Дистанционно обучение за учениците - Teмa 12 /ноември 2020 г./

• 44 732
  • 1 357
  •   1
Отговори
# 855
Отговори им писмено също през Школо, че  имаш на разположение 1 компютър за двете си деца. И могат да учат. Само трябва да си нагласят часовете за консултации. Благодари им и кажи, че очакваш последващи действия и инструкции от тяхна страна
 Само писмено, нищо друго не еажо

# 856
  • пустинята Гоби
Нас ни питаха имаме ли осигурена техника за ДО. Чак се зарадвах, че се подготвят за такова. Уви напразни надежди.

# 857
  • София
Айде честито - малкият е сутрин на компа, голямата следобед на телефона. Добре поне, че не са в една смяна.

# 858
Моите и двамата тази седмица са онлайн. Шестокласникът тази сутрин успя да влезе във ВКС едва в края на първия час. Физическо беше. М...ната му, влязъл, не влязъл все тая. Втори час - география. Като тръгвах за работа все още правеше неуспешни опити за вход във ВКС. Съученици, с които си писа, имаха същия проблем. А трябва да имат писмено изпитване днес, при 30 минути час и проблеми с ВКС.
По същото време брат му нямаше проблеми със своите часове. Една и съща платформа използват.

# 859
Мда, и аз зададох въпроса някой интересува ли се дали имаме устройства. Отговор не получих.

Имам две деца, едното от които първи клас и е целодневно. На дистанционно обучение са.
И родител, работещ от вкъщи.

# 860
Нас ни анкетираха преди много време, поне преди 1 месец. За да има яснота. Това мина през всички училища.

# 861
Детето днес е в 8 пред таблета и само щрака в класруум но няма нищо, написахме съобщение, качиха ни какво правят първия час, следващия пак няма нищо. Той е 4 клас с един учител основно, не би трябвало да трудно да се разберем, предната седмица вървяха нещата. Започвам да се ядосвам, освен да напиша официално искане да ни се представи график за заниманията. В сайта на училището пише, че класният ръководител трябвда да представи такъв. Не мога постоянно да тормозя класната да се сеща за него и той да виси цял ден да чака , после ще излезе пък че той не е работил. rumka  вие как изискахте точно да се знае кога да е онлайн?

# 862
  • Бургас
В Школо не пишат ли всеки час какво са взели. В нашето има разписание и за всеки час се пише взетата тема по предмета.

# 863
В Школо не пишат ли всеки час какво са взели. В нашето има разписание и за всеки час се пише взетата тема по предмета.
Пишеха в школо миналата година, тази година ги прехвърлиха в класруум цялото училище. Класната ни е нова и нямам опит с нея как си организира нещата, но два дни миналата седмица вървяхме паралелно с часовете с качена информация в класните стаи, днес с голям зор за един урок и то след като питах. В нашия град връщат отново децата в училище и в момента има недоволство на родители и учители, може и заради това да не вървят гладко нещата ...

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 10:04 от Sparkles

# 864
  • Бургас
Аз имах предвид не за дистанционното обучение, а по принцип. Откакто имаме Школо всеки ден всеки час улителят е длъжен да го отметне като взет и да напише темата на новия урок или ако са имали упражнения. Ако часа не е взет, а е имало заместващ час се пише съответния предмет и темата. Това излиза в раздел Разписание.

# 865
Аз имах предвид не за дистанционното обучение, а по принцип. Откакто имаме Школо всеки ден всеки час улителят е длъжен да го отметне като взет и да напише темата на новия урок или ако са имали упражнения. Ако часа не е взет, а е имало заместващ час се пише съответния предмет и темата. Това излиза в раздел Разписание.
Благодаря за полезната информация, намерих разписанието в школо, часовете само са маркирани като взети, но не е написана тема.

# 866
Да, пишат, много ми е полезно. Единствено се е случвало да има ден, два забавяне понякога с някои учители.
Но оттам знам къде да преговаряме. По-надежден източник ми е Simple Smile

# 867
Да, пишат, много ми е полезно. Единствено се е случвало да има ден, два забавяне понякога с някои учители.
Но оттам знам къде да преговаряме. По-надежден източник ми е Simple Smile
Това е под Дневник след това се избира името на детето нали? Едно от полетата в таблицата е Разписание - там няма място за тема на урока и затова се чудя?

# 868
  • Варна
Точно там е. Миналите часове при нас са оцветени в зелено и когато кликна върху такъв час най-отдолу има поле Взети теми.

# 869
  • София
Освен това има и раздел "Теми" /след "Разписание"/, в който можеш да видиш взетите теми по всеки предмет по дати.

Общи условия

Активация на акаунт