Желая ти лека и безпроблемна бременност. Ей, как се решавате бе хора, аз нещо не мога да се престараша, а иначе съм убедена че за самите деца е много по-хубаво да си имат брат или сестра 

.Имам много познати,на които и двете деца са в чужбина.Точно вчера даже срещнахме една позната на майка.Жената се вайкаше,защото дъщеря и е в Щатите,сина в Канада.

.Имам много познати,на които и двете деца са в чужбина.Точно вчера даже срещнахме една позната на майка.Жената се вайкаше,защото дъщеря и е в Щатите,сина в Канада.
Хем искам,хем-не.И от финансова гледна точка с три деца е много трудно.Като ходих първият път на преглед и питам "Нали не са близнаци?" Защото вече имах едно дете.А в нашият род,близнаци колкото си искаш.Докторката ме погледна и вика"Другите питат първо дали всичко е на ред,а ти питаш колко деца ще имаш."
Знам, че ще лудвам на моменти, особено от факта, че пак сама ще си гледам дечицата, но.....едва ли това ще ме уплаши.

!!!!!!!!!!!!!
!
. Какво става последните 6 месеца просто не знам - няма месец в който нещо да не е прихванал....
...
Знам че повечето деца минават май през този период,но все пак споделете при вас как е ,че на мен на моменти ми става чак неудобно,особено като сме с по- малки деца от него.Как действате вие? Препоръчани теми