🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 681
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 570
  • В страната на мечтите.
хаха. Как си знаех. Следващия сезон трябва да вземат форума за панел Grinning Ние ги познаваме повече от тях Grinning
Е, ние сме повече, а и не си влияем толкова един на друг, защото не сме физически на едно място.

Шегувам се. Просто ми е странно как те ги чуват там на живо и не ги познават. Или просто много добре се преструват.

# 571
  • DE
Аз дето не съм слушала Руслан още как запя и го познах, а тези хора са работили с него и са музиканти, що се правят на луди Rolling Eyes

# 572
Рафи е по-нисък от Руслан. Гласът изобщо не беше неговият. По-скоро се замислих за Светозар Христов, но той е по-висок и едър.
Криско ще се конкурира с Пенев по скучност.

# 573
  • София
Панелът ми се струва, че играе голям театър. Отказвам да повярвам, че бъркат Рафи с Руслан. Трима певци и един актьор не разпознават артист като Руслан.
Искам да го видя в Капките. Невероятен образ.
Всъщност Руслан е шофьор на камион, не знам дали изобщо е помирисвал курс по актьорско майсторство, изключая самодейностите на бесарабските българи.

# 574
хаха. Как си знаех. Следващия сезон трябва да вземат форума за панел Grinning Ние ги познаваме повече от тях Grinning
Вярно си е. Grinning Уликата с книгата на Боби например я намерих след точно 15 минути разследване. Какво им пречи на панела, на които им се плаща за това да седнат да изгледат/прочетат 2-3 интервюта на предположенията си... Определено ние сме по-подготвени от тях.

# 575
Завършил го е май или поне така пишеше в Уикипедия.

# 576
Панелът ми се струва, че играе голям театър. Отказвам да повярвам, че бъркат Рафи с Руслан. Трима певци и един актьор не разпознават артист като Руслан.
Всъщност Руслан е шофьор на камион, не знам дали изобщо е помирисвал курс по актьорско майсторство, изключая самодейностите на бесарабските българи.
Артист и актьор са две различни неща.

# 577
  • Испания

Руслан завърши НАТФИЗ.

# 578
Християна Лоизу и Невена. Smiley

# 579
Лоизу е

# 580
Мда, Християна си е това. Да си преправя гласа колкото си иска, за мен е тя.

# 581
  • където ми харесва
Коя е родена в Търново?

# 582
  • В страната на мечтите.
Какво общо може да има Християна с Болярка 😕

# 583
  • София
"Гласовитата кипърка Християна Лоизу идва в България за първи път през 2005 г., за да участва в Международния конкурс „Сребърна Янтра“ във Велико Търново, припомниха организаторите на престижната песенна надпревара".

# 584
  • София
Харесва ми Хищницата. Нямам представа коя е.

Общи условия

Активация на акаунт