Какво ще купя отново (3)

• 89 179
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Mystic woman -онлайн, не знам в кои магазини го има.
 Линдора са ми любимите, както и Фереро Роше. Баунти лесно се прави -кокосови стърготини, конд. мляко и шоколад. Има доста рецепти в ютуб.

# 136
  • В градината...
Не съм фен на баунти, но веднъж правих бонбони с кокос, кондензирано мляко и бял шоколад, бадем по средата - стана чудно.

# 137
Не съм фен на баунти, но веднъж правих бонбони с кокос, кондензирано мляко и бял шоколад, бадем по средата - стана чудно.

Може ли рецепта? Звучи превъзходно!

Похвалвам щипките за пране от Пепко - учудващо издръжливи са.

# 138
  • В градината...
Нещо такова https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D0%BB%D0%BE
Но аз ползвах подсладено кондензирано мляко и нямаше нужда от захар. Добавих и смлени бисквити /има и такива варианти на рецепти/, за да се събират по-лесно токите. В някои топки сложих парче бял шоколад, в други - бадем. Общо-взето комбинирах различни рецепти.

# 139
# 140

Попринцип не харесвам продуктите на тази марка,но този шоколад си го бива..

Ароматните чаени свещи от Pepco ми харесват ,имат различни аромати

# 141
Точно този шампоан Сайъс, такъв пърхут ми докара, че шест месеца не можех да се възстановя. Никога повече.

# 142
  • тук и там
И аз да похваля обувките на Ecco. Имам едни сандали,които са от 10 години и са още здрави и удобни. (а принципно -обувки не ме изкарват дълго,не съм от пазещите си обувките)
Раниците за училище на kipling.  Едното дете е вече 5-та година със такава.Сега ще купуваме по-голяма,защото има повече учебници,а нейната е среден размер.Но иначе можеше да я изкара още 5 години. И на малкото купихме такава, защото е момче .На каката е в розово-лилавата гама ,иначе можеше той да я носи следващите пет години,ама..
В днешно време рядко се намират неща, които да могат да изкарат над 5 години и то при ежедневно ползване и голямо натоварване.В това отношение и обувките на Еко и раниците на Киплинг са отлични.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 10:38 от Kaisia

# 143
И ние в къщи сме фенове на ecco, много удобни и издръжливи обувки. Аз май най накрая открих моя кашкавал Наборъ, мек, маслен и се зачерява като се запича.

# 144
Шампоаните се понасят различно на всеки..Аз лично съм доволна от този:

Както и от тези на Pantene:

# 145

1,99лв. Шампан против пърхот на ДМ. Супер евтин и супер хубав. Корените на косата ми се умазняват бързо, но с този шампоан процеса малко се забавя. Съответно и пърхот нямам.

# 146
  • Пловдив
Явно проблемът Ви е бил лек...

# 147
Ще купя отново, даже днес  взех Френска селска торта от Кауфланд, бяха ни почерпили с нея и беше много хубава, плюса е че не виждам също и Е-та в състава й.

# 148
  • Пловдив
Фурми без костилка

# 149
От коя държава са фурмите и откъде ги купувате?
Аз в момента ям тези, ирански, хубави са.

Общи условия

Активация на акаунт