Стара Загора 12 - Пиян съм аз от мойте младини...

• 14 000
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Аз точно ставам  Blush Добриутро и от мен Flutter
Жадееее, Жадееее сака  Twisted Evil ИзФинявай за снощи за цигарите....ама пусти гладък мозък ooooh! Ама ако стане напечено аз и Августа ше поемем Митя де...няма страшно Mr. Green
Спах като заклана снощи...или ще да е от бирата или от мръвките Mr. Green Ама хубави бяха...браво на барбекюто и на /ох текнаха ми лигите вече/ пърленките на Хпакат и хлебчетата на Лалич...абе всичко беше на шест Heart Eyes

# 151
  • Стара Загора
Аз тъкмо реших,че героите са уморени от снощи.
Да ви се похваля-тази вечер спах добре-само малко кошмари относно неприятната тема,която Лалка случайно подхвана снощи,но бързичко ми мина.

Съжалявам много. Не беше нарочно, ама трябваше да отговоря  Embarassed

Аз току що ставам. Наспахте се а? А ние си приказвахме до 2 часа с Хапката,Мима и Експри. Не можех да си затворя устата от смях  Laughing

# 152
  • Стара Загора
ИзФинявай за снощи за цигарите....ама пусти гладък мозък ooooh! Ама ако стане напечено аз и Августа ше поемем Митя де...няма страшно Mr. Green

Ааа, няма да минеш с едно голо извинение... Искам довечера сержи да ми танцува на Джо Кокър по сламена поличка и хавайски венец  hahaha

# 153
  • Стара Загора
ИзФинявай за снощи за цигарите....ама пусти гладък мозък ooooh! Ама ако стане напечено аз и Августа ше поемем Митя де...няма страшно Mr. Green

Ааа, няма да минеш с едно голо извинение... Искам довечера сержи да ми танцува на Джо Кокър по сламена поличка и хавайски венец  hahaha

Така, така.  Joy Joy Joy
Може ли и аз да дода да гледам?

# 154
  • Стара Загора
Уо, да не вадите някакви зъби. Така ми звучи по описание...
Пробвала ли си да мажеш с нещо или да даваш хомеопатично за успокоение?
Хамомила се предписва в общия случай, но не на всички действа... може да пробваш.

# 155
  • Стара Загора
Злати, за колко часа ще се разберем?
Ива, ела на кукления и ще ти разкажа къде "вилняхме" снощи  Mr. Green

Някой друг желаещ за мръсни приказки в детски кът?

# 156
Някой друг желаещ за мръсни приказки в детски кът?
hahaha
ха,кат` дойда и чедето ми да развалите!знам аз,че искате и други да вербувате,ма чак пък малко бебе....!
та за колко часа беше?

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 13:01 от Ивa&Ави

# 157
 Hug Как сте народе? Липсвам ли ви?  bouquet

# 158
  • Стара Загора
Hug Как сте народе? Липсвам ли ви?  bouquet

Снощи ни липсваше  Grinning

Иве, не мога да кажа точен час, но към 4 и нещо предполагам, че вече ще са се наспали зверовете и ще мога да тръгна.

# 159
ок,Джейд,не обещавам,че ще дойда,защото май ще ходим към свеки....

# 160
личи си ,че разпускате/,много е скучно тук/
Ти сеир ли търсиш, миличка? Ние не сме зоопарк все пак.

Аз пък съм си на работа. Боже, колко съм работна! newsm78
Ееее, искрените ми пожелания да свършиш скоро днес. Времето е прекрасно за разходки.

Ние току - що се върнахме, обилно наквасени с портокалов сок (заляхме си една кутия отгоре), освежени, с рекламни шапки на FW от автошоуто пред Общината и гладни като кучета. Добре че има подирки от снощи.

"Ива и Ави" са почетните нови мишори, щото толкова обяснения пред нея правихме и пак не разбра какво сме правили снощи. Ама като се видим, ще ти дърпам ушите Wink

Ангел и на мен ми липсваше. Ако и той беше дошъл - Сержи отляво, Ачо отдясно, кой като мене!

# 161
  • Стара Загора
Брех, ще се надуе моя мъж  Mr. Green
Каза, че другия път ще дойде

# 162
хихих
разбрах аз де сте си хортували снощи...

# 163
хихих
разбрах аз де сте си хортували снощи...
Ти добре разбра, ама защо чак сега! Ако си беше отваряла ушите, щеше и ти да се наредиш - кеф ти Митя, кеф ти Сержи. Flutter

# 164
и как да ги отворя,кат' си бях у нас,а не при вас вчера???

Общи условия

Активация на акаунт