КАУФЛАНД - тема 46

• 66 513
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Може, аз знам, че се слагат на тъмно и така го правя.

# 151
И аз ги ям твърди, просто защото много ми харесва самият плод. Но предпочитам по-меките. Ще се възползвам от съветите ви, момичета, благодаря!

# 152
Пускали ли са някога шейни тип Чук и Гек в Кауфланд? Попадала съм на дървени с метални крака, тях дали ги пускат всяка година?

# 153
Нямаше Персил прах за бяло.
Мистик сигурно за цветно е купила?

# 154
  • Пловдив
Нямаше Персил прах за бяло.
Мистик сигурно за цветно е купила?
да, за цветно..не уточнихме.

# 155
  • Бургас
За райските ябълки, забелязах, че когато ги държа у дома, омекват нормално. Тази година ги държа на балкона, и почти на открито на вилата , и те не искат да омекнат. Нямам търпение да ги чакам. Непрекъснато ги проверявам и може би ще омекнат от проверките. Идеята за компанията им с обикновените ябълки ще я пробвам веднага.
В зеленчуковите магазини цената е 1.40 - 1.80 лв/кг.

# 156
Майка ми купува от квартално магазинче за 80 ст/кг Grinning Но са доста меки.

# 157
  • София
Аз ходих на голям пазар днес и абсолютно всичко което си бях записала в списъка го имаше. А, само едно масло Вълчев беше свършило. Като изпуснах гофретника на промоция миналата седмица сега си го взех на нормална цена и нямам търпение утре да го пробвам. Взех си кафе Лаваца на зърна, доста е намалено, на хлапето взех дървено барбекю и моливи за рисуване, коледни чорапи, кленов сироп, сушени плодове, друго интересно май няма...  едвам се натоварих в колата. Райски ябълки взех две, твърдички са, но и аз ги държа в купата с банани и др плодове и узряват. Мандарини също взех, изглеждат много добре.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 22:28 от Десислава``

# 158
Много съм доволна от гофретника!!! Много бързо пече Simple Smile

# 159
  • София
Мажеш ли с масло преди да сложиш сместа или е достатъчно маслото в рецептата? Ако имаш някоя рецепта, която се получава за начинаещ ще съм много благодарна да я споделиш Simple Smile))

# 160
С нищо не мажа.
Аз и друг път съм споделяла рецептата:
1 ч.ч. прясно мляко
1ч.ч. брашно
1/3 ч.ч. олио
1 бакпулвер ( може и половин пакетче да сложиш да не "накъртва")
1 бр яйца
Стават 4 гофрети
Слагам сместа в средата и като затворя тя се разпределя.
Да ви е сладко!

# 161
То май милилитрите нямат значение,ако отмерваш всичко с една и съща чаша за такива непретенциозни рецепти.Аз така правя,ако някъде пише чаена чаша действам с една-май тези ,които аз ползвам са 250 мл.
Аз най-често използвам тази  рецепта,като слагам брашното накрая,а не както пише преди олиото и цяло пакетче бакпулвер.Излизат около 12-13 може и повече ,но със сигурност не са по-малко от 10. https://recepti.gotvach.bg/r-2671-%D0%9B%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8 … D0%B5%D1%82%D0%B8

# 162
# 163
Има ли в К мляко на прах в голяма разфасовка? 500гр. или 1кг.?

# 164
Има ли в К мляко на прах в голяма разфасовка? 500гр. или 1кг.?
Има голяма разфасовка, 500 гр. в една алуминиева опаковка. С кравичка на етикета.

Общи условия

Активация на акаунт