КАУФЛАНД - тема 46

• 66 117
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Ами надписът е кисело мляко, но съдържанието е някаква отврат, нямаща нищо общо нито с кисело, нито с мляко.

# 721
  • Русе
Да, ябълките и на мен не ми харесаха. Реших, че мъжът ми такива ги е взел (че той не избира, а взема наред) и само изкоментирах, че са недоузрели. Но вината очевидно не е в него. От портокалите изядох един - сладък е, ама леко блудкав, не знаеш портокал ли ядеш, или нещо друго.

# 722
  • София
В неделя не издържах и се скарах на някакъв, който прехвърляше и препипваше наистина една по една всички мандарини в една щайга. Бяха и без това намалени, явно омекнали. 10 минути не можех аз да си избера няколко. Че взе и да ми повишава тон, при което отидох до един от обслужващите сектора и му посочих маската на онзи (под носа) и че омачка всичко и оставих да се разправят с него, май и охрана дойде по едно време.
За колосалната цена 0,75 лв./кг можеше да не ги избира толкова, оказаха се съвсем годни, макар и омекнали.

# 723
Аз веднъж се карах на една баба, която със завидна техника си избираше банани, всеки от различна връзка: хваща банана и тръска, докато се откъсне. Как въобще и е хрумнало, не знам.

# 724
От два месеца издирвам лютеницата Брей къде е сложена . Вчера купих. Днес я отварям- капачката не изпука и, естествено е мухлясала. Сега съм ядосана. Дали мога да им я върна???

# 725
Да, с касова бележка

# 726
  • Пловдив
Бях писала преди, че ми се е случвало у дома да установя, че капачката се върти и не е затворена. Но вътре лютеницата беше ок...
Върни я.

Тая сутрин отидох за баница...да, ама чета, че ще е 3,99 ако имам купон Angry 
Прочетох тук нещо по темата, ама не се задълбочих, че е поредната глупост.

# 727
Някой има ли парната четка която е с купон? Laughing

# 728
Мистик, купон трябва да си изрежеш от хартиената брошура Simple Smile , затова бяха писали тук, че трябва да имаш и ножичка в магазина...

# 729
Аз не видях купоните..четох тук, но нещо ни онлайн, ни в хартиената, видях такова нещо.
Да не е за опр.градове..

# 730
  • Пловдив
Аз не видях купоните..четох тук, но нещо ни онлайн, ни в хартиената, видях такова нещо.
Да не е за опр.градове..
на 4 и 5-та стр. са....касиерката каза, че вчера е взела камара брошури и е късала на хората.

# 731
Голяма глупост са тия купони, а и да бяха добри намаленията
Брашното София Мел беше 1,09 за кг миналата седмица, сега 2,19  за 2 кг с купон...хаха

# 732
Ами ... пак не са го измислили добре

# 733
Че за какво пък чак толкова да режат камари с брошури, то кой знае какви оферти няма... Laughing Е, и брошури не се виждаха при нас де .. Joy Mask Явно за всеки влак си има пътници.. Simple Smile

# 734
Аз имам купони, но наистина нищо не ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт