беше на гости и шкафът ми с Шу-та сериозно пострада откъм наличности/ Grinning.

Еластистайлърът е голяма глезотия. Писах,че е с консистенция на рядко мляко и много хубав, нежен аромат. Моята коса го усеща като хидратация. Китосва класно.

За термото на Хроноложист нищо лошо не мога да кажа. Харесва ми много. Прави косата плътна и кротка. Изправена с него е права до следващото миене въпреки,че постоянно я връзвам и смотавам на кок да не ми пречи.
 Добър продукт е,но има и други добри. Аз съм си заклет фен на серията и това е основната причина да го взема.

Въртящата четка и до сега си ми е любим уред за стилизиране. Напоследък обаче взех да прегрешавам със Стиймпода на щерката,който винаги стои изваден Grinning та ще видим къде ще му излезе края.

# 307
Хидратиращи кремове ... тоя на Марокан и Камелията на Шу Grinning.
Този ли имаш предвид Принцесо https://www.arlen.bg/product/2476/hidratirasht-krem-stilizant-s- … -cream-300ml.html
( забелязали ли сте ревютата в арлен - на много продукти има от един потребител "CDPR" ?!?!? )

Кой от двата продукта с Камелия ?
https://www.shuuemuraartofhair-usa.com/collections/art-of-oils/oil-in-cream.html
https://www.shuuemuraartofhair-usa.com/collections/art-of-oils/u … al-hair-balm.html

Ако откриете и серума на Oway на добра цена свиркайте

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:44 от Casual

# 308
CDPR - е защита на имента по изизкването за личните данни. Когато съм пускала отзиви и ми излиза това CDPR вместо име.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 15:52 от Karamele

# 309
Серума за връхчета на Oway не беше ли последно 50.00лв., сега пък е 51. Rolling Eyes

# 310
  • София
Здравейте,

Нова съм и търся съвети.
След като съсипах моята перушина и сега съм много светло руса моля ви да ми препоръчате шампоан и маска/балсам.
Изхабявам второ шише на Kerastase Therapist и маската.
Имам и с кератин на Alfaparf.

Предварително благодаря и бъдете здрави!!!

# 311
Аз да питам за orofluido, че май отдавна не е ставало дума - слаба ракия, нали?

не точно, аз имам добри попадения от сериите им
примерно зеленият им преуош е най-хубавият, който съм ползвала, харесвам и другите продукти от серията, повече към протеин е
ароматът на златната серия е много силен и много дълго се задържа в косата, но действието е доста добро, за силно изтормозена коса
рововата серия е най-лека и ефирна

# 312
Благодаря, bubanka, не са моите като те слушам, аз търся стабилна хидратация.

Имам ваучер за дългас да ползвам и ми се искаше да сложа добавя нещо и за коса, но там няма голям избор - общо взето тяхната марка, Орофлуидо, Ревлон и Вела. Цените на всички изброени там обаче са ... дразнещи.

Вела имат интересни anti frizz продукти обаче, преди време фризьорка ми беше сложила някакъв и действително обра фриза, обаче съм забравила кой точно беше, май този: https://douglas.bg/wella-eimi-flowing-form-54523 , води се и антистатик. На други места е по 14лв., ако някой проявява интерес. Назад споменахте прекрасния влажен варненски климат и чудесната твърда и варовита вода тук - комбинацията е трепач, а с идването на есента борбата с тях пак излезе на дневен ред. Наред с това взех прогресивно да побелявам и въобще драмата ми е пълна..

_limonche_, ти беше питала наскоро за Uniq One , взе ли си нещо? Гледах ги преди време, но не ги поръчах, сега пак се чудя дали да не пробвам нещо от червената серия, Аня също похвали шампоана и маската при суха коса тогава. Май и от спрея бяхте доволни в темата?

# 313
Да ви се похваля, вчера открих топлата вода Grinning Отдавна заглеждам Читата, най-вече заради възторжеността на Агентчето от тях, но някак си все не им идваше времето. Благодарение на мила съфорумка се сдобих с ш и б Чи Инфра и вчера ги ползвах. Ами няма такъв благодат за косата ми - има плътност, блясък, подредена е и няма никаква твърдост. За финиши сложих много мъничко екстеншънист термик и коприната на Чи. После оформих със сешоара и стана коса мечта Heart Eyes
А в последно време като ли нищо не й харесваше на мойта грива.
Grinning   Grinning   Grinning  Толкова ли съм досадна  Grinning  ще си взема бележка!

Ужасно се радвам, че са ти харесали - тук всички знаем колко много фактори влияят и дори и читав продукт на неподходящата коса, с неподходящата вода или климат може да даде съвършено различен резултат!

Чи Кератин при мен например утежняват много през лятото, когато Инфра ми е идеална, но сега вече ни удариха студовете и пак ще мога да ги ползвам. Другото, което съм си приготвила е Алтерна Инфинит Калър Холд (за боядисана коса) и мисля да ги редувам с Алтерна Дензифаинг.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:19 от Agent Provocateur

# 314
Casual,
един непоискан съвет относно хидратиращият крем на Марокан, тъй като и аз го очаквам в момента, моля погледни и тук:
https://www.parfimo.bg/moroccanoil-hydration-za-blyasak-na-kosata-za-jeni-300-ml/
https://makeup.bg/product/37535/
за цената на маската пък съвсем няма какво да говорим, на такава цена в сайтове не съм я виждала, а може да се каже че не излизам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт