Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Свекърва Снежа затова не е толкова люта, колкото се очаква да е една нормална свекърва при тези обстоятелства - историята и почти същата като на снахата...

# 541
Само като си представя накрая Борето и Лорето отново заедно и лошо ми става. Дано не ни поднесат нещо такова. Май Лора ми е най-отрицателния образ, Велин поне си се знае изначало, че не струва.

# 542
  • София
Да, Снежа беше истинска. А Борис пак реагира като егоист. Никаква емпатия към майка си. Тя му е виновна, че не може да използва ДНК-то срещу Драго / останах с такова усещане/.
Драго щял да дойде с цигански оркестър 😂...
Но успя да я усмихне 😉

# 543
в понеделник имаше ли серия?

# 544
  • София
в понеделник имаше ли серия?
Да

# 545
  • sf
Не познах, че Борис е от друг. Мъчно ми е за Драго, не мога да си го обясня, но ми е мъчно. На мястото на Ива не знам как щях да го изтърпя това отношение на Калин.

# 546
  • Другата България
Снежа затова осъжда Лора.
Историята се повтаря.
Само главните герои са различни.

# 547
За мен пък кокоренето и мълчанието на Лора са напълно естествени. Тя е в шок. Стъписана е. Искаше да е с Боби, а сега е в небрано лозе, не очакваше да забременее, май само искаше да му го върне задето ѝ изневери.
Тя не знае накъде да поеме.

# 548
  • София
Много добре знае даже. Затова ходи при Денис в офиса, затов му отваря вратата и му позволява да спи при нея и да я носи на ръце. Глези се до безкрай. Нещо, което с Борис не видяхме. Не знам защо изобщо в избрала да живее с него и да го лъже. Гадно е да градиш щастие върху чуждото нещастие. Драго е хладнокръвен убиец, тръгнал на много загрижен татко да се прави. Грозно ми е.
 Покрай образа на Велин намразих актьора, тръпки ме побиват от него, толкова ми е отвратителен. Пък той просто си върши добре работата. Мая ми е любимка, харесвах я от началото и мисля, че няма да остави нещата така.

# 549
В началото Мая изглеждаше по-оправна и не така примирена. Очаквах бурна реакция още след първите изстъпления на Велин, а то... класическа жертва на насилие.

# 550
И аз не познах,че Велин не е баща на Драго.Само се чудя защо толкова му се зарадва като разбра ,че е жив.Даже Велин беше по радостен като започнаха да правят и бизнес заедно,а обратно на това реакцията на Снежа беше по-сдържана.Сега нищо чудно да се окаже,че Велин е предал Драго ,а не Борис.Много интересно кой ли е истинския баща на Драго?

# 551
Да, Снежа беше истинска. А Борис пак реагира като егоист. Никаква емпатия към майка си. Тя му е виновна, че не може да използва ДНК-то срещу Драго / останах с такова усещане/.
Драго щял да дойде с цигански оркестър 😂...
Но успя да я усмихне 😉
Каква емпатия към нея? Тази жена е унищожила живота им с решенията си!! Или по-скоро с липсата на такива, също като Лора.
Да й благодари, че заради нея са били свидетели на това как Велин я бие? Нито ползва предпазни средства, нито маха детето, нито бяга с другия мъж, нито се развежда с Велин.... след това заради нея децата й започват да изплащат някакъв апартамент и да продават дрога!
Някаква отговорност като родител? Не... тя също не прояви емпатия към него, не спира да го обвинява, а вчера му каза, че не се бил влюбвал затова не я разбирал 😂
Тази ако му е майка пък не знам...

# 552
Някак по -логично  щеше да
 е Борис да е от друг мъж, защото повече прилика намирам между Драго и Вики. Ама карай...
 И на мен ми мина мисълта да не би украинеца да е баща на Драго...
Малко  позаспах, та какво се случи. Драго трябва незабавно да изчезне или ще го ликвидират?

# 553
  • София
Ще е много тематично баща на Драго да е брат на Велин. 😂😂😂😂😂

# 554
И аз не познах,че Велин не е баща на Драго.Само се чудя защо толкова му се зарадва като разбра ,че е жив.Даже Велин беше по радостен като започнаха да правят и бизнес заедно,а обратно на това реакцията на Снежа беше по-сдържана.Сега нищо чудно да се окаже,че Велин е предал Драго ,а не Борис.Много интересно кой ли е истинския баща на Драго?
Да не е онзи тип, когото убиха в кацата с кисеко зеле?

Общи условия

Активация на акаунт