Професионални серии за коса 142

• 41 923
  • 801
  •   1
Отговори
# 345
Не е невъзможно да има по голям % намаление, но много често наличностите са изчерпани.

Мелисанде и аз по същата причина търся продукт без отмиване,но при мен не е веднага след баня, а ден след това. Отдавам го на шаловете, яките и наелектризирането на косъма ми Sad

# 346
  • Някъде там
Нищо не ми трябва и от нищо нямам нужда .
Ако напура бяха намалени щях да си взема някоя друга ампулка .
Няколко странички по назад някой попита за шок концентрата на лакме .
Много ми харесва .Спира косопада (косопада ми е лек) ,и косата няма оманзяване с дни .
Измих в понеделник и днес .
Косата ми през тези дни беше като току що измита (обем в корена и чиста) .Най вероятно можеше и още да изкарам така , но реших да сложа край на експеримента .Пробвах да видя колко дни би останала косата чиста .

# 347
  • София

Мелисанде и аз по същата причина търся продукт без отмиване,но при мен не е веднага след баня, а ден след това. Отдавам го на шаловете, яките и наелектризирането на косъма ми Sad

Аз се чудя между:
1.  хидратиращия крем на Morrocanoil но като знам опита ми с ходратиращият им шампоан, много ме е страх. Но пък кафявата капачка маска хидратира така добре 🥰 не знам

2.  на макадамия leave in
3. този на епруваж.
Но се притеснявам на епруваж да не мирише като маската че за мен миризмата е нетърпима

Също събирам мнения за екстремно хидратиращия балсам на Kingsley дали си заслужава

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 11:44 от Мélisande

# 348
  • София
В emag има хубаво намаление на комплекти на Марокан и Лореал, а също така и на отделни продукти за грижа за коса. Ако някой си търси нещо подобно...

# 349
Здравейте, момичета,
Бихте ли ми препоръчали безамонячна боя за коса.
До момента съм ползвала боите на Keune Tinta и So Pure, но не съм доволна, косата ми стои суха и без блясък. Другото което е, че съм бременна и се притеснявам дали няма да ми дразни боята, но вече положението е много зле.... имам корен почти 3-4 см и съм на 60% с бели коси 😭
Ще съм ви много благодарна да ме насочите към някоя изпитана марка 🤗

# 350

Също събирам мнения за екстремно хидратиращия шампоан на Kingsley дали си заслужава

Шампоана е много тежък и на мен почти веднага ми сплесква. Балсама обаче е страхотен и е по-силен и от някой маски при мен. Пробвай оранжевия шампоан, мисля че е по-слаб, лилавия го ползвах за удърна хидратация с ясната идея че обем няма да видя 😂

# 351
  • Пловдив
Аз пък се чудя дали ми трябва някакъв leave-in conditionner.
Макар да ползвам преуоши, всякакви маски и тн косата ми след баня по дължините е леко оплетена.
Някакву препоръки?
АЗ си взех Подхранващ балсам-спрей Eprouvage Replenishing. Някой го беше похвалил по-назад, а аз нямам такъв тип балсами и реших да пробвам. Снощи мих косата и го сложих - харесва ми резултата. Моята коса е доста дебела и плътна и този спрей я омекоти за секунди и се разресва супер лесно. Не знам в дългосрочен план как ще е и дали ще хидратира достатъчно, но ще видим.

Очаква ли се по-голямо намаление в рибката, арлен според вас?
Миналата година голямото намаление беше през седмицата преди Черния петък, както направиха сега. Съмнявам се да пуснат нещо по-добро.

# 352
  • София
Шампоана е много тежък и на мен почти веднага ми сплесква. Балсама обаче е страхотен и е по-силен и от някой маски при мен. Пробвай оранжевия шампоан, мисля че е по-слаб, лилавия го ползвах за удърна хидратация с ясната идея че обем няма да видя 😂
[/quote]

Ох объркала съм се. Исках да кажа балсам!

# 353
Рибата си взеха лъвския пай с предишното намаление. Сега това е от немай къде защото и другите направиха. Много неналични неща имат явно е тегаво с доставките в тая лудница. Очаквам да намалят и останалите марки другата седмица.
Поне пуснаха Керастаз с 20% и с 5% код ..

# 354
Здравейте, искам да попитам тези, които са си поръчвали продукти на Maroccanoil от Parfimo, дали всичко е наред с тях. В момента има много голямо намаление, но на снимките на един и същ продукт в Parfimo и златна рибка например виждам леки разлики в надписите. Предполагам, че може да са снимани стари опаковки, но знам ли.

# 355
И на мен сякаш нищо не ми трябва. Но, реших да пробвам двустъпковия. Взех протеина и хидратиращия балсам. Аз все още нве мога да преценя косата ми много изтощена ли е, средно ли, малко ли. Наскоро отрязах едни 15 см, сега съм с безобразна прическа, но се надявах вече да съм изчистила добре дължините. Е, да де. Ама тя пак почна да цъфти. Въпреки всичките грижи Sad Писна ми. Даже от серума на Кингсли за запечатване на цъфтежа не явиждам грам ефект, поне не ми утежнява като Owey.
От намаления преди си бях взела ампулите Генезис. Ужасни са ми. Слагам по половин, даже и 1/3 да сложа пак мин идват тежки. Веднага ми омазняват корените. Дори на току що измита коса, ефектът е ужасен. И серума съм взела. Имам последна ампула и почвам него. Да видим.

# 356
Аз поръчвам от Парфимо сигурно вече 3 години и съм много доволна.
По повод leave in ползвам вече втора опаковка на Лакме спрея L2 и сега ще пробвам да го заменя с хидратиращия на Марокан защото косата ми привиква към един и същ продукт.

# 357
Аз няма да си поръчвам нищо. Всичко си имам,а и чакам от Нотино една поръчка.
Тази година бойкотирам рибата и арлен! :grinning
Единствено ми трябва ш Ланза стрент и ще изчакам Агората, предполагам, че ще намалят марката.

# 358
Rosheen,
Имай предвид, че хидратиращият крем на Moroccanoil и Lakme 2 са тотално различни. Ако вторият е един от най-сполучливите продукти на марката, то за първия е трудно да се каже същото. При всички случаи - за цена от 30 лв. за 300 мл си струва да се пробва. Дано ти хареса.

apolonia,
Може да пробваш Architecte на Kerastase, Pro Fiber на Loreal, дори Repair в малки дози... зависи какво разбираш под съсипана коса, на която се отразява добре Therapiste.
Не съм ползвала кератиновата серия на Alfaparf, но тя едва ли ще се справи с друго освен подхранване, едва ли ще поправи щети.

# 359
  • Някъде там
Аз няма да си поръчвам нищо. Всичко си имам,а и чакам от Нотино една поръчка.
Тази година бойкотирам рибата и арлен! :grinning
Единствено ми трябва ш Ланза стрент и ще изчакам Агората, предполагам, че ще намалят марката.
Би ли описала ефекта от Ланза Srength

Общи условия

Активация на акаунт