КАУФЛАНД - тема 46

• 66 126
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Може, аз гледах горния линк, който е за софийски филиали. При нас е бут.

# 61
За Рошен, нали уточнихме че са с отвратителен състав.

# 62
Не съм от София,  но и в нашата брошура на стр. 1 е плешка.
И аз не съм от София, сутринта брошурата ми показваше плешка, а сега погледнах случайно и изненааада: вече е бут.

# 63
  • София
А в София има и втора хартиена брошура. Някакви меса, сирена, мръвки, вина и дежурните подаръчни комплекти с дезодорант и тоалл вод Срока и е до Коледа, ако остане....

# 64
Почти нищо не харесах от брошурата. Ще намина за дискове на патето и толкова. Зехтинът Chefs хубав ли е? Аз харесвам по-меки, не толкова горчиви.
Лютеница Софра и аз щях да вземам, но видях, че има нишесте, а в момента се храня безглутеново, така че я оставих.

# 65
А в София има и втора хартиена брошура. Някакви меса, сирена, мръвки, вина и дежурните подаръчни комплекти с дезодорант и тоалл вод Срока и е до Коледа, ако остане....

И във Варна има такава брошурка, ще важи 4 седмици. Има сладки неща, кафе, чай, пиячка здраво...

# 66
Чудя се дали да не ида за филе от крокодил от Зимбабве.

# 67
  • Русе
За Рошен, нали уточнихме че са с отвратителен състав.
Кога го уточнихме?
Купувам си само черния им шоколад 80%. Сега сравнявам състава му с лидълския 85%, който на промо вчера беше 1,80 лв. Ами... разлика не намирам.

# 68
Може и в старата тема да е било, но се изкоментира че Рошен не пишат истинския си състав, тъй като се правят в Украйна, т.е. извън ЕС.
Аз шоколад и производни не ям от над 2 г, но имам дете и започнах да давам ухо на къде колко химия има вложена.
Не помня точно, но Рошен беше с най лош състав, дори и след Милка...

# 69
Само черен консумирам, с цели лешници, или с 80% какао. Има и със слива, но в К не съм виждала.
Милка не ги поглеждам даже.

# 70
  • София
и аз, и аз, но май беше на вкус като пилешко,но има мирис на риба. Или се бъркам със жабешките бутчета? Яла съм щраусово,вкусно е.

# 71
  • до най-прекрасния мъж
и аз, и аз, но май беше на вкус като пилешко,но има мирис на риба. Или се бъркам със жабешките бутчета? Яла съм щраусово,вкусно е.
Когато прочетох болднатото, реших, че съфорумката се шегува Grinning

# 72
.
Скрит текст:
Крокодилското месо за нас все още е екзотичен продукт, въпреки че то от много време се използва като храна. Основното предимство, което привлича потребителите, е, че животните не са изложени на инфекциозни болести и се считат за безвредни за околната среда. Може би това се дължи на присъствието на антибиотик в кръвта им, който убива чужди бактерии.

Текстурата на крокодилското месо е подобна на говеждо месо, но на вкус е подобно на риба и пиле.

Месо може да се консумира само от влечуги, навършили 15-годишна възраст. Най-използвано в кулинарията е месото от опашката на Нилски крокодил. Днес има ферми, които са ангажирани в отглеждането на влечуги в много части на света.

Използването на крокодилско месо се дължи най-вече на неговия хранителен състав. Доказано е, че този продукт е по-полезен за организма в сравнение с пилешкото месо. Структурата на този продукт включва минимални количества холестерол и мазнини, но има много протеини, които са необходим за нормалното функциониране.
Арабски кус- кус продава ли се в Кауфланд ? В постоянен асортимент или ? И къде горе -долу да го открия / ако има /

# 73
Допълнителната брошура е качена и в сайта, Предложения за ценители.

# 74
Когато прочетох болднатото, реших, че съфорумката се шегува Grinning
И аз си помислих, че е шега, защото прегледах разсеяно брошурата. Очаквах и обяснение на шегата после и щях да добавя нещо от сорта на "от пиле мляко", но се сетих, че има едни сладки изкушения в Полша, Чехия, Русия и може би и други държави, които се казват точно "Пилешко мляко". 😀

Общи условия

Активация на акаунт