👶🏻💙Януарски мами 👶🏻❤️тема 4

• 40 199
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Алесандра, успех и от мен! Всичко ще е наред! Бог е с теб и бебчето и ще ви закриля. Бъди спокойна, лекарите ще се погрижат за вас и да ни споделиш щастливата новина🌟

# 616
  • Седмото небе
Алесандра, УСПЕХ!!! Ще чакаме скоро хубавите новини!!!

# 617
Стискаме палци да мине леко и бързо, а бебока за Коледа да си е вкъщи! Heart

Пращаме позитивна енергия!

# 618
Здравейте мамчета, за чайовете да се включа и аз, поръчах си чая за кърмене на Pukka по препоръка на една мама с две дечица - тя сподели, че действал много благоприятно и децата нямали никакви колики, а на нея й го е препоръчала друга доволна и така. Надявам се и аз да остана доволна от него, но в крайна сметка всички сме наясно, че ако не сме спокойни и търпеливи, каквото и да пием няма да помогне кой знае колко.
А да попитам някоя тук пие ли или обмисля ли да пие чай от листа от малина за подпомагане раждането? И за това съм чувала доста добри отзиви и мисля и аз да пробвам.
Ето тези пия аз за раждането

# 619
Пожелавам ти успех! Бъди спокойна, всичко ще е наред с теб и бебенцето! Simple Smile

# 620
Alessandrа, успех! Ще се погрижат добре, все пак неонтологията е добра. Всичко да мине по вода Flowers Four Leaf Clover

# 621
Успех, Алесандра! Стискам ти палци! Токуда и МД се водят с най-добра неонатология в цяла България. Всичко ще бъде наред!

# 622
Алесандра, успех и от мен! Всичко ще бъде наред!

# 623
Вече пореден ден направо го закъсах с безсъние аз. Едвам заспивам в 3ч и в 7ч вече съм будна. Ужасно е, защото ми се спи, обаче се схващам, не ми е удобно никак, краката почват да ме болят като лежа на една страна.. Expressionless няколко пъти сълзи ми тръгват от нервиране колко искам да спя, но не мога. Pensive

# 624
Здравейте, момичета! В 29+1 съм, цяла нощ ме съм спала. Както и да се обърна - наляво, надясно усещам движенията на бебчето много силно, дори болезнено, а бебчето е активно от 21:00 часа снощи до момента.. Докато лежа и седя имам болки, нещо като стягане отляво и отдясно, подобно на мускулна треска. Трудно си сменям позицията. Като се раздвижва из вкъщи не усещам тези болки... Според вас на какво се дължи? Пих магнезий, но не се променя ситуацията. Снощи следобяд пих кафе, дали то е причината?!

# 625
  • Седмото небе
И аз съм така с неспането. Ей ме на в 3 заспах и от половин час вече съм будна. От местене по цяла нощ и лежане вече тазобедрените стави ме болят. Физиотерапевтката ми даде един крем и вече една седмица преди лягане мажа болезнените точки. Облекчението е леко. При мен също девойката се размърдва към 21-22 ч и явно чак като се успокои заспивам и аз. Единствено през деня като съм в движение има мира. Седна ли или да полегна се започва ритането и бутането на поразия. А пък с тия стягания не мога цял ден да трамбовам като кон и почивка трябва. Магнезия не помага сякаш много при мен, но аз си го пия с но-шпато. Иначе сигурно ще е още по-зле. Месец и мъничко ми остава на мен още да устискам или поне така се надявам, ако не се случи нещо непредвидено и после всичко ще е минало. След щастливия финал вече ще ни очакват само хубави емоции!!!
Аз я мисля Алесандра от снощи... Дано всичко е наред и се включи скоро с хубавата новина...

# 626
Supergirl, дано всичко е наред Simple Smile

# 627
И аз я мисля Алесандра и затова и влязох в темата да проверя писала ли ни е. С теб сме!
Свикнах да лежа, даже и да се оплача не мога 🤣 Спя от 12 до към 8ч. Бебето рита доста силно, в някои моменти и така застава, че е болезнено, но спя ли нищо не усещам. Пън бе пън. Всеки един ден ми е подарък с бебчето вътре. Другата седмица влизам в 9ти месец и се надявам да постои. Вечер благодаря за деня, сутрин също. Усещам го и доста ниско, като отида на преглед ще попитам така ли е. Онзи ден цял ден имах безболезнени контракции и си помислих, че май тръгва, приех ги нормално. Каквото ми е предписано пия и спазвам, на бебчо да му харесва и да стои Simple Smile

# 628
Kanine магнезия действа с натрупване,така че ако си го пила еднократно не очаквай чудо.Аз съм на 3х2 от 4 месец и снощи пак умрях от менструални болки и контракции🤦🏼♀
Успех на Алесандра и от мен,всичко да мине леко!
А аз имам едно питане ,преди малко погледнах в друга тема и там коментираха еднократната помощ след раждане на второ дете ,че в някои места се отпускала на два пъти-преди раждане и след раждане🤔Момичето  беше от Велико Търново и каза че на нея така и ги били дали!Извинявам се ако вече е било обсъждано ,но Хич не са ми ясни тея неща,аз и детски не взимам за първото,надявам се за второто нещо поне да получа от тази държава🤔😡

# 629
Alessandra, стиснати палци и от мен, всичко да е наред 🍀🍀🍀

И мен ме гони безсъние и будувам посред нощ. И тъкмо заспя, и дребната става в 6ч. и идва да ме буди. Готова за игри и подвизи. Направо душата ми спи по цял ден. 😂

Общи условия

Активация на акаунт