Колко често сте интимни с половинките си?

• 16 454
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Ами, то в едно семейство ако и двамата не полагат усилия и компромиси, пиши го бегало.
После защо мъжете изневерявали?
Секс с усилия и компромиси по-добре да не го правиш.

# 226
Ами, то в едно семейство ако и двамата не полагат усилия и компромиси, пиши го бегало.

Не говоря само за секс, а за отношения като цяло И за да имаш здрава връзка и да получаваш добро отношение, трябва и да се заинтересуваш от потребностите на мъжа ти, което не винаги се получава на практика в много семейства.

# 227
  • СИ

Колкото повече те чета, толкова по-тъжно ми става за теб. За жена ти – още по̀.
За теб сексът има цена и тя се измерва в пари. И изобщо не ти хрумва, че жена ти може да се е стараела не заради парите, за защото погрешно е приела желанието ти за помощ като обич, като подкрепа, като силното мъжко рамо, на което да се опре в труден период...
Нали за това се женим за вас, да му се не види? Да сте ни подкрепа. Приятели. Партньори. Да го бутаме заедно пустия му живот.
А ти пари, та пари...
Явно заради такива като теб бракът се приема като узаконена проституция. Горките ви жени, които са се заблудили, че е било заради любов.

Скрит текст:
ПП Стана ми любопитно – от тъщата също ли очакваше да ти плати със секс, или само жена ти?

Сега... Дай да не си говорим глупости. Или искаш да ми обясниш, как е просто някакво съвпадение, че сексът се върна, докато трябваше да се плащат вноските по кредита? Остави глупавите емоции и разсъжденията от морално естество. Жена ми понесе много тежко загубата на баща си, което си е напълно разбираемо. В началото хвърчеше из облаците и си мислеше, че нейните роднини които баща ѝ носеше на гърба си ще се сетят за нея и майка ѝ. Нищо такова естествено не се случи. Когато банката ги уведоми, че в скоро време ще ни посети съдия-изпълнител, жена ми и тъщата много бързо изтрезняха. Иначе и аз слушах на няколко пъти, как парите не били всичко, как аз не съм разбирал нищо и как всеки момент щели да им се обадят братовчеди, братовчедки и съдружниците на баща ѝ, че да оправят работата. Останаха си с чакането, а жената един ден просто ревна на глас и каза, че не знае какво да прави...! В интерес на истината, просто очаквах момента и се бях приготвил с парите за първите две вноски. В този момент се превърнах в човека от който (както казваш по-горе) жената потърси обич и подкрепа. Да-а-а-а-а... Подкрепих си жената в труден момент (по-скоро тъщата) и си останахме приятели с нея (както казваш по-горе). Сега си лягаме, като две приятелчета и това е.
Доколото усещам по настъпателния тон съм сбъркал, че съм помогнал и съм гаден материалист, който пресмята всичко? Може и така да е... Само не схващам, защо жена ми взе парите от такъв долнопробен материалист?

П.С. Въпроса за секса с тъщата ще го пропусна. На тъп въпрос, много трудно се отговаря смислено.

# 228
Не говоря само за секс, а за отношения като цяло И за да имаш здрава връзка и да получаваш добро отношение, трябва и да се заинтересуваш от потребностите на мъжа ти, което не винаги се получава на практика в много семейства.
Обаче отношенията в семейството и количеството и качеството на секса хич не са свързани. Можеш да имаш отношения при които сте готови да се избиете, но секса е супер и обратното, прекрасни отношения и никакъв секс.

# 229
Прекрасни отношения без секс сигурно има, ако и двамата нямат потребност от него или нямат против да го получават навън.
Ужасни отношения с прекрасен секс могат да съществуват, ако и двамата са много сексуални и не им дреме с кой го правят. Но в дългосрочен план едва ли е възможно. Съмнявам се, че един мъж е готов да прави секс с години с жена, която го дразни ежедневно. За жените съм сигурна, че не могат дълго да правят хубав секс с мъж, с който са в ужасни отношения в останалото време.

# 230
Скрит текст:

Нещата не са толкова прости - зависи какви усилия и какви компромиси.
Аз често давам примера със ските - звъни часовникът рано сутринта и на теб хич, ама хич не ти се става по тъмно да ходиш по чукарите. И ставаш с усилие на волята. Обаче послеее, като се шуснеш по наратрачената писта, като те духне ветрецът и огрее слънчицето, се спускаш и си пееш и си викаш "Ох, добре, че дойдох". И със секса е така - идваш си от работа леко изморена, леко изнервена и най-лесното решение е да се пльоснеш пред телевизора като сопол. Ама с малко усилия нещата може да станат много по-приятни от тъпото разплуване пред екрана. Не е кой знае какъв компромис, нали? Ама ако не се положат усилия човек затъва в тази рутина, а и в семейния живот много рядко всичко е идеално. И тогава какво, спираме секса ли???

# 231
Е, не, секс с усилия на волята - по-добре не.

Разбирам я жената на автора - описаното от него звучи като супер скучен живот, щом за секс е трябвало да се плаща с екскурзии. По някое време явно и екскурзиите са престанали да бъдат фактор. Подозирам, че е по-склонна сама да тръгне по екскурзии, отколкото да продължава постарому.

# 232
Добре де, като си лягате като приятели, не се ли пробваш? Или си имате уговорка, че няма да се прави секс, та трябва да подпитваш? Мен така бившия ме беше отвратил - сядаме и той почва "Днес ще има ли?". Ми не, няма да има, не е това начинът да си поискаш.

# 233
E, щом е по-добре не, сексът не е задължителен - живейте си като братче и сестриче. тези обаче, които не са толкова чувствителни, си правят секс редовно и на 50, и на 60, и оттатък.

Добре де, като си лягате като приятели, не се ли пробваш? Или си имате уговорка, че няма да се прави секс, та трябва да подпитваш? Мен така бившия ме беше отвратил - сядаме и той почва "Днес ще има ли?". Ми не, няма да има, не е това начинът да си поискаш.

Мъжете са прости и първосигнални. Той те пита кратко и ясно за да си планира нещата - да си направи сам едно ръкоделие или да изчака за секс с теб. А пита, защото ако си направи ръкоделието, а после ти покажеш склонност да бъдете интимни, ще се окаже, че той не иска или не може, което е недопустимо за мъжкото его. А ако се въздържи, а ти не се окажеш склонна, ще се върти в леглото незадоволен. И той, без всякакви заобиколни маневри и евфемизми си пита, та да знае какво да прави  Grinning Мъжка му работа, а ти си мислиш кой знае какво.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 16:41 от Черна станция

# 234
Ами не е задължителен сексът, по желание е. Когато го има това желание. По задължение - на пазара за роби.

# 235
За съжаление, в много семейства секса просто е мираж след някоя годинка.А това задълбочава други проблеми и просто скапва отношенията, а ,оттам идва отчуждението  и непоносимостта към партньора.

# 236
Ами не е задължителен сексът, по желание е. Когато го има това желание. По задължение - на пазара за роби.

Ма нали се съгласих? Не мога да споря с никого за такива неща. Писах за тези, които не са доволни от братосестринско съжителство и ИСКАТ да променят нещата.

# 237

Ма нали се съгласих? Не мога да споря с никого за такива неща. Писах за тези, които не са доволни от братосестринско съжителство и ИСКАТ да променят нещата.

Аз на автора помагам - давам насоки къде да търси жена по неговите критерии. Явно с тази е направил грешен избор, щом вече няма секс.

# 238
Прекрасни отношения без секс сигурно има, ако и двамата нямат потребност от него или нямат против да го получават навън.
Ужасни отношения с прекрасен секс могат да съществуват, ако и двамата са много сексуални и не им дреме с кой го правят. Но в дългосрочен план едва ли е възможно. Съмнявам се, че един мъж е готов да прави секс с години с жена, която го дразни ежедневно. За жените съм сигурна, че не могат дълго да правят хубав секс с мъж, с който са в ужасни отношения в останалото време.
Е аз дадох като пример две крайности, но да аз мога правя секс с жена която ме дразни с разни неща извън секса стига той да е добър.

Нещата не са толкова прости - зависи какви усилия и какви компромиси.
Аз често давам примера със ските - звъни часовникът рано сутринта и на теб хич, ама хич не ти се става по тъмно да ходиш по чукарите. И ставаш с усилие на волята. Обаче послеее, като се шуснеш по наратрачената писта, като те духне ветрецът и огрее слънчицето, се спускаш и си пееш и си викаш "Ох, добре, че дойдох". И със секса е така - идваш си от работа леко изморена, леко изнервена и най-лесното решение е да се пльоснеш пред телевизора като сопол. Ама с малко усилия нещата може да станат много по-приятни от тъпото разплуване пред екрана. Не е кой знае какъв компромис, нали? Ама ако не се положат усилия човек затъва в тази рутина, а и в семейния живот много рядко всичко е идеално. И тогава какво, спираме секса ли???

Ами да зависи какви компромиси и усилия.
Това което си дала като пример аз не го считам за усилие. Не карам вече ски, но ходя по чукарите и всъщност нямам проблем със ставането, защото просто не мога да заспя или дори и да задремя се събуждам преди часовника. Това е защото много обичам да ходя по чукарите, но ако съм дотолкова изморен, че да не мога да стана за да отида просто няма да отида, защото ще е насила. Същото е и със секса.

# 239
  • София

А ако няма желание за секс, какво правиш с този човек? Защото сексът по задължение не е ок и за това съм съгласна, но за мен връзка се създава с човек, с когото има желание за секс. А който го устройва връзка без секс заради другите дивиденти, никак не е честно да влиза в такава с човек, който иска и очаква секс от половинката си.

Общи условия

Активация на акаунт