🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 074
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 60
Четох коментари, където се чудите защо изведнъж решил Златния да се разкрие. Според мен са го накарали. Маги едва ли като вижда, че не се разпознава масово, ще остави така нещата и на финала човекът да не се разпознае от публиката. С тази награда и опипването на мускулите не остана съмнение, че е въпросния Кристиян. Сега хората ще търсят в интернет, ще се разтършуват и ще научат нещо за него.

Иначе на финала виждам Баба Яга, Булката и Макарона.

# 61
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Златния не се е издал, Зуека го издаде реално. Плакета не го снимаха отблизо, ако не беше прочел годината, никой нямаше да се сети за въпросния Кристиян.
Другия вариант е да е решил да се легитимира - до другата събота всички имат време за го проверят в гугъл, да се присетят за сериала и като свали маската да няма кой е тоя.
Аз конкретно го помня най-вече с подигравките за сватбата му и факта, че взе булката от дискотека в Студенстки град, вместо от дома й Grinning

# 62
Геро го издаде, не Зуека. Това обаче не пречи да е Асен Блатечки, той също има такава статуетка от същата година.

# 63
В интервю Жоро Низамов каза за очилата, че не е било негово решение да ги покаже, а на екипа. Те им избират песните, уликите, предметите, та вероятно и със Златното е така.

Не вярвам Ягата или някой друг да има дубльор. Или поне няма да е така лесно разкриваемо, защото веднага може да се провери, че по време на еди кое предаване е бил на друго място. Бабата така или иначе  като най-интересен участник пее накрая, така че вероятно и следващата седмица ще бъде така и ще успее да дойде, ако преди това има друг ангажимент.

# 64
A на Ягата кога му се е чул истинският глас? Понеже някой по-назад беше писал, че се е чул гласът на Боби.

# 65
Низамов и аз го гледах .Бяха онлайн заради карантината от екипа на Гала.
Да ,ако не бяха издали очилата нямаше да се сетят бързо за него. Но екипа решил точно тази улика.
Песните неколкократно се каза че ги избират участниците ,само реда не е тяхно решение .
Жена му работи в някое от министерствата та се изследват за ковид редовно. Забавен човек е разговорлив.

# 66
На 7:35 минута, за много кратко време. Освен на Баба Яга, чу се гласът и на Мозъка за кратко, а за Светлината вече е ясно. Но тук някой твърдеше, че и на Плашилото се е чул гласът и той принадлежал на Калин Врачански. Кога това? Пънах се да го чуя, но не успях.

# 67
  • Испания
Бях пускала преди интрвюто, ако някой не го е гледал, пак го публикувам.

# 68
Вече видяхме, че участниците влизат в роля. Къци положи много усилия да го объркат с Криско и дори предметните улики бяха зададени в тази насока. Не виждам защо зад маската на Златният да не е някой друг и нарочно да ни заблуждават за Кристиян. Няма причина да издават кой е най-мистериозният им участник.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 15:21 от Lilly_85

# 69
Ако Златният се окаже някакъв Кристиян, ще съм много разочарована.

# 70
Аз конкретно го помня най-вече с подигравките за сватбата му и факта, че взе булката от дискотека в Студенстки град, вместо от дома й Grinning
Аз  го помня като  Митко баницата , заради майка му, къде идваше с храна да го засрамва от провинцията, малко го гледах, до ст. град не стигнах.😅

# 71
  • Велико Търново
Хора какво ви става? Как Маги ще е жури като знае всички участници...
Освен това в снощния лайф даже е бил и режисьор. Кико е отсъствал. Геро и Зуека нали го казаха.

# 72
Златният досега все печели двубоите. Намирате ли е това за нормално за някой не толкова (очевидно) известен, след като дори и на панела му трябваше време, за да се сети даже как е името му? Аз лично - не.

# 73
  • Варна
Благодаря за новата тема, Simple Smile

Моята финална тройка е Хищницата, Златният и Баба Яга, като ще стискам палци за Хищницата, т.к. ми е най- мистериозна. Просто не мога да приема Християна Лоизу в тази роля. Simple Smile

Аз гледах " София- ден и нощ " и Митко ( Кристиян) ми беше от любимите образи ( наред с Коко и Боби). И да, той така си говори на диалект. Никога не бих си помислила, че той се крие зад образа на Златният, но защо не. Доста познати имам дето изтърваха " Откраднат живот ", но пък следяха " София- ден и нощ". Simple Smile

# 74
Май бъркате нещо - Маги Халваджиян е подозиран, че се крие под някоя маска, а не че ще е жури. По-скоро че е Златният, но след вчерашната улика това отпада категорично. Мислеха го и за Шапката миналата година, докато течеше предаването (не новогодишното), но и от там не изскочи. Аз съм любопитна обаче другата седмица как ще протече предаването, ако в действителност представлението на Боби Турбото се състои и той вземе участие там. Дано не вземат дубльор, че ще е прекалено вече.

Общи условия

Активация на акаунт