Професионални серии за коса 142

• 41 897
  • 801
  •   1
Отговори
# 465
И аз искам инфраред преса, но пусто 180 лв не ми се дават. Около 100 лв, ако е хич няма да се замисля. Искам и фотоепилатор да си купя, така че трябва да избирам.
Други идеи за инфраред преса?

# 466
Аз съм доволна от студената терапевтична  преса. Вече няколко пъти я пробвах, сякаш продуктите попиват много добре в косъма. Нямам още дълготрайно наблюдение дали спомагат за по-здрава коса.

# 467
  • Пловдив
Моята инфра преса стои в шкафа. Нямам никакво време. Имам я от близо 9г. Simple Smile

Какво ще кажете за серума Генезис?

# 468
Момичета последно време косата ми е много мека и се омазнява по бързо. Според вас какъв шампоан ми е нужен за мазна коса, дълбокопочистващ или кератинов (протеинов) ?

# 469
asring,
ако го усещаш като процес, който е "започнал", е много вероятно да е от натрупани и зазидани в косата ти силикони или най-общо - сплъстени и вече натрупани продукти.
Какво козметика за коса използваш? Ако е от сорта на Пантен и подобни е точно задръстване и замърсяване, което може да ти се стори като омазняване на косата.
Ако нямаш - е добре да имаш така или иначе дълбокопочистващ шампоан. С такъв няма да сгрешиш.
Има комбиниран шампоан с 2 действия - ДПШ и за мазна коса - Pure Resource на Loreal. В бг сайтовете има много лоши отзиви за него, но е много препоръчван и ползван от фризьори.
Не съм го имала лично, давам го като алтернатива, ако искаш с един куршум да оцелиш 2 заека.
Ако не него - можеш да си избереш друг ДПШ, а и май ти трябва на първо време точно такъв.

# 470
  • Някъде там
Понатрупахте ли впечатления от бондера и от новия продукт на ФК?

# 471
Момичета,тук ли се беше коментирала темата за въртящите четки?Понеже съм в процес на търсене и имам спомен ,че някъде почна коментар ,но съм изпуснала ,- сега не откривам с търсачката.

# 472
За мазната коса аз лично не препоръчвам да се използват шампоани за мазна коса. По-добре си вземи един балансиран шампоан или такъв без сулфати за ежедневна употреба (ако случая ти е такъв).
И разбира се един ДПШ шампоан за употреба 1-2 пъти седмично.

Относно въртящата четка - на мен изобщо не ми харесва и не я препоръчам! Първо много скубе, буквално ми сваляше косата; и второ косата ми става като разрешена вълна на овца - цялата бухва и стърчи и е кошмар. Трето, изсушаваше ми косата, защото ми отнема адски много време и като се замисля 10 мин с пресата не мисля, че са по-вредни от 45 мин с тая четка.
Но това е при мен! Има жени тук, които са много доволни. Мисля, че prinzesata е една от тях.

Simple Smile)

# 473
На мен ми трябва след полуизсушаване да пригладя/извия крайщата.Моля за препоръки?Гледах сега ровента златна една

# 474
Аз също съм доволна от въртящата четка, имам Ровента.
Постигам по-добри резултати, когато първо изсуша със сешоар косата до 80% и след това с четката. Прическата ми се задържа до следващото миене. Винаги слагам термозащита и накрая олио.
Но както каза Анастасия на всяка коса е различно, има и доволни и недоволни.

# 475
И моята цел беше такава и точно тази златната имах. При мен ефектът беше обратен на изглаждане.
Виж, може вината да е в моите две (леви) ръце, а не в типа топлинен уред. Simple Smile)

# 476
Тази добра ли е?От към мощност мисля че е 1000w

# 477
  • Варна
Добра е Ровентата и с малко тренировки може да се постигнат добри резултати. Много я ползвах навремето когато си възстановявах косата. Сега и без четка си ми е добре, а и здрава коса мината със Стиймпода два пъти седмично за 3мин.не е драма. Виж увредена, ежедневно тормозена с преса вече е проблем.  Винаги съм отричала пресата когато говором за коси нуждаещи се от възстановяване. На здрави коси с правилната грижа и термoзащити са приемливи без да се прекалява.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 23:51 от prinzesata

# 478
Моята е на Ревлон. Наскоро си я взех, обаче не е въртяща и въпреки това много добре ми извива краищата и приглажда косата доста добре. Като цяло съм много доволна. Преди да я купя гледах клипчета в ю туб и останах очарована, затова я купих и не съжалявам.

# 479
Аз си взех 2-3 четки на Оливия Гардън, които Аня ми препоръча (не точно същият сет, че ми идваше много кафяв, но същата серия - NanoThermic Ceramic + Ion) - много ти благодаря за съвета, Аня! Доволна съм, макар, че ми се иска да взема и тази с диаметър 82 мм. Между другото наистина XL четката наистина успява да изсуши много по-бързо - буквално 2 пъти по-големи кичури се хващат на нея! А на щерката за Коледа ще подаря една Морокан Ойл, че да имам база за сравнение!

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 00:47 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт