КАУФЛАНД - тема 46

• 66 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • shumen
И при нас ред имаше и си взех почти всичко по списък.

# 391
Тази година много малко коледна украса имаше заредена като че ли... Thinking Надявах се на намалени лампички...
Иначе отнесох намалени сив халат на около 5 лв, разни сладкарски резци, уеб камера, цилиндрични несесери Фортнайт (от 11,90 на лев и нещо- 12 лв за такова нещо нямаше как да дам)- взех повечко да има и за моите джаджи Sweat Smile

# 392
В Пепко има намаление на коледна украса

# 393
Да, но нищо от останалото в Пепко не ми хареса достатъчно...или вече си имам неща от даден тип...

# 394
Похвалвам и аз нашия филиал, снощи имаше охрана на плодовете, там нямаше струпване. Иначе имаше доста хора, както обикновено в понеделник вечер.
Оплаквам се от служителите на щанда с обслужване, два пъти вече вземам маслини, двата пъти служителките пипат кутийката отвътре, пипат и маслините и се отказвам.

# 395
Дидичка направи им забележка другия път още като понечат да ти сипват. С усмивка  благ тон разбира се Simple Smile
Аз недоволствам като ми обръщат опаковъчните найлонови пликове с външната страна към храната, защото ги мързи да си сложат еднократни ръкавици. Това не само в Кауфланд го правят.
Днес може би ще се прежаля да пазарувам, че няма начин. Дано няма навалица много.

# 396
Да, правя забележка, когато видя нещо такова. Все се чудя аз ли съм някаква параноичка или е нормално да си мърляв. 😁

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 21:24 от Дидичка

# 397
Ох, аз пък съм виждала да се изсипва месо от плик върху везната, да слагат там и кутии които са седяли на плота (където не вярвам да е идеално чисто)- и които са пипали с ръкавиците с които и суровото месо- и после на същата везна се режат салами, кашкавал...директно където е имало сурово месо...Ами, и за мен не е ок...

# 398
Да, правя забележка, когато видя нещо такова. Все си чудя аз ли съм някаква параноичка или е нормално да си мърляв. 😁
Не си, и мен адски ме дразни на насипнатата витрина като хванат нарязаните колбаси с ръце, и ми ги бутнат в опаковката. Вярно, че са с ръкавици, но с тях пипат и всичко останало по щандовете.

# 399
......и се почесват включително.... Bowtie

# 400
  • In transit
Дидичка, мърляви са в голямата си част. Изобщо не обръщат внимание на тези неща...но явно са си така хората и по-принцип. То няма как да са различни вкъщи.

Леми, по тази причина от насипната витрина нищо не купувам вече.

Забравих да кажа, че следобед в Кауфланд/ Лидл беше спокойно и добре заредено. Нямаше опашки никъде. Това за Възраждане.

# 401
Simple Smile успокояващо е, че не съм само аз. По-лошото е, че като са с ръкавици пипат къде ли не и какво ли не. Включително си действат с почистващи/дезинфекциращи препарати, които със сигурност не бива да попадат върху храна.
Днес беше спокойно при нас около 16:30ч. Исках да видя Сантоку ножа, обаче нямаше и следа от него. На някои намалени неща от Брошурата имаше етикет с редовна цена. На касата всичко беше ок.

# 402
  • София
Аз ако се съмнявам в чистоплътността на персонала не купувам нарязани колбаси. Искам си напр. 250 гр. цяло парче. Поглеждат умно, но  режат и дават.

# 403
Днес в 15 ч. беше стълпотворение! На входа нямаше и 10 налични колички.
Вътре пълно с народ, не може да се разминеш по коридорите.
Но касите работеха и нямаше големи опашки.
В Лидл има ред, ако станат повече хора, веднага въвеждат пропусвателен режим отвън.
В К е анархия.
От бързане да мина бързо и да се махам съм взела баница със сирене, вместо с тиква, видях след касата и я върнах. А уж тя ми беше основната цел.
Фурми си купих, от тези без костилка, аз много ги харесвам.

# 404
Аз отидох следм 20 ч. Чудно беше!! Няма хора, заредено. Аз отидох за коледна украса. едни коледни топки ми се заклещиха в мозъка и от вчера ги мисля Wink
Купих други, де ама съм доволна. И лампички за детето взех. То три пъти по- доволно Wink
10 лв за.100 бр

9лв

Общи условия

Активация на акаунт