Професионални серии за коса 142

• 41 309
  • 801
  •   1
Отговори
# 690
Да, пресите не ги намаля, сега пробвах и аз, за козметиката обаче кодът действа. Revolving Hearts

# 691
Кодът за сешоар,  който ползвах е : SKZR5

# 692
Идвам да разкажа завършека на драмата с четката за изправяне на Лейбъл М. Писах на рибите, oще същия ден ми се обадиха и казаха,ч е ще я заменят.

# 693
Идвам да разкажа завършека на драмата с четката за изправяне на Лейбъл М. Писах на рибите, oще същия ден ми се обадиха и казаха,ч е ще я заменят.
Каква четка си избрахте и откъде ?  И аз избирам Simple Smile

# 694
Кодът за сешоар,  който ползвах е : SKZR5
И аз използвах него,а пишеше валиден до септември.
Хвана.

# 695
Bria, четката с глигански косъм на ЛЕйбъл М.

# 696
Аз си купих тази

Агентче жива да си,ти ми даде идеята за нея.Много лесно си резресвам куфилото с нея и не ме скубе Heart Eyes За сешоар не знам дали става,като суша не ползвам четка

# 697
  • София
Ванеса, много и се чудих на тази четка аз. Ти само под душа ли решиш? Че това ме притесняваше да не се разпадне като я ползвам само под вода/на мокра коса. Това бялото на което се държат бодличките пластмасово ли е?

# 698
Ами не,аз си сресвам косата само на сухо,преди да вляза под душа.Много мразя да ми се точат по ръцете мокри косми,а и ме е страх да не я накъсам,затова никога не я реша под душа.Навремето много исках да стана фризьорка,но мокрите коси и точещи се косми ме влудяват,не успявам и до днес да се преборя.
Бялото е гумено и много подвижно,зъбчетата са много гладички,абе страхотна е четката,изглежда масивна но е много лекичка.

# 699
  • София
Някой да е ползвал такава ампула:

Мнение?

# 700
Bria, четката с глигански косъм на ЛЕйбъл М.
Само такава нямам момичета😄Сега ще споделя моята поръчка днес.
Ползвам само Керастаз сериите Нутрив Магистрал и Ирисома оранжевите.
Ползвам и зелената серия Екстеншънист за дълга коса.
Моята коса е дълга почти до кръстта тъмно руса е, проблема при нея е че се заплита на тила особено ако не е изправена 😕
Купих от рибката това

# 701
Косата ми е гъста и руса, но пусто иска много грижи. Много доволна бях от ампулите и бустерите на Керастаз, но нещо изчезнаха, имате ли информация дали ще ги пуснат?
Препоръчайте с какво да заменя ампулата и бустера на Керастаз като последна стъпка с цел да не се заплита?
Ето я и моята грива 😄

# 702

Мнение?
Страхотна е! Дава почти огледален блясък на косата ми!
Използвам я по следния начин:
- измивам се два пъти с шампоан
- смесвам в купичка 1с.л маската на Епруваж и ½ ампула.
- нанасям по цялата коса (на 5см от корена)
- кок, шапка за баня и кърпа... седя поне 2 часа.
- изплаквам обилно косата и излизам от банята. Simple Smile)

# 703

Мнение?
Страхотна е! Дава почти огледален блясък на косата ми!
Използвам я по следния начин:
- измивам се два пъти с шампоан
- смесвам в купичка 1с.л маската на Епруваж и ½ ампула.
- нанасям по цялата коса (на 5см от корена)
- кок, шапка за баня и кърпа... седя поне 2 часа.
- изплаквам обилно косата и излизам от банята. Simple Smile)
Може ли линкове към въпросните ампули и маска ще бъда благодарна направо иназ да ги купя ♥

# 704
Маската:
https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/vazstanovyavashta-maska-ep … -reparative-227-g
Ампулите:
https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/ … l-influsion-13-ml

🍓 Това го правя един или два пъти месечно. При мен ефекта в посока бласък е осезаем, но косата ми е тъмна и сравнително здрава; без сухи крайща.

Общи условия

Активация на акаунт