Аз днес съм много експедитивна- наготвих, изкъпах се, нахраних детето, наспа се, наиграхме се и сега двамцата сме тук при вас - аз пиша, малчо гледа
Ако знаете като ви чета мами, как ви се радвам на всички. Особено на кърмещите. Ей, дръжте фронта. На мене ми е толкова тъжно, че не можах да кърмя Макси по-дълго време. Ама пусти му и цици - не щат да пущат. То не беше сокове, не бяха ядки, не беше Рицинус, не беше лактогонен чай, и какви ли още не простотии, ама НЕ!!! Нямаше я никаква тая моята кърма. А горкото дете, така ми се ядосваше и ме блъскаше още след първата минута, чак ми се дореваваше. Имах чувството, че ще ме намрази дето му давам празна цица.... Ама стига просълзявания де. Важното е, че макар и на АМ, е здрав малкия юнак.
А сега как папаме пюренца, даже и сокчетата, дето не ги обичаше, вече е склонен и явно му харесва, обаче между ябълка, круша, морков и грозде - май най-много си падаме по гроздето. Винарче, ще ми става явно момъка.
Интересно, ние с баща му не кусваме алкохол, те такова нещо в къщи нема ..... ЧЕСТИТКИ на всички месечковци!!!
И много цунки!!!И да не останем по назад ще вземем да си сложим и ние някоя прясна снимчица тук

и нека да се улея, като съм почнала .....

Снощи четох до определено време и тъй като никой не беше проявил интерес за среща и татито излезе по работа днес, не ходихме до парка
Този път ще изчета постингите до последно 
Благодаря ви, че ме търпите
на Смайли в родната страна 
Крейзи!
Но за такъв дълъг път , мога да похваля бебчето беше герой
Сега сме по разходки по цял ден, кафета, кеф, ех, живот си било в България 
за всеки, който е прочел до тук

.