КАУФЛАНД - тема 46

• 66 125
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Хубави са и от тях съм вземала, даже я режа на две, че ми идва повече.

И това го правех първите години, като си взех миялната, даже сме коментирали тук по темите. Чудеше се някой какво ще спестя толкова. Ми не за пестене, просто така ми беше казал някой и така правех. Сега просто ме мързи. Satisfied

# 601
Препаратът за тоалетна K-Classic е страхотен и в случая направо за без пари. Не, че и на редовна цена е много скъп де, но при положение, че го намалят на две години веднъж, ще се възползвам.

# 602
Аз ще взема Доместос, че предния път съм взела черен, а той бил за тоалетна. На мен ми трябва за под, за тоалетна имам почти пълен Медикс.
Иначе съм купувала от тяхната марка, супер е за цената си.

# 603
Някой купувал ли е от техните мокри кърпи има и за мебели и универсални, дали ще са като лидълските (харесвани)

# 604
  • оттам, откъдето започва България
Кърпите за мебели - НЕ.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 21:33 от D&A

# 605
Тези кърпи не ги схващам...Много по икономично е с препарат (ползвам синия пронто с помпа) и кърпа. Тези кърпи само оставят следи по мебелите, а и не са евтини.

# 606
  • София
Лятото в Лидл бяха свършили кърпичките. Взех от Кауфланд,  в къщи установих, че са много сухи. От жълтите бяха, не съм доволна.

# 607
От мен също НЕ за кърпите.
Съдомиялна таблетките също НЕ - мръсни с петна от храна след тяхно ползване съм! Изхвърлих ги на 8 ми опит

# 608
В момента в Лидл има универсални 100 бр за 3 лв

# 609
Мога ли да направя рекламация ако не пазя касовата бележка?
Става въпрос за чук за месо, купен преди 2 седмици, който даде дефект. Вече е неизползваем за храна. Имам ли права в случая да си получа парите или да го заменят?

# 610
Върни го и ще ти възстановят парите.

# 611
Благодаря! Притесняваше ме, че не пазя бележката, хубаво е, че имат такава практика

# 612
Без касова бележка не съм сигурна, че ще ти уважат рекламацията. Но не пречи на питаш.

# 613
Без касова бележка нямат практика.

# 614
Препаратът за тоалетна K-Classic е страхотен и в случая направо за без пари. Не, че и на редовна цена е много скъп де, но при положение, че го намалят на две години веднъж, ще се възползвам.
Кой вид е по-хубав?

Общи условия

Активация на акаунт