Професионални серии за коса 142

• 41 318
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
Сега, като се заговорихте за серуми за скалп, се сетих да ви питам, ако някоя скоро е била бременна, ползвала ли е такива или си е дала почивка до раждането.

# 676
Не само до раждането, а и по време на кърмене. Не се препоръчва нищо, което слагаш на кожата. На дължините си прави маски, ма в корените домашни бъркочи само (яйце, натурални масла...)

# 677
Нищо не слагам, даже и ЯЧМР, реших малко почивка да им дам. А и четох, че в този период заради хормоните косата почти не пада, удължава се анагенната фаза и расте по-бързо.

# 678
Така е, в този период косата става уникална, ма след раждането първите месеци е ужас. После се оправя, ставаш като таралежче от нови растежи.

# 679
Здравейте, момичета! Някоя използва ли е този продукт на Чи? Искам да пробвам нещо ново, а това изглежда интересно. Има термозащита с антифриз ефект е. Ако не сте пробвали точно този продукт, а друг от серията, може ли да споделите впечатления от аромата?

https://www.zlatnaribka.com/chi/blackseed/sprey-balsam-za-kosa-b … chi-luxury-118-ml

# 680
Здравейте, момичета! Някоя използва ли е този продукт на Чи? Искам да пробвам нещо ново, а това изглежда интересно. Има термозащита с антифриз ефект е. Ако не сте пробвали точно този продукт, а друг от серията, може ли да споделите впечатления от аромата?

https://www.zlatnaribka.com/chi/blackseed/sprey-balsam-za-kosa-b … chi-luxury-118-ml

Аромата на серията е парфюмен, леко на little black dress на Avon ми мирише, но по-хубаво. Дано някой има по-точно парфюмно опреличаване.

# 681
Даа... наиатина прилича на този аромат, но по-силен. Simple Smile)
При мен ароматът не е траен.

# 682
Ох ,аз даже забравих вече какво поръчах ,серум екстеншънист (благодаря на Пийч)бондера и еластистайлъра на ФК,колорплекс 3 бр,шампоан за мазна коса меди,сегаа в нотино в кошницата ме чака олаплекс,а в арлен сешоар и серума за краища на oway ,само чакам добра дума от вас ....😂😂😂

# 683
Добра дума от нас винаги ще чуеш Grinning
 Аз съм с две ръце за серума на Oway, но Olaplex  не мисля, че е особено изгоден в момента.

# 684
Момичета здравейте , може ли да ми кажете къде може да е изписан срока на годност на маската мароканойл с черната капачка? Поръчах от Парфимо, но в момента съм в чужбина и сестра ми го взе от Спиди и каза че мирише гадно на мас,а тази маска знам как хубаво мирише , но никъде не е намерила отбелязан срок на годност.

# 685
  • Велико Търново
Момичета, влизам да ви похваля Хидрасплаш серията на Джойко - снощи я използвах. Има приятен, свеж аромат, и макар че се притесних след шампонирането, защото усетих косата си лигава и мека /а това обикновено води до бързо слепване на тънката коса/, след нанасянето на балсама и изсъхването /не съм ползвала топлинен уред/, усещането при допир беше жилавост, подвижност, гладкост, но обемът не се беше загубил. Препоръчвам за тънки коси, нуждаещи се от хидратация /от време на време Wink
Днес косата е една идея по-слегнала, но при мен е нормално, аз мия през два дни и няма начин да имам обем повече от един ден.

# 686
Мерси за препоръката, Бисквитке, аз винаги те чета много внимателно!

Аз аз в порив на среднощни нерви и будуване се самоуспокоих със една бутилка K-PAK Cuticle Sealer и със известно закъснение и срам установих, че и CHI имат подобен продукт, който аз не съм знаела...
https://www.joico.com/pro-care/k-pak-hair-repair-system/

CHI Ionic Color Lock Treatment

# 687
Момичета ,какви бяха кодовете в Арлен за отстъпка?
Харесала съм си преса за коса на Дива ,но гледам какви разлики имат в цената, а описанието е едно и също почти на всичките.. с инфузирани масла и керамични плочи.

# 688
FNL10  е кодът. Но гледайте и дали са налични, че има доста модели, които са изчерпани и не са махнати от сайта, незнайно защо.  Rolling Eyes

# 689
Благодаря,не ми хвана този код.
Имах някакъв, който е трябвало до септември да ползвам,пробвах него ми го хвана.

Общи условия

Активация на акаунт