Професионални серии за коса 142

• 41 332
  • 801
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте понеже гледах dark oil на редовна цена от 53 до 46лв явно пак има вариране заради намаленията, та 36лв добра цена ли е?
Кое да взема дакр ойл или олаплекс. Косата ми... Уф косата е.. Родих преди 3м пада на кичури, имах омбре боядисах я по тъмна но може би от хормоните или от шампоана взех Ш на Дюкре за косопад но не виждам някакъв ефект капе на кичури, започна да се омазнява в корена със сухи връхчета.
Моля за съвет какво да я правя😣

# 646
SunFlowerLady,
Dark oil с нищо няма да съдейства, ако косата е слаба и има нужда от други грижи. Фокусът е по-добре да е към скалпа и овладяване на по-съществения проблем към момента.

# 647
Ако има желаещи за Керастаз, Пол Мичъл, Редкен, Филип Кингсли - в ЛукФантастик има код FLASH50 , който намалява 50% от първоначална цена, като цените са доста добри така. Аз сложих няколко неща в кошницата и май ще натисна копчето 😂
Кода е за няколко часа само.
Кодът все още е валиден, но като се сметне с доставката на превозвача не е толкова изгодно, освен ако не се прави голяма поръчка, с която да се избие доставката.

# 648
Доставката не е  ли безплатна ( до Англия и Германия ) ? а пратка с превозвач до БГ не ми е излизала повече от 5 лв. Чак съжалявам, че вече пуснах пратка Simple Smile

# 649
  • Варна
Магнолия благодаря за побутването. Е следчернопетъчно избухнах тая сутрин с кафето Grinning. Зареждам шкафа с Шу/кода хваща и тях/ и ШиБ за блондинки на Кингсли. Ще тествам нощния серум на Шу

Баш са си изгодни Кристалче Маските на Шу са 47лв Grinning пък и безплатната директна доставка я минах с три клика.

# 650
И на WOW нещата са изгодни, и Ш Remoisturising на Кингсли има 75мл за 10лв.. Керастаз също някои Ш (Денсифик, Дисциплин, Нутритив, Екстеншънист) са по 28-30лв, колкото бяха и тук по ЧП, ако някой ги е пропуснал; Soleil e към 20лв даже. Маските и термиците им почват от 36лв. Наистина обаче е по-изгодно при по-голяма поръчка, аз сама не мога да я докарам така, че да си заслужава.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 10:11 от Saudadе

# 651
Принцесо, както вече казах, зависи от обема на поръчката. Да, като поръчаш малко повече и скъпи нещица ще ти излезе и безплатна директна доставка. Wink
Иначе с превозвач 2лв./кг. и още 5-6 с еконт...

# 652
Пак съм аз мисля да поръчам ексфолиант за коса но незнам кой да поръчам за мазен скалп и сухи краища. Мокя за помощ. И продуктите на  Brave New Hair,дали са хубави някой използвал ли ги е?

# 653
  • UK
Аз се възползвах от намалението в LF и поръчах цялата серия Генезис за тънка коса, излезе ми наполовина като цена. Вчера дойде комплектът и успях да изпробвам вечерта шампоана, балсама и серума. За първи път нямах фриз след измиване, хем оставих да изсъхне сама и тази сутрин също нямам, ароматът е доста силен и се усеща като парфюм. Relaxed Почувствах се поглезена.
Следващия път ще пробвам и термото. Серумът пише да се използва всеки ден за 6 седмици за резултат, притеснявам се дали ще ми е ок, в момента косата ми издържа поне 3 дни без омазняване, дано не я бъгна. Трябва ли да редувам серията с нещо или е ок да продължа главно с нея да мия?

# 654
  • Варна
Няма да ти бъгне косата Генезис....Направи си експеримент и един месец ползвай само тях. Страхотна серия е за коси в добро състояние и без видими проблеми. Серумът е лек,не утежнява даже ми правеше обем и мирише най-силно от всички продукти. Неикономичен е обаче опатках го за два месеца и то само след миене през ден. На мен ми миришат на Нилските градини на Ерме.....

# 655
Като ефект и аз много харесвам серията Генезис. Обаче тая пуста миризма....  Не е за мен... става ми лошо от нея и се сбогувахме, оставих си само балсама да не съм без хич. Grinning
И да се похваля днес ми идва ш Ланза Стрент, обаче чак четвъртък или петък ще мога да го пробвам.

# 656
  • UK
Няма да ти бъгне косата Генезис....Направи си експеримент и един месец ползвай само тях. Страхотна серия е за коси в добро състояние и без видими проблеми. Серумът е лек,не утежнява даже ми правеше обем и мирише най-силно от всички продукти. Неикономичен е обаче опатках го за два месеца и то само след миене през ден. На мен ми миришат на Нилските градини на Ерме.....

Благодаря, ще пробвам. Определено бях изненадана да видя обема, преди няколко месеца си взех сета на Philip Kingsley за обем уж и от Генезис видях по-добър резултат след първото ползване. Ти серумът само след измиване на косата ли го използваше, защото в инструкциите за употреба пише да се използва всеки ден Smiley
Ако трябва да съм честна, вчера направо ми стана лошо от миризмата, доста силна ми дойде, но днес ми е ок. Smile

# 657
https://www.cosmeterie.bg/ За този сайт мнения събирам, ако имате опит

# 658
Повлияна от тук /както обикновено 😁/ си поръчах:
https://www.notino.bg/kerastase/discipline-cjalostna-grizha-za-n … 9-XhoCGp4QAvD_BwE
Беше намален и ми излезе 28 лв.

А днес поръчах:
https://makeup.bg/product/260879/
Беше 40 лв. и преди 2 часа беше наличен.
Дано дойде.

Бях хвърлила око и на шампоан Kerastase Extentioniste, но за сега ще се въздържа 😁
Ще се разоря с тази тема, искам всичко! 😁

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 20:14 от Mamma_knows_best

# 659
Здравейте, сдобих се с ампулата на olioseta, серума на Marrakesh и олиото на olioseta. Какъв е правилния ред за ползване? Blush

Общи условия

Активация на акаунт