Професионални серии за коса 142

• 41 885
  • 801
  •   1
Отговори
# 480
Agent Provocateur,
ето тази "четка" знам, че е невероятна: https://www.amazon.com/Professional-Charcoal-Infused-One-step-Bl … out/dp/B07SH1MKZ6. Имаш ли наблюдния или опит? За съжаление, не може да се ползва навсякъде...
Харесва ми стратегията - подари, за да имаш. Добре си го измислила!

# 481
+1 за четките на Оливия Гардън, много бързо си изсушавам косата с тях.
При изправяне и къдрене също се представят отлично, като придават блясък. Космите ( ресничките ) са меки, като цяло са удобни за работа. Заслужават си според мен.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 20:56 от nneellyy

# 482
+1 за Оливия Гардън и от мен. Не веднъж съм писала, че много ги харесвам Blush

# 483
Косата ми е суха,искам да пробвм с масла по дължината-кокосовото дали е подходящо или бадемово🙄

# 484
Как използвате крема/спрея за термозащита на косата? Аз се чудя понеже обикновено се къпя вечер и тогава го слагам заради сешоара и сутринта, когато е изсъхнала добре я изправям набързо и излизам. Но се чудя дали трябва да се слага пак преди пресата, но пък тя става леко влажна и не мисля че е ок след това да я минавам с пресата, а няма как да я чакам пак да изсъхне.

# 485
Кремообразната термозащита е подходяща за мокра коса и защита от сешоар. За преса е по-подходящо спрей термозащита, която са е лека и подходяща точно за преса, за да не утежни косата. Често се спомената тук термозащитния флуид/олио на Напура за изправяне на косата (не съм ползвала лично). Аз в редките случаи, в които ползвам преса/маша ползвам спрей CHI 44 Iron guard - лекичък като вода е и не ми е правил проблеми.

# 486
Аз я суша със сешоар (понякога и четка) с една термозащита (обикновено крем тип Цимента на Керастаз или Тотал Протекта на ЧИ на МОКРА коса, но понякога и спрей тип Pureology Colour Fanatic Multi-Tasking Hair Beautifier), но ако реша да я минавам с маша/преса слагам допълнителна и различна термозащитa на СУХА коса - най-често спрей тип Iron 44 на ЧИ или S-Factor Flat Iron Shine Spray или Алтерна Caviar Professional Styling Perfect Iron Spray.

Agent Provocateur,
ето тази "четка" знам, че е невероятна: https://www.amazon.com/Professional-Charcoal-Infused-One-step-Bl … out/dp/B07SH1MKZ6. Имаш ли наблюдния или опит? За съжаление, не може да се ползва навсякъде...
Харесва ми стратегията - подари, за да имаш. Добре си го измислила!
Grinning A, и още по-брутална стратегия имам - купувам си сама подаръци и ги давам на домочадието да ми ги подари! Страхотни попадения имам Wink

За тази четка не мога да кажа нищо, но определено има ужасно приятен рейтинг. За фирмата производител знам, че са доста популярни на американския пазар, но никога не съм ползвала нищо тяхно, съжалявам!

За стилизация аз имам нещо малко по-странно, но го ползвам доста рядко, защото моята много тънка коса не носи на системни издевателства с висока температура:
https://www.amazon.com/InStyler-Rotating-Tourmaline-Ceramic-Stra … beauty&sr=1-3

PS Гледах скоро интересно видео за къдрави коси и стилизанти за тях и научих 1-2 нови за мен неща, ако го намеря ще го постна!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 23:32 от Agent Provocateur

# 487
  • София
Аз си взех 2-3 четки на Оливия Гардън, които Аня ми препоръча (не точно този сет, че ми идваше много кафяв, но тази серия - NanoThermic Ceramic + Ion) - много ти благодаря за съвета, Аня! Доволна съм, макар, че ми се иска да взема и тази с диаметър 82 мм. Между другото наистина XL четката наистина успява да изсуши много по-бързо - буквално 2 пъти по-големи кичури се хващат на нея! А на щерката за Коледа ще подаря една Морокан Ойл, че да имам база за сравнение!

Сподели после, на мен Оливия ми харесват много повече от Марокан и съм изумена, колко по-лесно и бързо суши.

# 488
Аз също използвам по две термозащити, ако ше изправям с преса по описания по-горе начин, а понякога, за да се презастраховам и 3 Grinning
От феновете на на термото на Напура съм, разделям косата на пластове и нанасям старателно по всеки пласт, не ми утежнява и като бонус е супер икономично.
Агентче, много се смях с коледните ти теории Grinning

# 489
По-рано бях писала за четката за Оливиа Гардън. Сдобих се преди 2 седмици с нея от едни намаления в Нотино. Най-големият диаметър - води се 80. Страхотна е. Суша се за отрицателно време. Имам мега обем. Бодличките не ми одират скалпа и съответно не ми оскубват половината коса. Едно от любимите ми неща е плавното преминаване на дръжката към самата основа. На старата ми четка там се прещипваха косми и ги отскубвах като я въртях, за да суша. Тук просто няма къде да се закачат!
Лошото е, че си взех крем на Орайт за къдрици и не мога да го ползвам, защото не мога да спра да се изправям с четката Grinning

# 490
В понеделник се чудех точно какви четки да си поръчам и питах тук. Една дама ми препоръча точно Xl на Оливия Гардиън така че много й благодаря и ги чакам с нетърпение 🙃🤗

# 491
  • Пловдив
Момичета препоръчайте ми дълбокопочистващ шампоан за тънката, рядка и мазна коса, която имам. Също искам и термозащита, която да не омазнява. Благодаря

# 492
Хайде аз пак за четките....
Моля кажете каква в разликата между златната и розовия ?има голяма разлика в цената.

И тази

# 493
Agent Provocateur,
ох, аз тази златната четка съм я пробвала. Страхотна е! И е супер лесно да се действа с нея. Давам ти я като идея какво да включиш в списъка и да искаш от Дядо Коледа.
Не е препоръчително и уж не може да се полва извън Канада и САЩ.

# 494
Хайде аз пак за четките....
Здравей, имам розовата и не мога да я сравня с другата показана, но ще коментирам цената. Миналата година на черен петък я купих за 45 лв от Емаг. Изчакай да видиш утре на  какви цени ще я пуснат от различните сайтове. Аз я ползвам на почти суха коса или съм духнала корена със сешоар. Оформя и приглажда косъма, но резултатът не нещо което да не мога да постигна и с обикновена четка. Понякога я ползвам и за оформяне на 2-3 ден. На чуплива/ къдрава коса може и да е по-полезна покупка.

Общи условия

Активация на акаунт