Септемврийско Слънце грее, МАЙ-ско бебе хубавее! (38)

• 14 274
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте, мамчета и дечковци!!!
Аз днес съм много експедитивна- наготвих, изкъпах се, нахраних детето, наспа се, наиграхме се и сега двамцата сме тук при вас - аз пиша, малчо гледа  Laughing

Ако знаете като ви чета мами, как ви се радвам на всички. Особено на кърмещите. Ей, дръжте фронта. На мене ми е толкова тъжно, че не можах да кърмя Макси по-дълго време. Ама пусти му и цици - не щат да пущат. То не беше сокове, не бяха ядки, не беше Рицинус, не беше лактогонен чай, и какви ли още не простотии, ама НЕ!!! Нямаше я никаква тая моята кърма. А горкото дете, така ми се ядосваше и ме блъскаше още след първата минута, чак ми се дореваваше. Имах чувството, че ще ме намрази дето му давам празна цица.... Ама стига просълзявания де. Важното е, че макар и на АМ, е здрав малкия юнак.
А сега как папаме пюренца, даже и сокчетата, дето не ги обичаше, вече е склонен и явно му харесва, обаче между ябълка, круша, морков и грозде - май най-много си падаме по гроздето. Винарче, ще ми става явно момъка.  newsm78 Интересно, ние с баща му не кусваме алкохол, те такова нещо в къщи нема ..... Laughing

ЧЕСТИТКИ на всички месечковци!!!   bouquet И много цунки!!!

И да не останем по назад ще вземем да си сложим и ние някоя прясна снимчица тук  Wink

и нека да се улея, като съм почнала ..... Embarassed

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 13:36 от Vif

# 61
Благодаря на всички за пожеланията  bouquet
Почерпката
 Misc Baby Bottle  party023 newsm38 beer Popcorn
АНИ-защо Лале няма да пише,че това ми е убягнало?
Добре дошла на Смайли на родна земя   bouquet
Честито на наборчетата от вчера и на днешните месечковци също  newsm51

# 62
  • София
Bubble79 – аз съм навита за една среща в парка за утре.
ikati, чак преди малко видях постинга ти Sad Снощи четох до определено време и тъй като никой не беше проявил интерес за среща и татито излезе по работа днес, не ходихме до парка Rolling Eyes
Но утре решихме да излезем в Южния парк, така че ако някой друг реши да дойде, ще се радвам да се видим Hug Този път ще изчета постингите до последно Peace

# 63
Честити 4 месеца на Велизар.

Мимозке, Лале още в началото като родихме , влезе с един постинг за ад ни поздрави и каза че не се знае кога ще се появи пак и ни пожела приятно лято. После по едно време се появи като продаваше някакво АМ. Така е който изчита всичко  Mr. Green ама аз знам че и ти си от непропускащите пост.

Змейковица, на мен ми хареса тоалета, но ми е чудно това за зимата ли ти го подари, или размера е по голям и е за другото лято? А бе какво му е толкова на тоалета, фешън е! То сега така се носят тинейджърите.  Sunglasses

# 64
Здравейте и от нас!

Paizi – интересува ли те квартира в Младост  близо до Патиланци? Една приятелка ще си дава апартамента под наем.
eunos03 –направо ми напълни душата с тези снимки и клипа. Направо ви завидях.

Bubble79 – относно Южния парк, то аз по цял ден съм там, така че  винаги съм навита. Само зависи кога ще сколасам сутринта и Зари кога ще се събуди и кога трябва да го храня. Може да се разберем да се чакаме някъде и да се видим и аз ще се радвам.

Честито християнче Вики, да е здрав, весел и щастлив.

Чао и цунки на малките бебълчета.

# 65
Мами, хайде пак да обменим опит как обличаме децата! Сега като позахладня малко и все се чудя да не му е студено или топло. Аз го обличам с боди къс ръкав и отгоре с панталон и блузка. Яке още не съм обличала. Завивам го с дебела пелена в количката. А тези бодита без ръкав се чудя какво да ги правя. Вече ми се струва че е студено за тях, а още му стават. Да ги изкарвам ли вече от строя?

Днес голямо затишие в темата. Като дойде събота и неделя и край, никой няма. Аз пък събота и неделя съм по свободна, защото мъжа ми гледа детето и аз като ошетам и имам време да се ровя тука, пък вас ви няма.  Sad   ООООО щях да забравя, днес дадох на Ивко една лъжичка сок от ябълка. започваме със соковете вече. Не му хареса много. А преди това се сетих че Смайли беше давала на Йоанка да и смуче парченцата плодове и аз така направих, дадох му да си близне ябълка, и така се мръщи , много смешен ми беше.  Wink

# 66
Аз обличам все още с летни дрехи ,но с боди без ръкав отдолу,а вечер с тънък панталон и тънка блузка отдолу с боди без ръкав.
Ако сме с тънки дрехи слагам и яке.В къщи сме с летни дрехи. Peace

# 67
Ми аз май съм почти 90% онлайн и дебна кой ще напише нещо и после да чета  Mr. Green
Ама не пиша, събирам си и после космически постове  Joy Благодаря ви, че ме търпите   bouquet Hug

За обичането, Ани, аз знам, че както на теб ти е добре+още една дрешка.
Откакто захладня аз обличам гащеризони с ръкав и крачоли(с пети) + боди с къс ръкав.
Бодитата с дълъг ръкав ги слагам под гащеризонче само с крака (като това на аватара ми).
Имам и едно плюшено яке, много сладко, обличам го върху късо ръкавче сутрин, че едоста хладно.
Завивам навън само с плътно одеало вече, тънките завивки са за у нас, ама май са само за подпиране вече.
Вечер спим пак с боди и гащеризон + завивка или боди + спална торба

А летните костюмчета без крачоли не съм ги прибрала, много са ми любими...  Sad Ама нямаме мъжки чорапогащници, за да си ги носим. Май ще купя 1-2  Mr. Green

# 68
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ - МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ПЪЛНИ ПАМПИ!   bouquet
 welcome на Смайли в родната страна bg
Тези дни и ние голямо скиторене ударихме и докато ви изчета - нова темичка - както винаги супер готина и привлекателна  newsm74 Крейзи!
Юнос, страхотни сте с Никола! Направо ви се кефя максимално, ама вие наистина го пуснахте в басеина ......... Joy     Joy     Joy 
По въпроса за обличането - и аз постоянно се чудя, че това време е ужасно - сутрин рано -студ, на обед - топло, вечер - пак студено. Майка ми само ми се кара, че леко обличам Никол, да не я простудя, че после щяла да се напиква и т.н. Аз взех да се замислям и вече се отнасям по-сериозно по въпроса. Понеже ние излизаме към обяд обекновенно е с боди с къс ръкав и отгоре с някакво костюмче с дълъг ръкав и панталон. Вечерта като стане студено и слагам отгоре слуичър или нещо подобно. Но определено летните дрехи вече не ги слагаме.
Лека и спокойна нощ и много  Hug по пухкавите дупенца!

# 69
 Здравейте вече от Русе Hug
Получих телефоните на всички, които са ми писали и ще се опитам да звънна да срещнем бебеоците и да се набъбрим Laughing
 Пътувахме добре,е,  най-накрая обаче Йончето си порева в българския самолет и веднага се намериха хора да ни дадът съвети как да се справим с полужението #Cussing out Но за такъв дълъг път , мога да похваля бебчето беше герой baby_neutral Сега сме по разходки по цял ден, кафета, кеф, ех, живот си било в България Grinning
 Не съм ви чела, но това ще правя като се върна в Щатите, само се обаждам, че сме на българска земя и сме добре. Целувки на всички мъници от нас Hug

# 70
Сутринта бях почнала да пиша и после се отплеснах с други неща и забравих какво исках да пиша.
Първо да честитя на всички месечковци, които празнуват тези дни. Да са здрави, да си хапват добре, да наддават добре и лесно да им пробият зъбките.
При нас днес беше много студено. Духаше и вятър. През деня Криси беше облечен само с боди с къс ръкав, памучна блуза и по-плътен памучен панталон. Под панталона сложих и памучни ританки, защото чорапите ги изритва много бързо. Мисля, че беше към 20 градуса. Но като задуха вятъра баткото се облече с дебело яке, а малкия го облякох с едно нещо, което не знам как се казва. Като космонавт, но е плетен от баба ми. Тя го плете по модел от бебешко немско списание. Много ми харесва, а и е доста удобно. При нас е планина и вече се налага да го обличам с по-дебели дрехи. Все още не палиме постоянно камината и в къщи си става доста студено - до 16 градуса. Аз вече прибрах летните дрехи, но оставих бодитата с къс ръкав. Някои от тях са по-плътни и стават.
Не знам дали е защото вчера променихме режима, или никнат зъби или нешо го боли, но Криси днес рева поне 3 часа и то докато го държах на ръце. Млъкваше само когато гледаше телевизия или го разхождах навън и се движех. Щом престанех да се движа пак започваше.
Така се надявам в края на тази седмица да сме вече с кола. Така поне си спи спокойно, когато излизаме и не му развалям режима.

Аз пиша един пост няколко часа и май пропускам новите мнения - Юнос - Никола е страшен в този басейн. Покрай вас започнах да се замислям да запиша момчетата на плуване. Никола се чувства толкова добре покрай теб. Много е интересно.

Smiley - добре дошли в България. Пожелавам ви да си изкарате много добре и да останете много доволни (то вие вече си изкарвате добре - така, че пожелавам до края да е все така).

Ние отлагаме детската градина на Макси с още една седмица, тъй като няма кой да го води. Тъкмо го приготвих и в петък се оказа, че майка ми ще е заета. Радвам се, че стана така, макар че за него щеше да е по-добре да е сред деца. Но пък щеше много да ми липсва.

Всички бебенца са толкова красиви и сладки. Аз засега не мога да снимам Криси. Или спи или реве. А не искам да ви го показвам разреван. Иначе е доста пораснал.

Колко дълго стана... Ето по beer morning Coffee   за всеки, който е прочел до тук Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 01:08 от Stryper

# 71
Аз обличам все още с летни дрехи ,но с боди без ръкав отдолу,а вечер с тънък панталон и тънка блузка отдолу с боди без ръкав.
В къщи сме с летни дрехи.

И аз така. Бодитата си ги ползвам, ако костюмчето отгоре е от две части - блузка и панталонче, за да не остава голо кръстчето на бебо, като го дремешкаме насам-натам. Вечер си спи по по-плътно боди без крачоли и ръкави, завито с тънката пеленка, ама сутрин мятам и по-дебело одеалце, че става хладно, ако е открехнат прозореца. Ааааа, днес за първи път привечер облякохме и плетено елече (бяхме навън).

... Смайли беше давала на Йоанка да и смуче парченцата плодове и аз така направих, дадох му да си близне ябълка, и така се мръщи , много смешен ми беше.  Wink
Днес, докато ядях ябълка, Венци ме гледаше с голям интерес. Та му подадох парче и на него и той започна много смешно да го ближе и се сърдеше, като му го взимах. Определено вече свикна със сокчетата, харесват му и си ги изпива. Давам между 30 и 50 мл, колкото излезе. Досега сме пробвали ябълка, морков, диня, грозде и круша.

Честито на месечковците - Велизар (на ikati) и Ивайло (на Valja79). И понеже вече е 17-ти прибавям и Марк (на ve4erniza), Никола (на Tania_Ark) и Стела (на NadiaD). Да са ви здрави малките съкровища, много да щуреят, да се смеят и всички да ги обичат!

Много приятни емоции на Смайли, Йонката и таткото в БГ!!!

# 72
Да почерпим днес за нашият 4-ти месец !!!

Да ви е сладко ![size=14pt] Честит и на Никола на ТаняАрк и на Стела на НадяД ! Да са ни живи и здрави малките съкровища ![/size]

Честито със закъснение / но с не по-малко вълнение / и на всички месечковци от предишните дни - Мони , Жули , Румчо , Ани ... дано не пропускам ! ... пропуснах Wink- Велизар на Икати и Ивайло на Валя79 !!!

Звездолинке - благодаря ти за пожеланията - много си мила / а пък и бърза  Grinning/.

Ани , ние си ползваме всички бодита , за да ни е покрито кръстчето . Определено обаче днес ще щурмувам 2 магазина за есенно-зимно якенце и за по-дебело одеяло . ...айде да бягам , че имам да мия шишета и т. н. ...Ани и аз вися в нета събота и неделя - нали съм "крепостна селянка " Confused , никъде не ме водят , а съм вече цяла седмица без кола #Cussing out , та ще се засичаме с теб Grinning Heart Eyes.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 08:42 от ve4erniza

# 73
Здравейте и от мен, МАЙчета. Аз тези дни не мога да отлепя моята шушулка от мен (сега съм тук, защото леля и играе с нея)  Wink Не знам какво и става, играе с играчки и ако мръдна почва да се глези и да реве- иска с нея да играя и аз. Да не ви разказвам как съм чистила вчера. Добре че къщата е пълна с лели и една баба  Laughing
А иначе ми прави впечатление като излизаме, че моето дете все е най- леко облечено  Embarassed, ама какво да направя, иначе се поти и се сърди. И аз вече не знам как да я обличам и съм като детска учителка в критическата: "Деца, облечете се, деца, съблечете се"  Laughing
Вчера пихме сок ябълка+морков- едва успявах да държа лъжицата, толкова и хареса, че сама си блъскаше лъжичката и като спра за секунда и врещи  Laughing. А май и тази лъжичка мнооого и харесва (термо, на Нуби)
Другото е, че просто вече не иска да лежи, като и правя упражненията за сядане се хили, и в момента, в който легне вече не е щастлива. А във форумите изчетох че НЕ трябва да седи, е, какво да правя сега. Подпирането с възглавници вече не помага.
А и да ви питам нещо- днес повърна и и потече малко и през нослето  Sad Мислите ли, че е нещо опасно и трябва да се консултирам с педито???
Извинявайте, май се унесох, но не знам кога пак ще мога да седна пред компа  Embarassed
Лек ден и мнооого усмивки на всички 

# 74
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ[/glow]
Да са живи, здрави и мноооого да ги слушкат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт