Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 679
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Лора ще е щастлива от новината и това ще е по-силно от чувството и за вина; Тя едва ли знае от кого е детето;
Със сигурност ще се разбере за изневярата и с Денис и тогава обаче какво ще направи Борис ,пък и тя ....

# 121
Само едно нещо могат да направят.

# 122
Само едно нещо могат да направят.
Общо ритуално самоубийство? Joy

# 123
Когато се беше натряскал Калин си помислих, че си е прерязал вените. Нали беше си превързал ръката и имаше кръв по китката.🤪

# 124
Не ме разбирайте погрешно, в духа на филма предложих някакви идеи. Можеше да си бъде криминале без дрога. Вече има толкова истории за измамници за криптовалута и фалшификатори и....
Домашното насилие е факт. Само от март досега са убити 8 жени от това, а колко още страдат.

Ама жанрът на филма си е драма, не криминале.

Иначе, в моментa снимат филм на такава тематика финаносови измами - Спекуланти.
Ще участват Дани Ангелов, Дарин Ангелов,  Алек Алексиев, Вълев, Боряна Братоева, Кърджилова, Д. Баненкин и др.

Значи ще има още доста нови БГ сериали! За момента знам, че снимат 3 нови, този - „Спекуланти“, „Белези“ (по bTV) и „Порталът“ по БНТ. Има бъдеще БГ киното Simple Smile

# 125
Мисля, че е игрален филм Спекуланти.

# 126
Когато се беше натряскал Калин си помислих, че си е прерязал вените. Нали беше си превързал ръката и имаше кръв по китката.🤪
Калин съвсем не е толкова лабилен като Борис и не мога и да си помисля за такова нещо. Очаквано безкрайно много го заболя от предателството от човека когото все още обича. И то дори не еднократно с някой случаен, а паралелна връзка с престъпника когото разследват в комбинация с участие в организирането на проституция. Трудно се преживява такъв шок и унижение от отбора на Ива+Денис. Очаквам това силно да мотивира Калин да разгроми престъпника защото досега помагаше на Борис, но нещата вече станаха и за него много лични. Тук мисля, че Денис допусна груба грешка. Калин не е Борис.

# 127
# 128
Може да съм пропуснала някой кадър, но според мен не е имало секс между Драго и Лора. Или той я е искал трезва и наистина желаеща го или тя се е опомнила. Това с гривната е провокация и насаждане на съмнения у Борис.

# 129
Може да съм пропуснала някой кадър, но според мен не е имало секс между Драго и Лора. Или той я е искал трезва и наистина желаеща го или тя се е опомнила. Това с гривната е провокация и насаждане на съмнения у Борис.

Наистина ли смяташ, че двама души, които се нахвърлят така страстно един срещу друг, имат шанс да се опомнят и да спрат  ?

# 130
Нормален мъж не би се възползвал от пияна жена, но Драго е чакал този момент 15 г., а и съвсем не е от нормалните мъже. Твърдо смятам, че мига е изконсумиран макар и бързо да прекратиха тази сцена.

# 131
  • Пловдив
И ако е така, защо Лора посърна при новината за бебето?

# 132
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,как защо? Не е сигурна кой е бащата.Laughing
Според мен дори мисли,че е на Драго.

# 133
# 134
  • Пловдив
Е,как защо? Не е сигурна кой е бащата.Laughing
Според мен дори мисли,че е на Драго.
имах предвид поста на rochi...

Общи условия

Активация на акаунт