Какво ще купя отново (3)

• 88 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Нормалните скариди са над 20 лв за кг. Ако няма специализиран, рибен м-н, заложете на "Метро".

# 706
Хубавите и наистина качествени скариди не се продават почистени. Освен ако в магазина не предлагат почистване.

# 707
В София хубави пресни скариди почти не се намират. Но аз останах с впечатление, че жената търси нещо обработено и готово

# 708
"Хубави и наистина качествени" на мен не ми кореспондира с "обработени и готови", поне когато става дума за скариди. Повечето почистени скариди са с глазура. Която е отвратителна по мое мнение.

# 709
Крем за тяло на Биотен. Много съм доволна. Добре че си позволих да го купя в последното пазаруване мин седмица. Само да ме пита човек защо не го отворих до днеска 😀
Кой от всичките? Този ли е?

# 710
"Хубави и наистина качествени" на мен не ми кореспондира с "обработени и готови", поне когато става дума за скариди. Повечето почистени скариди са с глазура. Която е отвратителна по мое мнение.

Ясно е това.

# 711
  • Sofia
Всъщност на мен не ми беше ясно и благодаря за насоките. Както казах не обичам морска храна и не съм купувала досега.
Ще търся рибен магазин, в който да ми ги почистят, благодаря! Цената е без значение, то за два пъти годишно все едно колко струват.

# 712
Да не се шашкаш, че са сиви на цвят

# 713
Всъщност на мен не ми беше ясно и благодаря за насоките. Както казах не обичам морска храна и не съм купувала досега.
Ще търся рибен магазин, в който да ми ги почистят, благодаря! Цената е без значение, то за два пъти годишно все едно колко струват.
По веригите магазини би трябвало да има бланширани скариди.

# 714
Крем за тяло на Биотен. Много съм доволна. Добре че си позволих да го купя в последното пазаруване мин седмица. Само да ме пита човек защо не го отворих до днеска 😀
Кой от всичките? Този ли е?

Кокос, но е приятен аромат. Не е натрапчив, не е и ужасен, като на други марки. Аромата на кокос трудно се постига принципно. 🙄
Да се поправя за скаридите на Лидъл - бяха 250 гр. за 5.99  бланширани. 🤪

# 715
За скариди и аз съм ЗА Метро. Никога не ми е било проблем да си ги изчистя, тъй като обожавам и смятам, че си заслужава. Даже обикновено от черупчиците и пипалцата правим супа Blush
Тази седмица имаше промоция в Кауфланд и взехме, не бяха ужасни, но ми се стори,  че са били замразявани и не оставихме за супа.

Иначе имаме ли път към Бургас задължително се връщаме с 2 кг в хладилна чанта Grinning

# 716
  • В градината...
В Метро скаридите са хубави. В Кауфланд продават само размразени - сурови и бланширани. По рибарските магазини има сурови скариди, внос от Гърция.

# 717
Когато съм гледала в метро, скаридите винаги са били от твърде далечна дестинация. Та ме съмняват малко. Взимала съм преди доста време от гръцки магазин (носят сутрин прясна риба от Солун) или си носим повечко от Гърция/съсед пътува често по работа, че синковецът е луд фен и без хубава скарида гледаме да не оставаме. Май веднъж бяхме взимали от К или подобна верига. Отврат.

# 718
Този шоколад от Лидл. Не е натрапчиво сладък, точно по мой вкус е.
Съжалявам за ужасната снимка, но бях намачкала опаковката да я изхвърля и след това се сетих да си я снимам...

# 719
Лазаня от Лидл XXL и сладолед със солен карамел в кутия, пак от там.
Лазанята е страхотна, изключително сочна, с много сос и кайма.
Сладоледът също е много хубав, с парченца карамелени бонбони вътре.

Общи условия

Активация на акаунт