Професионални серии за коса 142

• 41 388
  • 801
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Вчера поръчах четката на Макадамия след като принцесата и магнолия така добре я похвалиха 🥰 и днес ми дойде ( да живее amazon prime).
Нали за тази става въпрос?🤔

Притесних се че моят tangle teezer на 5-6 години може би вече накъсва косата.

# 616
От ЧП се разписах с еластисайзър екстрийм, че бяхте изкупили другите😀, една боя Пермес, доза Колорфлекс, шн и б Архикет и балсам Елексир ултим. Мисля, че имам поне за година неща, заедно с нещата в банята😀
Не знаех, че 3тата стъпка Олаплекс е преуош, него ще взема следващия път вместо еластисайзър, за да го пробвам Simple Smile

# 617
Някой да е пробвал скъпя серум на Хронолоджист? Много му се чудя от Нотино сега.

# 618
  • Чукарландия
А млякото и крема Steam Pod могат ли да се използват без пресата Steam Pod?

Да, редовно използвам млякото преди да суша. За второто олиото/серума ли имаш предвид?

Не, млякото за по-фини коси и крема за по плътен косъм визирах, но и серума поръчах 😂, ще го добавям към крема, преди сушене. Благодаря ти! 🤗

*Biskvitka*, синята серия на Джойко е мега яка хидратация за моята изрусена коса. ❤️
Не знам на по-тънък косъм как ще се отрази. Имай предвид, че отнема от обема. Иначе е много хубава серия.

# 619
  • Варна
bambinnah На първа страница има линк към ревюто на Магнолия за Олаплекс системата https://www.facebook.com/HairHolic.it. Моят съвет е ако имаш възможност вземи системата. Тройката е хубава да,но системата 1 и 2 е реалния Олаплекс.

# 620
На Joico синята серия е много хубава хидратация,  моята коса въобще не я утежнява ( на мен малко неща ми утежняват -  нормален косъм, плътна коса, сухи изсветлявани дължини ) но пуснаха и друга хидратираща серия по лека, но само в комплект я намирам в момента https://www.arlen.bg/product/17117/promo-komplekt-za-tanka-suha- … -hydrasplash.html

# 621
bambinnah
Моят съвет също е да си вземвш 1 и 2 разбира се ако имаш възможност. След като правиш балеаж и имаш цъфтежи, определвно терапията ще ти дойде добре.
За мен това е най-добрата терапия, която някога съм ползвала Simple Smile

# 622
Да, точно нея имах предвид, но в сайта-лабиринт на Arlen пак къртят купона по недоразумения при търсене. Така излизат:
https://www.arlen.bg/joico
Ако ще се купува комплект е по-добре оттук: https://beautymall.bg/joico/za-suxa-kosa-joico-moisture-recovery

Лято,
Би ли снимала четката?

korenze_84,
Какво очакваш от серума?

Имате ли отзиви за този продукт?

# 623
bambinnah На първа страница има линк към ревюто на Магнолия за Олаплекс системата https://www.facebook.com/HairHolic.it. Моят съвет е ако имаш възможност вземи системата. Тройката е хубава да,но системата 1 и 2 е реалния Олаплекс.

Много ти благодаря, ще чета днес в раздръстването!
Но останах с впечатлението, че 1 и 2 следва да се прилагат само от фризьор в салон и даже 1 и 2 не ги виждам в cultbeauty, само 3-7...

# 624
  • Варна
Хаха ще им се на фризьорите да я правят само те и да дерат по 120лв. за терапия/толкова ми поискаха преди години/. Нищо кой знае колко сложно няма в прилагането. Магнолия го е описала много подробно.  Има я терапията на доста места,но в момента е доста скъпа. Миналата година по черен петък травъл сета беше около 130лв.,а салонния го взехме за 460.

# 625
  • Велико Търново
Много ви благодаря, момичета Flowers Hibiscus
Синята серия на Джойко съм имала нееднократно, но тази новата, Хидрасплаш не съм пробвала - нея ще поръчам и ще дам отзиви.

# 626
Аз се разписах на Черния петък с коприната на Чи/не съм я купувала от сто години/...
Имам нужда от хидратираща серия за тънка коса- препоръчайте ми, моля.
Като погледнах в банята все серии за косопад, уплътняващи и протеинови имам.
Чи Инфра при мен работи прекрасно като хидратация за тънка коса.
Ниоксин 4 също.
Алтерна хидратиращата серия Ш+Б ми идва вече тежка.  Kerastase Extentioniste Ш+М ми е горе-долу ОК.
На листа ми e и Pureology Hydrate Sheer, много читави продукти за боядисана коса са!

А, имам и един балсам на Вела, който го комбинирам с техния дълбокопочистващ - много добро комбо става. А Мои-мои маската на Lanza, която ти ми препоръча я ползвам най-често след Редкен Екстрийм - също добра комбинация.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 12:34 от Agent Provocateur

# 627
  • Велико Търново
Агентче, благодаря ти Kissing Face И при мен хидратиращата серия на Алтерна вече не ми се отразява добре в този сезон, затова и не я поднових. А за Вела енрич....върна ме години назад, направо я бях забравила тази серия, ще проверя дали още се предлага.

# 628
Аз се разписах на Черния петък с коприната на Чи/не съм я купувала от сто години/, един комплект на Мароканойл, Колорплекс, маската за склап на Меди - и то, защото всички тези продукти ми бяха свършили Wink
 Засилих се да поръчвам ампулите Стамиген, но бяха свършили. Уведомила съм рибата да ме извести като заредят.
Имам нужда от хидратираща серия за тънка коса- препоръчайте ми, моля.
Като погледнах в банята все серии за косопад, уплътняващи и протеинови имам.
Хидратиращата серия на Joiko имам аз и съм много доволна👆

# 629
Предлага се тя, често ми попада, намира се и на добри цени, но ми се струва, че е балансирана и за коса без особени нужди? Поправете ме, ако греша, че пак се оглеждам за екстремна хидратация, но бюджетна. Така се напротеинчих след ДПШ на Лакме, че се чудя как да оправям щетите. Попаднах на стари мнения за Aussie 3min Miracle Moist и Сериозния балсам на Tigi, но не ги намирам вече. Дайте идея за нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт