Професионални серии за коса 142

• 41 330
  • 801
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ампулата след миене на влажна коса нанасяш и разнасяш по дължините с масаж по посока на косъма. Силна е ампулата тъй,че няма нужда от маска балсам преди нея. След нея НЕ СЕ изплаква директно слагаш Маракеш и върху него олио ако смяташ,че косата ти ще го понесе. Ако ли не олиото на суха коса за обиране на фриз и блясък.
 Ампулата е доста протеинова тъй,че преди нея миеш с протеин до балансиран шампоан. Маракеш също е протеин тъй,че дано косата ти има нужда точно от протеин защото комбинацията е доста хард.

# 661
Косата ми е изрусена до бяло русо, мека е и изглежда добре,но реално доста се накъсва след последното боядисване се опъваше като ластик.

# 662
Notino имат безплатна доставка на целия сайт Animal See No Evil

Аз съм разорена вече,някой трябва да ми спре достъпа до банковата сметка Grinning
Поднових си Олео кърл крема,ще пробвам Екстеншънист термика,макар че не възлагам големи надежди,Дисциплин термика и него завлачих.Отдавна се каня на Joico Defy Damage,айде и там Ш и Б, Re-Moisturizing Smoothing Conditioner на Кингсли и така хваления серум пак на Кингсли,че Меди-то ми нещо намалява...
Край,нИмога повече. Пощальонката вече почна да ме гледа странно.Хората поръчват тоалетна хартия и макарони,аз всеки ден влача козметика Grinning

# 663

Аз съм разорена вече,някой трябва да ми спре достъпа до банковата сметка Grinning
Поднових си Олео кърл крема,ще пробвам Екстеншънист термика,макар че не възлагам големи надежди,Дисциплин термика и него завлачих.Отдавна се каня на Joico Defy Damage,айде и там Ш и Б, Re-Moisturizing Smoothing Conditioner на Кингсли и така хваления серум пак на Кингсли,че Меди-то ми нещо намалява...
Край,нИмога повече. Пощальонката вече почна да ме гледа странно.Хората поръчват тоалетна хартия и макарони,аз всеки ден влача козметика Grinning

Колко познато, куриерът на Спиди вече дори не ми се обажда да пита дали съм на адреса...направо идва : D
Почти всеки ден се виждаме с него, сигурно като ми види името на някоя пратка и му призлява.
В Нотино ми стои в количката двуфазният серум на Керастаз от миналата седмица на цена 49лв и нещо, гледам че сега е 62лв. Мисля още да не го изваждам от количката, поне докато не реша със сигурност искам ли го или не Simple Smile

# 664

Мисля да си спретнем групичка за взаимопомощ против покупки..  и аз последният месец проооосто изхарчих лятната ни почивка, която не се състоя.
 По темата, се разписах с пълен набор Joico, но фризьорката ми каза, че е добре да се почива от него от време на време, защото втвърдява косата.
Купих си една маска на МароканОил, която обожавам, за когато не е Joico.

# 665
Мисля да си спретнем групичка за взаимопомощ против покупки..  и аз последният месец проооосто изхарчих лятната ни почивка, която не се състоя.
Няма спасение Joy Вчера шефа ми ме пита какво ще си купя с коледните добавки,аз казвам "Аааа аз ги похарчих предварително,поръчах няколко кашона козметика"...чак му се изпотиха очилата от изумление Joy

По темата, се разписах с пълен набор Joico, но фризьорката ми каза, че е добре да се почива от него от време на време, защото втвърдява косата.
Коя серия на Джойко имаш предвид?

# 666
VanessaDE,

Коя серия на Джойко имаш предвид?

Revitaluxe и Reconstruct.
Най-вече Revitaluxe ми каза, че след много употреба втвърдява косата и стои на клечки. Не е вредно,но не е красиво.
Но аз имам абсолютно съсипана от изрусяване много тънка коса. Наистина много се грижех да не е пълен краш и винаги е боядисвана на фризьор, но пак след 3г просто умря Simple Smile
Сега продължавам с Joico, защото крепят поне визуално косата ми изглежда добре.
Ще я оставя да израсте 10тина см и ще направя кичури..

# 667
И аз съм в клуба на анонимните шопинг маняци Joy
Момичетата от Спиди вече са ми приятелки, куриерът също само ме пита дали съм на адреса Joy
Лошото е, че не е само козметика за коса, а и за лице и тук таме по някоя дрешка Grinning

# 668
Ревиталукс пак я пропуснах,а ми е голям мерак,но приключих с поръчките.Сподели по натам как ти харесва.

Вики,аз обобщих за да не шашардисам тотално човека.Иначе и за лице има и парфюми бол...Grinning

# 669
  • Варна
Даммм....и парфюмите и обувкиииииии Grinning.

Ели ревиталукса е слаба ракия поне за блондирана коса. Имам го,харесвам го,но е слабоват. Много повече харесвам Лустър Лоок е те това е класна терапия за блондинки. Ползвам я и като маска след шампоан и като преуош. Толкова за моя опит с Джойко. Аааа и интенз хидратора имам и той не е лош,но си имам други любимци.

Марката ми беше много встрани до скоро. Запознах се с доста продукти благодарение на една форумна фея Heart.

За описаната от теб коса по-добре вкарай плекс и силни терапии. Наши филър ампулите не са скъпи и буквално прераждат такъв тип коса. Иначе Олаплекс е ясен,но скъп,Колорплекс също работи добре,терапията клетка Майка на Алфапар смърди,но прави чудеса,Ланза и двете терапии.....

# 670
  • София
И аз се разорих... инфраред преса, четката на макадамия...

От Kerastase взех magistral маската и нощният серум;
От Philip Kingsley балсамът за екстремна хидратация, шампоана за обем, спреят за обем, шампоанът за блондинки и маската за скалп.
От Maroccanoil шампоанът за блондинки
На o’right олиото с лилава роза
Две терапии Colorolex
2 бои лакме
1 тонер и една 8ца за тониране на Compania del Colore

Много исках да си поръчам от намаленията в нотино серум Extensioniste, серумът Therapiste, преуошът, кремът Magistral, leave in a на макадамия и маска на Shu от lookfantastic но стиснах зъби. Догодина

# 671
Здравейте! Има ли как да разбера дали даден продукт на Алтерна е оригинален? Помня нещо за някакъв сайт, където се въвеждаха номера.

# 672
  • София
И аз съм на косъм да поръчам серума Extensioniste. Само се колебая дали да не са ампули Stamigen...
Искам някаква грижа за скалпа. За тънка изрусена коса има ли значение кое да е ?

# 673
Аз го харесвам серумът на Extensioniste, даже имам 2 нови от преднин промоции. В понеделник му бяха сложили -25% от така или иначе ниската цена в Нотино и излизаше много на далавера.

# 674
Даммм....и парфюмите и обувкиииииии Grinning.

Ели ревиталукса е слаба ракия поне за блондирана коса. Имам го,харесвам го,но е слабоват. Много повече харесвам Лустър Лоок е те това е класна терапия за блондинки. Ползвам я и като маска след шампоан и като преуош. Толкова за моя опит с Джойко. Аааа и интенз хидратора имам и той не е лош,но си имам други любимци.

Марката ми беше много встрани до скоро. Запознах се с доста продукти благодарение на една форумна фея Heart.

За описаната от теб коса по-добре вкарай плекс и силни терапии. Наши филър ампулите не са скъпи и буквално прераждат такъв тип коса. Иначе Олаплекс е ясен,но скъп,Колорплекс също работи добре,терапията клетка Майка на Алфапар смърди,но прави чудеса,Ланза и двете терапии.....

Ех да бях минала тук по-рано.. то сега при мен се получи след дъжд качулка, но коса е, расте.

Запазих си всичките препоръки, много благодаря за тях, наистина!!!
Сега вече не мога, защото наистина много пари потруших, но след два месеца ми е РД Simple Smile

Благодаря отново! Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт