👶🏻💙Януарски мами 👶🏻❤️тема 4

• 42 113
  • 766
  •   2
Отговори
# 135
Yan25Ей ама какви са тези лекарки 😤 Имат късмет, че сега не могат да влизат татковците и затова са такива нагли. Не мисля, че имаш някакъв проблем и да ти кажа хубаво, че си я видяла и в тази светлина от какво се интересува. Ще потърсиш друга лекарка и ще имаш късмет в намирането й🍀

# 136
Yan направо не мога да повярвам,ти май и преди се беше оплаквала от нея,ама чак пък такова отношение. Напиши пак коя беше да си знаем и да и правим реклама. Така като гледам по снимките всичко е наред,не е съвсем проблем,защото те така или иначе измерват от пик до пик.

# 137
Yan и аз мисля че всичко е наред от измерванията, даже много добър грамаж. За доплера и на мен никога не ми го пускат докрай, защото знам че е вредно, затова повечето лекари пускат за малко. Иначе за държанието на твойта нз какво да кажа, щом разберат че няма да вземат пари от теб и не е нужно изобщо да ти обръщат внимание. При мен е същата работа при тази по здравна каса, щом знае че ще раждам другаде, никакво внимание, до сега 1 път кръвното ми е измерила, до сега не ме е теглила и мерила никога, ако аз не кажа че искам преглед няма и да ме прегледа, все ми казва нали знаете че е платено, еми знам ама за какво идвам при вас на разходка ли....
Иначе да сменя малко темата какво матраче купихте за кошарката, сега разбирам колко видове има, а аз изобщо не съм наясно какво да гледаме. Иначе си харесах много тази кошарка със скринчето, но ме притеснява, че никъде не мога да ги видя на живо, някой поръчвал ли е от nicolle baby. Притеснява ме и срока за доставка, някъде прочетох че имат забавяне от около месец...иначе по телефона попитах и ми казаха 2 седмици. Ако някой има опит с тях ще се радвам на мнение. А за болките които коментирате имам същите, при лягане, ставане, завъртане, абе ужас е не мога да се наглася по цяла нощ се въртя.

# 138
Още ми ври и кипи, но другата седмица трябва да ми даде няколко дни болничен само и няма да ходя повече. Официално като приключа с нея, ще й посветя един пост тук! Имам много неща за споделяне. Сигурна съм, че имам контракции, а тя се крие навътре в кабинета и не ми отговаря на въпросите. И аз си самоназначавам магнерот, доза и тн. Егати, за това ли плащам. Ама хайде, ще спра и ще пиша подробности в отделен пост.
Благодаря за мненията за ехографа, утре ще се насоча вече към Шейново или Надежда. Малко на свежа глава.

# 139
Yan и аз мисля че всичко е наред от измерванията, даже много добър грамаж. За доплера и на мен никога не ми го пускат докрай, защото знам че е вредно, затова повечето лекари пускат за малко. Иначе за държанието на твойта нз какво да кажа, щом разберат че няма да вземат пари от теб и не е нужно изобщо да ти обръщат внимание. При мен е същата работа при тази по здравна каса, щом знае че ще раждам другаде, никакво внимание, до сега 1 път кръвното ми е измерила, до сега не ме е теглила и мерила никога, ако аз не кажа че искам преглед няма и да ме прегледа, все ми казва нали знаете че е платено, еми знам ама за какво идвам при вас на разходка ли....
Иначе да сменя малко темата какво матраче купихте за кошарката, сега разбирам колко видове има, а аз изобщо не съм наясно какво да гледаме. Иначе си харесах много тази кошарка със скринчето, но ме притеснява, че никъде не мога да ги видя на живо, някой поръчвал ли е от nicolle baby. Притеснява ме и срока за доставка, някъде прочетох че имат забавяне от около месец...иначе по телефона попитах и ми казаха 2 седмици. Ако някой има опит с тях ще се радвам на мнение. А за болките които коментирате имам същите, при лягане, ставане, завъртане, абе ужас е не мога да се наглася по цяла нощ се въртя.

Аз изобщо не съм доволна от nicolle baby....поръчах си този комплект от снимката след седмица ми звъннаха да потвърдя и минказаха че след месец ще ми ги доставят...за 9 ноември ми беше доставката,няколко дни преди нея звънях не ми вдигнаха на другия ден пак...и решиха д вдигнат и ми казаха че в сряда ще ги доставят с еконт...да ама не ...звъннах в сряд аследобеда казаха за петък със собствен транспорт че ще бъдат доставени...в петък им звънях два пъти имат технически проблем с буса,вечерта пак звъня пак същото...и ми вика следващия петък ще ви бъдат доставени и аз отказах поръчката... отидох по магазините и си избрахх

# 140
Ужас Звездичка, аз точно от това се притеснявам, нямам месец да ги чакам. А ти през колко нерви си преминала с тях направо незнам, какви са тези хора. Аз също бих отказа поръчката още след месец чакане, въпреки че много ми харесаха.

# 141
Ужас Звездичка, аз точно от това се притеснявам, нямам месец да ги чакам. А ти през колко нерви си преминала с тях направо незнам, какви са тези хора. Аз също бих отказа поръчката още след месец чакане, въпреки че много ми харесаха.

Хубави са но те са несериозни...аз взех ето това

# 142
Охх ще ме извините за цветущото описание. Имах запек одеве и тъкмо преди да си свърша работата и текна малко нещо воднисто, не разбрах урина ли е, от утрогестана ли е и веднага филм-да не е околоплодна вода и да се е спукал мехура 😳🤐 омръзна ми от филми

# 143
  • Седмото небе
Ако имаш възможност звънни на лекаря си и го питай! Успокой се Wink
Мисля, че ние тук можем само да предполагаме. Дано всичко е наред!

# 144
Околоплодните води са със специфична миризма на белина и жълтеникав цвят, не бели, не прозрачни. И все пак ако имаш съмнения при лекаря.
Всичко ще е наред
Охх ще ме извините за цветущото описание. Имах запек одеве и тъкмо преди да си свърша работата и текна малко нещо воднисто, не разбрах урина ли е, от утрогестана ли е и веднага филм-да не е околоплодна вода и да се е спукал мехура 😳🤐 омръзна ми от филми

# 145
И аз имах същите съмнения, защото от седмица сякаш превръзките, които слагам заради утрогестана са по-мокри, а той изтича един мазен. Като бях на преглед попитах и лекаря каза, че е от утрогестана. Водите си бяха ок.

# 146
Утрогестана е и според мен.

# 147
Вчера бях на преглед и всичко беше наред. Може и урина да е било... Ще се следя тези дни как ще е. Ама това притеснение.. Все изкача по нещо.

# 148
Момичета имам нужда да се оплача.. По принцип не съм от хората, които се планират от всичко, но тук вече дори моите нерви леко се опънаха.. Още на предишната ФМ лекарската ми каза, че има някаква киста в главата на бебо, която не е нищо и ще изчезне до няколко седмици, но днес бях на късната ФМ и ми казаха, че все още я има и няма нищо притеснително.. Дадоха ми координати на лекар, който е специалист точно в тази област, за да види и той и уж да ме успокои. Ще отида при него другата седмица, но въпреки "няма нищо притеснително" на мен киста в главата ми звучи доста страшно.. Някоя случайно да е чувала нещо по въпроса? Sad

# 149
  • Седмото небе
Не се разстройвай предварително и се успокой колкото можеш. Изчакай срещата с въпросния специалист. За съжаление нямам информация по този въпрос. Щом и двата пъти ти казват едно и също, дано наистина е така и няма нищо притеснително.
Стискам палци и да пишеш какво са ти казали като минеш при другия доктор!

Общи условия

Активация на акаунт