Дистанционно обучение за учениците - Teмa 12 /ноември 2020 г./

• 44 720
  • 1 357
  •   1
Отговори
# 900
  • пустинята Гоби
Ще имат, няма начин.

Народа масово е безотговорен, аз съм изумена. Уж интелигентни хора, мъкнат се болни, неоздравели, изобщо не ги интересува, че сеят зараза.

# 901
  • София
А и затварят само молове и магазини, фабрики, заводи и останали производства си продължават. Защо да е локдаун?
Затварят всичко, което затвориха и през март /с изключение на парковете и КПП-та няма/. Това как го наричаш? В коя държава са си затворили производствата?

# 902
Никъде не си затварят производствата, защото ако те затворят, след няколко месеца наистина дереджето ще е такова, че Ковид ще ни се стори за предпочитане. Или отново трябва да отворим печатниците, обаче както знаем в дългосрочен аспект, това има трагични последици.

# 903
  • София
Казаха сега и магазини, които не са от първа необходимост. Март работеха...

# 904
  • Варна
То и през март първоначалният вариант се отнасяше за всички магазини, после промениха заповедта. Възможно е и сега да стане така, ще видим в близките дни.

# 905
  • София
Никъде не си затварят производствата, защото ако те затворят, след няколко месеца наистина дереджето ще е такова, че Ковид ще ни се стори за предпочитане. Или отново трябва да отворим печатниците, обаче както знаем в дългосрочен аспект, това има трагични последици.
Естествено, че не си затварят производствата, защото това е равнозначно на икономическо самоубийство.

# 906
Аз пък до петък прогнозирам, че ще размислят и ще затворят само училищата. И то 5-12 клас най-вероятно. Ще скочат браншовете още тази вечер и ББ ще смени плочата. Пак нищо няма да направят.

# 907
Нашите управници са като децата от ДГ. Менят си мнението три пъти за две минути. До понеделник може да измислят нещо ново.

# 908
  • Варна
Не мисля. Частични отстъпки ще има, но да пуснат учениците му звучи абсурдно. Ако пък направят тая простотия аз моето гаранция няма да го пусна.

# 909
Най-сетне !
Дано !
Не споделям мнението, че хората не спазвали мерките! Отговорни са хората издали заповедта  да съберат децата ни в  клас без да им оставят никаква възможност да спазват мерките пазейки и себе си, и учителите, и близките си, и лекарите...
Каквото и да говорят, всички знаем че така отнеха празника в много български домове. Вече гоним 200 смъртни случая на денонощие.

# 910
  • София
Да не превръщаме темата в поредната за Ковид.
Два часа онлайн физическо.
Вчера аз обяснявах събиране с преминаване в колонка.
После аз четох урока по български.
С две думи - пак сме напролет, честито.

# 911
Мда, само дето сега сме гърмяни зайци и поне на мен ми е в пъти по-лесно.

Давайте идеи за мотивация на прясно пубертясваща девойка. Твърда ръка помага, но ми взе да ми писва все да съм лошата.

# 912
  • Варна
Е как да не я превръщаме като до се налага именно заради Ковид, а не защото е по-забавно. Като напролет... Ако се върнем до пролетните бройки ще сме за Честито.

# 913
  • Ямбол
Видя се, че при затворени училища бройките не намаляват. Сега при затворени заведения и магазини, можер би малко ще има резултати, но аз не съм оптимист.
Така да им се радвах на новия ми осми клас, толкова силни и будни деца дойдоха, а сега не знам как ще им се отрази. Предстоят важни раздели, които ще минават в ДО, а съм сигурна, че ще има пропуски, които след това ще са фатални. Но, каквото такова, ще се опитваме след това да покриваме, където можем.

# 914
  • София
Аз говоря за нивото на дистанционното обучение.

Общи условия

Активация на акаунт