Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Манчестър
Мисля,че бебето е на Борис.

# 76
  • Mediterraneo
Аз ли? Какъвто са го измислили към този момент. Няма как да знам. Първа писах тук против втори сезон и продължавам да се надявам да няма. Виждаме всички каква боза излиза впоследствие.

Не, въпросът ми беше към Мери ан, твоят пост не ми се появяваше.

Аз пък не смятам, че някой ще убие Драго.

# 77
  • Другата България
А, не знам.
Наистина не знам, трудно ми е да прогнозирам.
Но от всичко изчетено за сериала оставам с впечатление, че се готви втори сезон.
А ако наистина се предвижда такъв, то надали ще е без един от основните герои.
Това ме кара да мисля, че няма да затрият Драго.
Или ще "изчезне" отново някъде, подгонен от украинската мафия /все още незнайно защо/, или ще влезе отново в затвора /по-вероятно/, или ще си легализира бизнеса под някаква форма и ще остане в живота на останалите /най-малко вероятно/.
Но това са някакви хипотези само.

# 78
Този сериал заприлича на индийска сапунка. Насочен към женската част, преобладава драмата, моя мъж не го харесва и на мен нещо взе да ми става безинтересен. Драматичен сериал, а не любимо криминале.Очаквах сценаристите на под прикритие да изкарат нещо толкова яко като онзи филм. Сцената на Калин с алкохола не му се получи добре, най-трудно е да изиграеш пиян човек, докато на Велин му се отдава.Можеха да го дадат просто заспал на дивана с бутилка в ръка(Калин) и на сутринта да  си каже репликите. Всички тези сцени с домашно насилие, алкохол и тем подобни заприличват на документална поредица. Надали на някой преживял това му се иска да си го припомня наново, независимо под какъв сценарии. Можеха да направят нещо по весело. Да вкарат някои любопитни факти от света на дрогата, нещо което да ни изненада. Ама да се натоварвам в края на деня не ми е хубаво.
По добре да свършва вече, да няма втори сезон и да мислят по-ведро в друг сценарии за филм, истории колкото щеш.

# 79
Аз мисля, че ще е на Борис, но ако е на Драго - отваря се материал за още поне 2 сезона .

# 80
  • Mediterraneo
Аз мисля, че ще е на Борис, но ако е на Драго - отваря се материал за още поне 2 сезона .

Ау, сакън! Ако на тази база правят още два сезона, бетер турски сериал ще е.

# 81
А втори сезон ще има.
Какво криминале, този сериал си е сапунка- драма?!

# 82
  • София
Предполагам, че са го замислили с отворен финал. Ако се хареса, да направят втори сезон. 😉 Ако не продължат да го оставят на въображението на зрителите. Харесвам отворени /не винаги/.
Сериалът се хареса и екипът заговори за втори сезон. Може би са променили края и може би затова ни се струва, че губи темпо. Дано не го развалят. Втори сезон ( без 3,4...) може да обясни по-добре поведението на главните герои, техните избори. Поемат риск и дано си заслужава.
А винаги ще има хора, които ще крякат “Искам още” 😜

# 83
  • Пловдив
И аз не искам, ама с тоя интерес ще снимат пак...парите преди всичко.

# 84
Парите ами. Ей го Милошев. Не знам вече кой сезон е на ОЖ. А колко беше интригуващо началото.

# 85
Всички тези сцени с домашно насилие, алкохол и тем подобни заприличват на документална поредица. Надали на някой преживял това му се иска да си го припомня наново, независимо под какъв сценарии. Можеха да направят нещо по весело. Да вкарат някои любопитни факти от света на дрогата, нещо което да ни изненада. Ама да се натоварвам в края на деня не ми е хубаво.

То в света на дрогата е голяма веселба 😒 там няма нищо натоварващо...

# 86
  • Пловдив
Парите ами. Ей го Милошев. Не знам вече кой сезон е на ОЖ. А колко беше интригуващо началото.
м дааа...до 3-те сезона. После нищо общо с началото. Та тъй...това е реалността.

# 87
ОЖ в началото беше страхотен сериал, докато не смениха сюжетната линия и целия актьорски състав. Аз тогава приключих с него.

# 88
  • Mediterraneo
Да не се лъжем, ОЖ остана с една шепа зрители, нищо общо със зрителския интерес към първите 2-3 сезона.

# 89
  • Пловдив
Така, де...това казваме...

Общи условия

Активация на акаунт