Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 95

• 29 361
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Какъв ден за феновете на Къванч 😍
Наистина много различно изглежда на снимки от сутринта. Все едно са правени в разстояние от години.  Но ми харесва на всичките. Имат много различно излъчване. Много ми харесва тази в профил, направо е еталон за съвършенство. Преди време имаше някакво изследване за това кой турски актьор има лице  отговарящо на " златното сечение " е то се вижда и без математика.  На новите пък усмивката му променя цялото му излъчване, направо грее. Перфектен ми е откъм килограми. И на мен ми харесва по слаб.
Айра, аз мисля, че подготовката за сериала отдавна върви. Може би са далеч от Истанбул точно за това , да може на спокойствие да се готви , имам предвид, че може и по спокойно да излиза, да си почива, а в същото време да чете сценарий, да се подготвя за новия образ. Но това е само в моята глава 😂 а дали е истина......
Лека..

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 20:50 от pe04

# 196
Фенче Kissing Heart ехааа какъв кеф още 2 снимки, без очила и маски Grinning
и тук в лицето не е толкова слаб, изобщо излиза много различно.....
Heart

Така е, патрона ни е хамелеон както на сцената, така и в реала Laughing
Днес направо ни е късметлийски ден! Е, така по-лесно се чака!
Инеса нещо много уверено говори кога ще са снимките Thinking

Лека вечер! Hug

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:51 от queen_fenka

# 197

Добър вечеррр! 😘

Дружки,
ако си ме познавате, то знаете, че отново съм на път.
Е, вече не де, ама отново сме на гости на нашите и на това се дължи слабата ми активност.

На мен всички снимки ми харесват, най - вече тези, които още сутринта сподели Къванч.
Къванч определено привлече вниманието ни. Подготвя ни, че ще го видим в съвсем различна светлина. Сигурна съм, че с Арман ще ни покажат една различна и завладяваща история.

Прекрасен е с този интересен стил. На мен асоциациите с Индиана Джоунс определено ми допадат, аз съм му фенка. 😎
А Харисън Форд е класа, Къванч също.
Струва ми се отслабнал. Не знам снимките ли лъжат и каква в действителността, но ми харесва.

Ух, нямам търпение. 😊
Надявам се и утре да се разпиша, но не е много сигурно, че програмата ни е пълна.
Сега ви пожелавам спокойна и щастлива нощ! ❤

# 198
Привет, дружки! Hug

Ире Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Е, това е сигурно
Цитат
Сигурна съм, че с Арман ще ни покажат една различна и завладяваща история.
Тези снимки си мисля, че не може да са правени по едно и също време, на първата косата ми се вижда по-къса, какво мислите ?  Thinking Кой знае кога ги е правил и сега е решил да ги сподели патрона Laughing

Това го мернах сега при американките
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-cumartesi/senaryo-k … 6kopOUXvhbty5JJGA
Много интересно интервю с продуцента Onur Güvenatam, който също говори и за новите проекти на Kъванч
За сега с гугълчо
Цитат
Дори Анджелина Джоли и Брад Пит не могат да спасят, ако сценарият е лош
Hakan GENCE
Дори Анджелина Джоли и Брад Пит не могат да спасят, ако сценарият е лош

Въпросът е да сподели актьора  мечтите му

Имате ли много богато семейство? Как направихте такива инвестиции?

Нямах много богато семейство. Моето нещо не е да започна с капитал, а да работя усилено. Наистина нямах много пари за тези работни места. Но аз съм много решителен и много упорит.

Как го направи?

Като работя усилено, обединявам това, в което вярвам, и усещам наизуст, че проектът ще бъде добър за хората. Да приемем, че има сценарий, в който вярвате. Имена като Beren (Saat), Kıvanç (Tatlıtuğ) искат да играят в това. Когато представите тази работа правилно, вие ставате получателят ѝ. Парите вече са в бранша. Важното е да се гарантира, че каналите инвестират на правилното място.

И така, как убедихте хора като Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu и Beren Saat да работят с вас?

Въпросът е в диалога ви с актьора и споделянето му в мечтите ви. И двете страни трябва да гледат едно и също място и да имат една и съща визия. Актьорът трябва да се чувства в безопасност и добре. В противен случай това не е паричен бизнес.

Какви проекти са следващи?

Снимаме телевизионен сериал с Kıvanç Tatlıtuğ. Това е изключителна работа. Ще видим Kıvanç с различен, изненадващ характер. Негов директор е Толга Карачелик. Научно-фантастично действие ... История, разположена в подводното пространство. Ще имаме и филм с Kıvanç. Това е драматичен жанр.
Дано го преведат подругите, много интересно ми се видя
Хубава събота ви пожелавам! Hug

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 11:14 от queen_fenka

# 199
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

„Винаги се сбъдва това, в което вярваме. Вярата материализира мислите.“
Вярвайте....днес ще е един вълшебен ден!”
Прекрасна събота и щастливи почивни дни!

Благодаря сърдечно за всичко споделено! 🌺🌺🌺

Фенче, Heart Eyes благодаря за твоето мнение, напълно препокрива моето, относно визията на снимките.

Сега, като обръщаш внимание, също намирам известна дължина в косата. Може би си права.

Имало е интервю с продуцента Онур Г.
Той споделя, че предстоят снимки по проекта на Къванч. Научно- фантастичен екшън на изключително високо ниво. Ще видим Къванч в съвсем различна, изненадваща роля. Също така предстои филм в жанр драма. Сериал с Туба и филм с Чаатай са споменати. Тази част е преведена на английски.

От известно време си мисля нещо.
Ако сериалът и филмът ще се снимат, както се оказа, в една и съща година, със сигурност предстои още една промяна за Къванч. Дали този имидж е за ролята на Арман, или за филма.

Топло, споделено и леко да е на душите ви!

# 200
Хубава събота Hug

Доста голямо интервю с Онур Гювенатам за Хюриет
сигурно и интересно.....
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-cumartesi/senaryo-k … rtaramaz-41680266

виждам, че и вие сте коментирали интервюто, моя превод го слагам в спойлер:))
Скрит текст:
Какви проекти следват?

Ще снимаме телевизионен сериал с Kıvanç Tatlıtuğ. Това ще е изключителна работа. Ще видим Kıvanç в различен, изненадващ образ. Негов режисьор е Толга Карачелик. Научно-фантастично действие ... История, разположена в подводница. Ще имаме и филм с Kıvanç. Това ще е в драматичния жанр.
Казва, че ще снима и проект с Туба.

Алинка Kissing Heart, привет Blush
 да, сигурно във филма няма да е с дългата коса, която мисля че е за Арман!

...........................

Ире Kissing Heart
приятно изкарване при вашите! Blush
Цитат
Струва ми се отслабнал. Не знам снимките ли лъжат и каква в действителността, но ми харесва.
ами нали беше на веган детокс Laughing
в лицето е добре, но в тяло е малко по-слаб.
Пепи Hug и аз мисля, че на спокойствие в провинцията се подготвя за роля.
Фенче Kissing Heart
има разлика в дължината на косата, май Thinking
КБТ били в някаква ферма на ЙЕ.
Цитат
🆕Из инстаграм работника кинокомпании Йылмаза Эрдогана "BKM" Экрема Дейера.
4.12.2020 г.

✅ Немного информации от администрации:
Кыванч Татлытуг вместе со своей супругой Башак Дизер находится на ферме в городе Кёйджегиз в провинции Мугла. Эта ферма принадлежит режиссёру, сценаристу и актёру Йылмазу Эрдогану. В 2014 году, когда он снимался в фильме "Искатель воды / Son Umut" с Расселом Кроу, приобрёл землю в городе Кёйджегиз и построил там ферму, где выращивает органические продукты. Помимо этого, в 2016 году Йылмаз Эрдоган открыл на ферме собственную кино-/телестудию под названием "BKM". Там снимались такие фильмы, как "Кислые яблоки / Ekşi Elmalar", "Милый, милый / Tatlım Tatlım", "Республика Одеколон / Kolonya Cumhuriyeti" и "Deliha 2 / Делиха 2".
Напоминаем, что Кыванч успешно сотрудничал с Йылмазом Эрдоганом в двух фильмах: "Сон бабочки / Kelebeğin Rüyası" и "Организационные дела 2 / Organize İşler 2". Также, он поддерживает с ним дружеские отношения.

и нещо от мен...

не харесахте новите снимки, но в ТТ се скъсват да творят с тях:))

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 11:24 от Airra

# 201
Алинка Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Да, със сигурност ще се различават героите му в сериала и филма. Но, за кого от образите му е дългата коса не се знае. Не знам защо си мисля, че първо ще снимат сериала, ама да видим Thinking

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Като го преведат подругите, с удоволствие ще му направя един непрофесионален превод Laughing защото изглежда интересно, да.

Изгледах 1 серия на сериала на Ойкю - наистина играе потресаващо добре. Ще го гледам и по-нататък, заинтригува ме.
Цитат
The photos KIVANÇ posted today on his IG account were taken in Köyceğiz (red mark on the map).
He was there on vacation.
Köyceğiz is a small town on the northern shore of a lake that is connected to the Aegean Sea through a delta named Dalyan.
There are many interesting sites to visit in Köyceğiz. One of the  most famous sites is the ruins of an ancient city called Kaunos built by Lyceans .   Kaunos has multiple structures including tombs carved in a mountainside.
Ty Aydan for this great info,
- as I found it in your site 🙂❤️ — с/ъс Aydan Senoglu.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 11:49 от queen_fenka

# 202
Фенче Kissing Heart
предполагам ще го преведат...или по-интересните части!
Цитат
Не знам защо си мисля, че първо ще снимат сериала, ама да видим
щото е  напълно логично, ако искаме да гледаме сериала през 2021 Grinning

значи ти харесва за сега сериала на Ойкю!
вчера излезе и игралния филм на Елчин, но чета доста лоши отзиви.....

Айдан е споделила за градчето Köyceğiz, което се намира на реката Dalyan.
Едни от най-известните обекти са руините на древен град, наречен Каунос, построен от ликеи. Каунос има множество структури, включително гробници, издълбани в планински склон.

видео от там , ако ви е интересно
https://www.youtube.com/watch?v=ydhquWqjDGM
............................
и малко от фенското творчество

Фенче Kissing Heart част от интервюто>
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_671850%2Fall

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 14:51 от Airra

# 203
Айре Heart Eyes благодаря, гледам, че Аити е подбрала това, което интересува феновете на Киво Smile
Цитат
Онур Гювенатам, основател и продуцент на филмовата компания OGM Pictures, говори за своето сътрудничество с Kъванч Taтлъту в интервю.
Припомняме, че филмовата компания OGM Pictures е продуцент на такива успешни проекти като „Дар - Атийе“, „Къщата, където си роден - твоята съдба“, „Апартаментът на невинните“, „Червената стая“ и ще работи по сериала. и филма на Kъванч Taтлъту.

"Работим по сериала с Къванч Татлъту. Необичайна работа. Ще видим Къванч в повече от различен образ, който ще изненада всички. Режисьор - Толга Карачелик. Научнофантастичен сериал. Сюжет, който ще се разиграе на подводница. Също така, ще имаме с Kъванч филм в жанр драма.

Извадки от интервюто:

Работите по много успешни проекти. Разкажете ни малко за себе си.

- Аз съм от Анкара, на 35 години съм. Учих бизнес в Лондон. Когато се върнах в Турция и пристигнах в Истанбул, разбрах, че за мен е приятно и вълнуващо да работя в този сектор. С течение на времето го приех сериозно и напреднах в тази работа.

OGM е вашето съкращение на името?

Абревиатура на Original Global Media

Как постигнахте успеха си?

- Работя усърдно, събирайки това, в което вярвам и искрено чувствайки, че този проект ще бъде от полза за хората. Да приемем, че имате сценарий, в който силно вярвате. И в него искат да играят актьори като Берен Саат,  Къванч Татлъту. Когато ти правилно представяш тази работа, тя се търси. Пари и така има в индустрията. Важно е да се уверите, че каналите инвестират на правилното място.

И така, как убедихте актьори като Kъванч Taтлъту, Keнан Имирзалиолу, Берен Саат да работят с вас?

- Основното е да установите добри отношения с актьора и да имате общи мечти с него. И двете страни трябва да гледат в една и съща посока и да имат едно и също виждане. Актьорът трябва да се чувства добре и в безопасност. В противен случай работата няма да бъде успешна. Всички продуценти обаче могат да предложат парите, които са платени на актьора. Основното нещо в този бизнес е да се създаде успешно сътрудничество. Актьорът също иска да остане там, където преуспява.

На екрана сякаш дори звездните актьори не винаги получават очаквания рейтинг. " Ератa на звездите " сега е заменена от сценария ?

- Аз вярвам, че това винаги е така. С лош сценарий дори Анджелина Джоли и Брад Пит не успяват да заинтересуват зрителя. Но ако съчетаете звездни актьори и добър сценарий, можете да успеете.

Някои актьори имат милиони последователи на страниците си в социалните медии. Могат ли те да повлияят на рейтингите?

- Ако актьорът има 15 милиона абонати, по-голямата част от тях гледат сериала, за да видят този човек на екрана. Те ще гледат един или два епизода. Но ако сценарият е лош и не предизвиква никакви емоции, тогава зрителят няма да гледа, независимо от това колко последователи има актьорът.

Печелят ли актьорите такива хонорари като 100-150 хиляди лири на епизод?

- Зависи от актьора.

Казвали ли сте някога на актьор: „Ще ти платя 2 милиона лири, работи с мен една година“?

- Не, няма да го кажа и няма да работя с актьор, който ще го приеме. Актьорите са здравомислещи хора, те знаят, че ще преуспеят само с добър сценарий. Никога няма да повярвам, че който и да е актьор може да бъде убеден с пари.

И така, доколко мускулестите мъже и красивите жени имат приоритет във вашите проекти?

„Това не е работа с мускули. По-рано говореха : „Екрана обича красивите“. Това е вярно, защото зрителят иска да съпреживява с тях. Но за мен е важно да избера актьор, който доколкото е възможно да е подходящ за дадена роля.
Благодаря за всичко споделено, интересно ми беше.Flowers Hibiscus
Сериала на Ойкю още нищо съществено не показа, но ми стана любопитно продължението. А тя как играе обикновено, неуко момиче, говори с някакъв странен диалект, а бе страхотна е! Няма нищо общо с предишните и образи, талант ни е тя Heart
Аз мисля да изгледам филма на Елка и тогава да си направя сама извод какъв е. Видях, че има и хубави отзиви, явно не е за всеки. Някои до толкова не я обичат, че пишат всякакви простотии за нея, а за мен тя е страхотна актриса. Разбира се, всичко зависи от ролята и сценария. Но, да ми пишат разни разбирачки във фейса, че нито може да играе, нито е красива айде, молА ти се, слепоци! Satisfied А пък най-малкото Халук Билгинер няма да играе с коя да е си мисля, а той е мастер клас. Та, ако ти попадне линк, мятай го насам.
От златния ни архив

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:07 от queen_fenka

# 204

Да питам  , филма също ли ще е с ОГМ ?
 Компанията  прави хитови продукции .

Туба и тя с тях. Ама за нея по - добре да не казвам нищо тук , щото си я харесвате . Така и не изгледах Джесур .

Това е музиката към филма на аркадаша и колегата
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1627056

Gift Heart

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:28 от femmi2

# 205
Феми, да за ОГМ!
ще гледаме аркадашите Blush
Фенче Kissing Heart, благодаря за превода!! Kiss
много ми харесва г-н Гювенатам, как разсъждава, а и излъчването му ми допада-едно такова сериозно, позитивно.... и на човек, на който можеш да се довериш.
дано всичко е Hands Ok HandNature Zap Hands Pray
знам каква е ролята на Ойкю, евалата й, че се е съгласила да я изиграе!
а за филма на Елчин, така е докато не се види със собствени очи, не може да се правят изводи!
аз имах впредвид и други СМ, не само въпросното място във ФБ и "почитателките" на Елчин...Expressionless

Предполагам, че за филма на Къванч няма да се знае нищо, докато не почнат снимките.....Thinking
...........
много ми хареса коментара на една рускиня към новото ми колажче Wink
Чудесно, това означава да чувстваш този, когото обичаш, не само възприемайки външния му вид!

......................
от ТТ Grinning

лека вечер!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 19:41 от Airra

# 206
Феми, да филма също ще е с ОГМ,  Гювенатам го казва в интервюто, но не става ясно дали отново ще е на Нетфликс Thinking Музиката на филма на Ча не е никак лоша, дали Тойгар я пише , знаеш ли ?
Повечето от нас тук си харесваме всички партньорки на патрона, до Киво всички са ми супер, за мен много добре ги подбират. Туба не я следя, но специално в ролята на Сюхан беше страхотна, много и пасна ролята, а и ужасно ми хареса с къса коса. Страшно красива двойка се получи от двамата. Толкова колажи и клипове се създадоха за тях ... бяха прекрасни !

А Киво като Джесур ... ммм ... прекрасен, изигра всевъзможни човешки емоции перфектно, уникална игра Heart

Според мен си заслужава гледането, дори и само заради страхотния актьорски каст и красотата на самия сериал, ама ти си знаеш.
Айре Heart Eyes да, и на мен много ми хареса как разсъждава Онур Гювенатам, толкова е млад, а е постигнал много сам, евала! Възхищавам се на такива хора. Всичко ще е ОК, вярвам го!
За Елчин ... ще гледам и сама ще преценя. Аз само там четох и ми беше повече от достатъчно Smile
Супер! Hands Plus1
Цитат
Чудесно, това означава да чувстваш този, когото обичаш, не само възприемайки външния му вид!
Лека вечер и от мен с едно прекрасно клипче на една от американките за Перличка. Ето, че и тях ги омагьоса Stuck Out Tongue Winking Eye Дано не е блокиран

# 207
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ето, че капка по капка идва вече информация до нас,  но все е нещо. Хубаво интервю и честно казано съм изненадана, че Онур Гювенатам е толкова млад човек. Защо се чудите кое първо ще се снима? Нали вече се завъртя инфо, че снимките за сериала почват в началото на новата година. Е, разбира се ако вече не са заснели филма, както стана вече с филма на Ойкю. Аз също снощи го изгледах и първото ми впечатление е много, много добро. Историята изглежда интересна, но самата режисура и операторска работа е много различна .Играта на Ойкю е изключителна. После загледах и "Неверният" е има разлика, голяма разлика в начина на снимане и играта на актьорите.
И аз искам да погледна филма на  Елчин. При рускините четох също много противоречиви коментари. Но както се казва, за всеки влак си има пътници. Макар че , специално за нея мисля, че истинската й сила е в драмата , а не в комедиите.
Айра, колажа е 🔝🔝🔝 като модела 😍
Лека ....🤗

# 208
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря за всичко споделено! 🌺🌺🌺

Фенче, Heart Eyes за превода 🌺
Айре, Heart Eyes чудесен колаж 🌺
Пепи, Феми Heart Eyes

Изгледах част от филма на Елчин.
Не е моят. Рядко харесвам комедии. Но самата Елчин за мен е чудесна и играе превъзходно с лекота.
От видяното, Елчин е най- хубавото нещо в този филм.

От същия арабски профил, който писа пръв за екипите по сериала, според тях, Къванч ще изпълни сам снимките на сцени със скуба дайвинг, тъй като е специалист в този спорт. 
* гмуркане със самостоятелна бутилка, най-лаишки обяснено.

Другото, което пишат като новина, че Къванч е продал яхтата си и е в процес на търсене да закупи друга, по-голяма, за да се отдаде на любимите си хобита- гмуркане и риболов.
Не се вълнувам особено от подобни новини, споделям просто защото е в един туит.

За снимките и визията във филма и сериала не съм много убедена, върти ми се нещо из главата. Но не е от особено значение.
И тъй като отдавна вече е късно за пожелания за спокойна нощ, ще ви пожелая хубава, топла, уютна и споделена да е неделната ви утрин.

# 209
Привет момичета!
Надявам се, че сте добре, вие и семействата ви.

Заинтригувахте ме сте с коментарите за сериала на Ойко.
Обезателно ще го погледна. Много добра актриса е това момиче. За разлика от многобройните красавици, които се подвизават в турските дизита.
Новите снимки на Киво, на които прилича на уестърн-герой, нещо не ми харесват. Изглежда ми доста отслабнал и поостарял.
Кога започва да се снима неговия сериал?

Добре, че е за платформа, иначе с тази тематика, не знам как би се възприел от масовия турски дизи зрител, който си е фен на драмите, рева и сополите Simple Smile

Поздрави на всички в темата и бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт