Професионални серии за коса 142

• 41 928
  • 801
  •   1
Отговори
# 330
Пийч, двустъпковият реконструктор е много хард терапия и не мисля, че ще ти се отрази добре на хубавата, здрава коса. Когато започнах да навлизам в профи дебрите, четях много из форума и ми беше попаднала една статия, че здравата коса няма нужда от силен протеин.
Имам спомен, че имаше серума на Оуей за връхчета, мисля, че той би бил подходящ за превенция на цъфтежа или все пак ако си си наумила твърдо двеминутният реконструктор, може би е по-лекият вариянт

# 331
  • София
Как правилно да използвам двеминутния реконструктор на Афоджи? Като маска или...? Правилно ли е например
Ш на Mediceiticals или Джойко
Двеминутен реконструктор Афоджи

# 332
Снощи късно пуснах една поръчка от рибката. Заредих се с още един Ш фолиген и този път успях да се вредя за голяма разфасовка от целаген. Взех си и Колорплекс. Страх ме е да се похваля, но от комбинацията фолиген+целаген, страшният ми косопад намаля наполовина. И в банята вече падат единични косми, а не цели кичури. Има още какво да се желае, но все пак е напредък.
Иначе и аз съм разочарована, че не намалиха Напура. Мислех да си взема Ш и ампули.

# 333
  • У дома !
Истинския черен петък е на 27 .11., последният петък на ноември навсякъде по света,това е фирмен трик С тези петъци, не бързайте да купувате, а изчакайте по-големи намаления. Сега магазините искат да ни подведат и да купуваме стоките им с ниски %

# 334
Аз пуснах една малка поръчка
Матиращата маска на Лакме върши си работата доволна съм.
Олиото на чи инфра не съм го ползвала
Серума на Полина София за косопад и растеж на косата и него не съм ползвала. Скромна съм това е подарък от мен за мен по случай рожден ден. Heart Eyes

# 335
Casual,
Essence Absolue e афтър-уош, пре-уош, става и за скалп. И все пак си е олио, което дори и уж многофункционално, за плътна, непокорна и капризна коса не е уау. Всъщност, не е нищо особено. Поне не утежнява, много е фино и за по-слаби коси е идеално. Надценено е по-мое мнение. Не го поддържам. Бих го сравнила с аргановото олио на Lakme. Сигурно е подобно и на Moroccanoil Light (но него не съм ползвала).

Wonder Worker e по-адекватен и подходящ за третирани и плътни коси, защото не е толкова слаб като горното олио. Наистина върши няколко неща, като има и термо защита. За оформяне е добър, подхранва косата и я прибира (горе-долу се справя с фриз). Придава и много хубав обем. Всъщност си е доста добър продукт, бях го забравила. Той си е точно оставаща по косата грижа.

От изброените е най-интересен двуфазният серум Urban Moisture, защото успява да разкраси краищата и стои малко с него косата като след преуош. Справя се със сухота. Също е силен и е нужно много малко количество, ако се добавя допълнително на суха коса. Придава блясък. Ползвала съм го с цялата серия и като индивидуален продукт не знам дали ще е нещо впечатляващо.

# 336
Очаква ли се по-голямо намаление в рибката, арлен според вас?

# 337
Двуминутния реконструктор на Афоджи съм го ползвала само със шампоан от същата серия. На моята коса се отразиха много добре (изтощена, накъсана, цъфтяща, боядисвана). Ползването на продуктите беше съчетано с подстригване 5-6 см и серума на Маракеш ендз. Определено серията на Афоджи е едно от малкото неща, които косата ми понесе твърде добре и си заслужаваше да ги имам.

# 338
Maccadamia deep repair е отново изчерпана. Пуснали са 5 бройки евентуално. Дали ще има зареждане до края на намаленията?

# 339
+ 1 доволен потребител на Афоджи. Харесваха ми и шампоана за хидратация, както и протеиновия и две минутния реконструктор. Цената им е перфектна, с оглед качеството. Много добри продукти за изтощени и третирани коси.

# 340
  • Варна
Рибата си взеха лъвския пай с предишното намаление. Сега това е от немай къде защото и другите направиха. Много неналични неща имат явно е тегаво с доставките в тая лудница. Очаквам да намалят и останалите марки другата седмица.

# 341
Здравейте, какви впечатления бихте споделили за маската на Медисютикълс? Как е откъм сплескване/обем/омазняване? Понася ли се с шампоана Биокленц?
Чудя се с какво да комбинирам Биокленц - с някой балсам или с маската.Thinking

# 342
Пийч,двустъпковият най-често веднъж на 2-3 месеца щом косата ти е здрава.Двуминутния си е маска и то доста добра.След балансирани и протеинови Ш го ползвам

Мимка,маската я коментирахме преди няколко страници.И с Биокленз и Хидрокленз е еднакво добра,но внимавай с количеството.Биокленз с каквото и да го комбинираш няма да сгрешиш,но ако дължините са много изтощени,залагай на маски

# 343
  • София
Аз пък се чудя дали ми трябва някакъв leave-in conditionner.
Макар да ползвам преуоши, всякакви маски и тн косата ми след баня по дължините е леко оплетена.
Някакву препоръки?

# 344
  • Варна
Маската на Меди е чудесна при мен. Не сплесква даже е обемообразуваща. Прави корените леки и някак живи,стегнати. На дължините обаче ми идва слаба. Ако ползвам само нея се налага да сложа количество креммобразен продукт без отмиване. Ползвам я с Хидрокленс,а той е за суха коса и скалп. Не съм ползвала биокленз и не мога да дам мнение как ще се комбинират.

Общи условия

Активация на акаунт