Професионални серии за коса 142

• 41 334
  • 801
  •   1
Отговори
# 630
На мен хидратиращият на Aphogee много ми допада. Пак тук в темата намерих препоръка миналата година. След него дори не ми трябва балсам/маска, толкова гладка става косата. Цената е доста добра и това е един от шампоаните, които пак бих си купила.
Joico не си спомням дали съм ползвала и как се сравнява.
https://www.zlatnaribka.com/aphogee/shampoan-za-dalboka-hidratat … ee-473-ml?filter=

# 631
Супер изгоден излиза, все пак е половин литър. Мацката във варненската рибка също много ми го похвали преди време, наред с жълтия на Aphogee за къдрици. Благодаря, D_ana! Само че е изчерпан навсякъде. А ползвала ли си маска, балсам или спрей от серията?

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 19:52 от Saudadе

# 632
Хм, и аз сега погледнах, че не е наличен. Може би изчерпване покрай ЧП. Flushed Друго не съм ползвала на марката, но и аз съм чела хубави отзиви за класиките им.

Аз между другото още чакам поръчката си от ЧП от Златна рибка, защото някои продукти в последствие се оказа, че не са им налични вече. Случва се и на най-добрите фирми и нямам проблем да чакам, но можеше и по-добре да наблюдават складовите си наличности.

# 633
Предлага се тя, често ми попада, намира се и на добри цени, но ми се струва, че е балансирана и за коса без особени нужди? Поправете ме, ако греша, че пак се оглеждам за екстремна хидратация, но бюджетна. Така се напротеинчих след ДПШ на Лакме, че се чудя как да оправям щетите. Попаднах на стари мнения за Aussie 3min Miracle Moist и Сериозния балсам на Tigi, но не ги намирам вече. Дайте идея за нещо подобно.
Вела и екстремна хидратация Grinning такова чудо няма.Днес си говорих с приятелката ми която живее в Испания,точно за Вела беше едната тема.И двете я оплюхме дружно.Викам си,може би аз нещо не съм наред или продуктите тук не са ок,но явно Вела си е Вела,дрогерийна козметика от висок клас,така да се каже.
Как се напротеинчва с ДПШ? Rolling Eyes

Лято,те космите глигански,ма другите като ги гледам са на дете за косата и то сушене без много маневри.Нищо чудно,че се е прецакала

# 634
Аз предложих Вела за тънка коса, не за екстремна хидратация... нещо съвсем се оплетохa постовете. Екстремна хидратация и тънка коса са леко несъвместими!

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 01:45 от Agent Provocateur

# 635
Нищо не разбрах.
Изсуших един кичур без да го къдря, подвивам краища и етц. Четох ревюта разни, много я хвалеха, аз нямах опит. А четката е много красива, добре стои в ръката, реше без проблеми кичура, с който работя.

# 636
Аз предложих Вела за тънка коса, не за екстремна хидратация... нещо съвсем се оплетох!

Аз от поста ти разбрах, че я препоръчваш за хидратация за тънка коса и понеже я спомена след Moi Moi, реших, че и тя е силно хидратираща. Но доколкото чета, всичките им серии са балансирани и за коси без сериозни нужни. Стигам до извода, че и като дрогерийни не ги бива много - но това са си мои изводи.

VanessaDE не с, а след ДПШ (и съм писала Лакме, а e Label.m) - след него сложих маска, която мислех за хидратация, а ми втвърди и разхвърча косата. Мазах Healing oil на макадамия след него, ама и то не ми e особено хидратиращо. Сега ще изместя следващото миене по-рано и ще направя маслен преуош първо, но след това нямам нищо подходящо.

# 637
  • Седмото небе
Добър вечер красивокоски!
Искам да ви питам дали имате опит с някой от тези два скраба за скалп на Керастас? Интересни са ми също и маслата от тази серия... Дали са сполучлива комбинация?

Напоследък се завърнах към бранда и тези продукти са ми непознати.
Сега и снимка сложих, че бях пропуснала Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 22:05 от * SUPERGIRL *

# 638
Счупих капачката (кръгчето за завинтване) на един термик на Керастас. Помня преди няколко месеца се обсъждаше, че се чупели и ползвате капачки от други продукти като паста за зъби. Е може ли да ме подсетите коя паста има капачка като за термик? 😂😂

Аз пак съм със сплескана и свръх мека коса след (видиш ли ти) Денсифик шампоан и маска Ланза Мои Мои по крайчетата, а предното миене беше дпш и протеин... в такова студено/влажно време на по-хидратиращи или протеинови продукти е препоръчително да наблягаме?

# 639
Аз наблягам яко на протеин-Ланза и Епруваж. Вчера измих с хидратиращи на Кюн и ефекта е супер мазна и сплескана коса.

# 640
Saudade не е болка за умиране,но самото изречение "Така се напротеинчих след ДПШ на Лакме, че се чудя как да оправям щетите" звучи странно,затова попитах.
Както и да е,разбрахме какво си имала предвид

P.S.
Пийч,при мен Керастаз и Колгейт работят в синхрон Grinning
Скрит текст:
Нищо чудно да е от Денсифика,с какво ми на предно миене?

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 22:40 от VanessaDE

# 641
Аз днес имах малко повече време. Реших да изровя еластисайзъра от шкафа и поседях с него около 40 мин. После измих с ш Ланза мойсчър и завърших с м от същата серия моа моа. За финиш сложих крема Митик ойл. Очаквах косата да се сплеска, обаче не. Получих хубав, сочен косъм, хем напоен, хем плътен.
Много харесвам тази серия на Ланза. Чакам тези дни да ми пристигне и ш Ланза Стрент, надявам се и с него така да се залюбим.

# 642
  • София
Хаха ще им се на фризьорите да я правят само те и да дерат по 120лв. за терапия/толкова ми поискаха преди години/. Нищо кой знае колко сложно няма в прилагането. Магнолия го е описала много подробно.  Има я терапията на доста места,но в момента е доста скъпа. Миналата година по черен петък травъл сета беше около 130лв.,а салонния го взехме за 460.

Btw ако някой се интересув аот олаплекс тук го има на добра цена и може да се поръча с превозвач

https://www.perfumesclub.com/es/olaplex/salon-lote-3/p_02367/

# 643
Искам да кажа, че съм очарована от този шампоан! Иползвах го веднъж месечно, но не ме впечатляваше. Онзи ден го комбинирах с маската на Макадамия и бях ЛЕЛЕ...това моята коса ли е - огромен обем, мека коса, никакъв фриз..

Зачетох се какво описание има и видях, че пише, че става и за ежедневна употреба. Някой има ли опит с него?
Става дума за - https://agorabbeauty.com/detoksikirasht-shampoan-za-boyadisana-k … clarifying-300-ml .

Ако го видите на изгодна цена, свиркайте, че 40лв не ми се дават.

# 644
  • София
Ако има желаещи за Керастаз, Пол Мичъл, Редкен, Филип Кингсли - в ЛукФантастик има код FLASH50 , който намалява 50% от първоначална цена, като цените са доста добри така. Аз сложих няколко неща в кошницата и май ще натисна копчето 😂
Кода е за няколко часа само.

Общи условия

Активация на акаунт