КАУФЛАНД - тема 46

• 66 508
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Пеликания
Няма да работи.

# 421
Днес ми беше много спокойно в магазина около 18-19 ч...малко хора имаше... Grinning Взех над 3 кг мандарини по 18 ст. за кг, към 60-70 ст. ми излезнаха общо. Joy Много са сочни, сладки и вкусни, но подбирах, че имаше и меки и скапани. Почти без семки са, в повечето няма и една. 2 момичета на везните ми ги претеглиха (с червени тениски бяха, интересно ми стана дали е така само покрай празниците).

# 422
  • София
Честита Коледа!

2 момичета на везните ми ги претеглиха (с червени тениски бяха, интересно ми стана дали е така само покрай празниците).
Предполагам, че е само за празниците. За да не се натрупват опашки на кантарите. И охранители край витрините с обслужване имаше, както и разпоредители на паркинга.

По-лошото е, че като са с ръкавици пипат къде ли не и какво ли не. Включително си действат с почистващи/дезинфекциращи препарати, които със сигурност не бива да попадат върху храна.
Виждала съм да пушат на служебния вход без да свалят ръкавиците. Simple Smile

Взех от промоционалните фурми без костилка, но са ми сухи. Миналата година бях много по-доволна от кутия с фурми с костилка.

Освен фурмите купих и 2 еднакви пакетчета с бисквити. Застанах на касата. Имаше само един човек пред мен. Оставих 1-1,5 м. дистанция, сложих нещата на лентата и започнах да бъркам в чантата си, за да си приготвя картата и торбичка. Една баба се промъкна пред мен с думите "Аз съм само с 3 неща". Simple Smile Отвърнах ѝ, че и аз съм с толкова, но реакция нямаше. Simple Smile А дори нямаше хора след мен. Беше в понеделник в ранния следобед и все още не беше започнала истерията с пазаруването.

# 423
Ако бях аз, щях да върна бабата обратно.
Баси нахалниците!

Аз вече имам тактика, по идея на съфорумка, Неко, но тя не пише тук.
Количката я слагам зад мен и пиле не може да прехвръкне, камо ли нахални бабички. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 424
Като с две неща и нямаш количка, какво правиш? В случая като се правят на ударени?

# 425
Мен ме дразни момента в количката, държа я зад мен да не ми се навират, но започне ли да маркира касиерката трябва да я издърпам отпред и тогава бабката зад теб вече ти е на врата.

# 426
Ами не я издърпвам аз.
Не са ми направили забележка.
Веднъж бях без количка, с малко неща. Един младеж застана пред мен докато плащах.
Толкова нахални хора!
От тогава и с едно нещо да съм, пак съм с количка.

# 427
И аз не я издърпвам, но касиерката наднича и казва да я изтегля пред касата, и в лидл и в кауфланд напомнят да се изтегля напред.

# 428
Разчистиха хладилниците и складовете от залежала стока в последните дни - вчера взехме малко пражка шунка от витрината - на вид и цвят уж съвсем нормална.  Тази сутрин първо на котката и предложихме и тя се потресе и се скри обидена -  то лепкаво, безвкусно - та ако бяхме ковидясали със загуба на обоняние и вкус като нищо да сме се натровили  следколедно  с "деликатесите" на Кауфланд.

# 429
При нас на 21.12 около 12:30 на обяд беше пълно с пенсионери говорещи си на групички по средата на пътеките. Уж за тях се направиха коридори, но никой не спазва... За съжаление при нас не съм попадала на такива коледни намаления..

# 430
Много са нахални, миналия ден отвън пред магазина на опашката две бабки се залепили зад мен и си приказват въодушевени и навряни на главата ми. Направих им забележка да спазват дистанция, и ми се опулиха като ме било страх да не съм излизала.

# 431
  • Пеликания
Забелязвам, че в която и тема да съм все мяркам коментари за възрастни, които са върху хората, и при мен се случва постоянно и не мога да го проумея защо го правят и после се сърдят като им направят забележка. Ама и да правят коментари си е повече от нахално.

Оня ден ми се наложи да отида набързо за няколко неща и естествено на бързата каса са се наредили с пълни колички, добре че касиерките им правят забележки, даже една жена си беше наредила покупките на лентата, обаче й казаха да си ги прибере и да се нареди на друга каса, не знам с колко по големи табели да го напишат, че да се научат най-накрая.

А и пак да похваля Добруджанския боб на Статев, даже беше намален тази седмица, дано не го развалят.

# 432
При нас махнаха табелата за бърза каса. Преди празниците няма смисъл от нея. Аз доколкото знам нямат право да те връщат, ако си наредил продуктите на лентата.

Бобът е чудесен!

# 433
При нас просто не видях бързата каса да работи- поне не и когато съм била в магазина...точно с малко продукти бях и все нямаше касиер там..

# 434
  • Варна
Утре дали ще има опашки? Joy

Трябва ми някаква малка торта.

Общи условия

Активация на акаунт