Професионални серии за коса 142

• 41 302
  • 801
  •   1
Отговори
# 705
Маската:
https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/vazstanovyavashta-maska-ep … -reparative-227-g
Ампулите:
https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/ … l-influsion-13-ml

🍓 Това го правя един или два пъти месечно. При мен ефекта в посока бласък е осезаем, но косата ми е тъмна и сравнително здрава; без сухи крайща.
Много благодаря, златна си ♥♥♥
Поръчах ампулите маската я няма ще я чакам 😄

# 706
Косата ми е гъста и руса, но пусто иска много грижи. Много доволна бях от ампулите и бустерите на Керастаз, но нещо изчезнаха, имате ли информация дали ще ги пуснат?
Препоръчайте с какво да заменя ампулата и бустера на Керастаз като последна стъпка с цел да не се заплита?
Ето я и моята грива 😄

Косата ти е страхотна! Но гледам ползваш а и си поръчала сега само хидратиращи/с превес на хидратацията продукти. Ползваш ли друго освен споменатото? Би било добре да включиш балансирани или протеинови продукти, ако косата ти реагира добре. Само да отбележа че шампоана extreme на Филип Кингсли е доооста утежняващ, поне при мен, но моята коса е наполовина на твоята 😂 а балсама от серията е супер. За заплитането пробвай да слагаш кремообразен финиш всеки ден на суха коса, примерно нощния серум нутритив на Керастас, скъпа алтернатива е, но при мен върши добра работа. Има много други по-бюджетни кремообразни финиши, които ще вършат добра работа. Просто гледай да слагаш всеки ден по малко финиш на суха коса преди разресване.

# 707
Ползвам сега това като финиши като ги редувам

# 708
Още сега ще го купя този нощен серим, но къде нанасяте при мен заплитането е само на тила Sad
Откъде другаде мога да куоя тази маска ? Само в златна рибка ли я има ? Питам тк не съм наясно 🤷♀

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 16:37 от Bria

# 709
Скрит текст:
Аз си купих тази

Агентче жива да си, ти ми даде идеята за нея. Много лесно си резресвам куфилото с нея и не ме скубе Heart Eyes За сешоар не знам дали става, като суша не ползвам четка
Много се радвам, че работи добре за теб, Ванеса Grinning И пак опряхме до това, че си зависи и от косата - за моята тънка, мека перушина тази чудесна четка не е оптимална (предпочитам тънки, метални и гъвкави бодлички), но ми е много приятен масажа на скалпа (бодличките са специфични с тази цел). За сешоар аз не бих я ползвала, мисля, че тези от същата серия ще са по-адекватни за сешоар:
https://store.oliviagarden.com/products/healthy-hair-round-therm … ant=1236064698374
https://store.oliviagarden.com/products/ecohair%C2%AE-combo-vent … ant=1235109642246

PS Ха! Никога не съм обръщала внимание, че има толкова подробен гайд коя четка за какво и за какъв тип коса е на сайта на ОГ! Четене му е майката, не писане по форумите, Агент...
http://www.oliviagarden.com/ogi/brush-selection/chart.php

Брия, разкошна коса...
Продукт, който при мен разплита страхотно без изобщо да утежнява (моята е тънка) и може да се ползва всеки ден е този:
CHI Luxury Black Seed Oil Blend Dry Oil
https://chi.com/chi-products/chi-haircare/chi-luxury-black-seed- … il-blend-dry-oil/

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 17:56 от Agent Provocateur

# 710
В България има ли го този продукт на Чи да го поръчам и аз,  днес съм на такава вълна 😄
Момичета какво ви е мнението за електрическите четки които се продават в Златна рибка и Арлен, някой ползва ли такава след като я изсуши да я заглади, ако да от коя марка сте най доволни?

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 17:20 от Bria

# 711
Bria недей да се хвърляш на нощния серум веднага, не гарантирам че ще ти върши същата работа като на мен. Пробвай да нанесеш на суха коса 1-2 помпи от термичното мляко за руса коса и отгоре Аргана на Лакме или Олеорелакс 1-2 помпи, като съсредоточи нанасянето където най-много ти се заплита. Може да пробваш и само олио, без кремообразен финиш отдолу, за да не бухне.

# 712
Слагам по много финиш, отчитам че аз сама я заплитам докато спя тъй като я вдигам назад и  на сутринта е ужас задната част това е ако не е издухана. Изправена ли е всичко е наред.
Ще се радвам
Да кажете и други ампули и терапии за коса.
Може ли да обясните как се ползва Олаплекс, мога и тази серия да купя ако ще помага при заплитането. 🤷♀
Ще я купя и нощната серия аз обичам да експериментирам, после каквото не ми харесва го подарявам на приятелки.
Поръчах  серума на Агентката на Чи намерих го в Арлен ♥

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 19:34 от Bria

# 713
Бриа, а как спиш? Аз съм с подобна на твоята коса, но още по-дълга, до дупето, и никъде не ми е заплетена. Вечер спя с вързана на топка коса, защото много ми се оплита във врата.

# 714
Бриа, а как спиш. Аз съм с подобна на твоята коса, но още по-дълга, до дупето, и никъде не ми е заплетена. Вечер спя с вързана на топка коса, защото много ми се оплита във врата.
Спя не както трябва, тк е много дълга и много гъста направо като одеало е, я премятам назад цялата и цяла вечер я въртя явно 😂🤷
Повдигам я назад. Вързана, не мога да спя мога са се пробвам плитка да правя ама все пак е дразнещо да ти опъва  нещо докато спиш. Точно на тила се оплита и сутрин, като дойде време да се среша и ми  иде да хвана ножицата и да я отрежа 🤦♀

# 715
Ето, затова ти се заплита.

# 716
Пробвай с много хлабава плитка преди лягане, или пък хлабав кок високо горе на главата. Аз спя на хлабав кок захванат с фуркети, за да не ми опъва и скубе. Спането с пусната коса може да доведе не само до заплитане, но и до накъсване на косъма, а и аз лично го намирам за некомфортно.
Пробвай терапията Cellula Madre на Алфапарф, състои се от ампула и концентрат, които се смесват и се нанасят на измита коса като маска, действат много добре и трите концентрата, само миришат малко неприятно, като къдрин.
За олаплекс терапията писахме преди няколко страници а на главната страница на темата има линк към статия от Магнолия, която подробно описва ползите и прилагането на терапията.
Пробвай Олаплекс номер 3 или еластисайзър на Филип Кингсли ако не, добри преуош терапии са.

# 717
Момичета, есента и зимата дългата коса , която е с тънък косъм, се заплита. Нищо не помага. Влияят яки, пуловери, шалове, шапки. Не си харчете парите за серуми. От години при мен е така, примирила съм се и я нося вързана. Така една идея на тила по-малко се заплита.

# 718
Много благодаря за препоръките! Може ли линкове към терапията която препоръчвате направо да я купя♥🙏
Много сте мили всички❤❤❤
То хубаво да се примиря но ми отнема над час сресване и разплитане, в тези моменти завиждам на всяка жена с къса коса 🤷♀😄

# 719
Заповядай https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/semi-di-lino-cellula-madre- … s-stvolovi-kletki
Вземи първо един концентрат с няколко ампули за да видиш дали ще ти харесат. Нанасяш на измита коса, най-добре след ДПШ, слагаш една шапка за баня и нагряваш малко със сешоар, постой поне 20-30 минути и отмий. Действа наистина много добре!

Да знаеш може една ампула с една доза концентрат да не ти стигне за цялата коса, недей да маже в корените също така.

Общи условия

Активация на акаунт