Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Не съм специалист, но колкото и да е разтеглено времето в сериала, от края на 45 епизод когато би могло Драго да е бащата до 50 епизод когато лекаря ги известява за доказана бременност ми се вижда прекалено малко време та чак Лора да получи и припадък. Не знам, нереално малко като време ми се вижда за да има съмнения от кого е.

# 136
Може да съм пропуснала някой кадър, но според мен не е имало секс между Драго и Лора. Или той я е искал трезва и наистина желаеща го или тя се е опомнила. Това с гривната е провокация и насаждане на съмнения у Борис.
Да, маникюр и е правил и затова е свалила гривната, да не се изпече на лампата за гел лак.

Ще има много съмнения от кого е детето.

# 137
  • София
Горкият Борис, как търси надежда.

# 138
Калин защо така се излага... ще ме разочарова, а ми беше любимият герой, сега ще стане като Борис, не може да се оттърве от една неподходяща жена от слабост и започва да я тормози, както и себе си. Сега пияница ли ще става..

# 139
Какви тъжни семейства. И още по-тъжен купон, беше ми неудобно да го гледам.

# 140
Оф,знам че е гаднярка,ама ми стана малко мъчно за Ива.
А тези двамата... Борис и Лора ...да получат най-сетне това, което чакат от толкова време и да не могат да му се зарадват.

# 141
О, грам не ми е жал за тази позьорка, снобка и маман.
Е гад си е Драго, дори в последният момент на сбогуване не се сдържа да не забие още един нож в гърба на брат си"онази вечер сме се поразхвърляли...". Долно комплексирано човече, не може да преживее, че тя си ляга вечер до брат му(независимо, че еднократно беше при него).

# 142
Никой в този филм никой не е щастлив и нищо положително не се случва.
Всичките са едни многострадални.
Не знам Борис защо не фрасна Драго в сцената с гривната. Щеше да е напълно оправдано.

# 143
И Борис и Лора са ми малко гузен негонен бяга, доколкото може тази приказка да отговаря за поведението и на двамата относно бременността.

# 144
Драго видя, че Борис му се изплъзва и реши да го върне в играта. Искам вече Борис да ѝ каже на Лора истината в очите.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 08:30 от Veracruz

# 145
Аз направо си помислих, че целта  на купона е-ще си пийнат и всеки ще си направи самопризнания Simple Smile Лора какво крие от Борис, Борис от нея. Пък Ива какво крие от Лора и т. н., много има за изясняване, оплетоха се в лъжи.

# 146
Борис защо отиде при Драго? Да си търси истината и поредната болка.
Мазохисти са всички до един! Joy

# 147
Мен ми е жал за Лора и Ива. Един път грешка, сега ще си носят последствията. Но така е във филмите. Интересно е дали наистина детето е на Драго? Въпреки че след този епизод няма май съмнение...

# 148
Не съм догледал епизода, но гледат околоплоден сак на ехограф, а това според спецовете от този форум може да се види едва в 4-та седмица. Е как за 5 епизода да е минал почти месец?

# 149
Борис защо отиде при Драго? Да си търси истината и поредната болка.
Мазохисти са всички до един! Joy
Според мен отиде нарочно при него, за да го провокира да каже, ако е бил с Лора. Но не от мазохизъм, а защото се изяждаше от съмнения за бебето. И въобще - съмнява се отново в Лора от известно време и затова отиде да провокира брат си да каже. За какво му е иначе да се сбогува с него? Явно беше провокация от типа: Казвай, ако имаш нещо да казваш, защото заминаваме. Просто отиде да търси някаква истина за съмненията си за това бебе и беше сигурен, че ако между Драго и Лора е имало нещо, той няма да пропусне да му забие ножа, за да им развали семейството докрай, особено щом заминават.

Общи условия

Активация на акаунт