🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 759
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Щом участието на Боби в театъра на 05.12 е отменено за 08.12, това означава че Баба Яга ще е на финал, а може и да спечели втория сезон Smiley

# 391
  • DE
Не вярвам, че Яга е Турбото, искам изненада Grinning
Не мисля, че ще ползват дубльор, ако случайно се разчуе ще си плюят по имиджа, а такива неща не могат да се скрият.
Дразня се, че маските една по една отпадат, а времетраенето остава същото и рекламите се увеличават. Абсолютна ненужно разтягане.

# 392
Да, много протакват. Преди да ги съберат бяха останали по 5 участника на предаване и едвам гледах... То не бяха тъпи шеги, гост маски (повечето така и не ми станаха интересни)... Така се надявах на финала да са поне четирима, ама не... 3 часа ще гледаме 3 маски.

# 393
Много разтягат, наистина, но за тази събота за БАбИ е добре дошло .

Иначе с това развлачане често се налага да доизглеждам предаването от телефон (децата ми са малки и не можем заедно с тях да изчакаме докрай предаването, затова и често изтървавам и темата тук, а пък с нея е още по-забавно...).

# 394
  • София
Според мен изненада ще има при Булката или Макаронът.

# 395
Никакъв шанс, според мен. И двете са пределно ясни. Под въпрос е само Хищницата, но може и да разберем точно тази събота коя е.

# 396
Днес "съвсем случайно" от играта в Инстаграм билети спечели една, която играеше с Кристиян  в "София-ден и нощ". Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:41 от Yo_Ana19

# 397
Ако са за утре билетите значи има шанс да си ходи.

# 398
Ако са за утре билетите значи има шанс да си ходи.
Както пееше самият Златен - "Дано, дано, даноооо..."

# 399
И аз се надявам предчувствието ми, че пак Златният ще остане победител (след трибоя) да не се сбъдне, ама да видим.
Другите ми две очаквания са под маската на Бебето като гост да е Краси Радков и да отпадне Хищницата.

# 400
Сложили са снимка на Златото на корицата на страницата на предаването във Фейсбук. Май ще отпада Grinning
За мен Хищницата си е Християна Лоизу - прословутото число 1663 е разстоянието от родния ѝ град до сегашното ѝ местоживеене в километри. Даже тя беше и първото ми предположение за тази маска, но се разколебах заради твърдението, че е била в публиката при изявата на самата Хищница. Освен това се чу чуждестранен акцент в предаването, в което говореше (с ефект на микрофона), който съвпада с нейния. Наистина ще се изненадам, ако не е тя. За Баба Яга също си помислих за момент, че може да не е Боби Турбото, но и не можех да свържа този образ с никой друг от показаното дотук.

# 401
Честно казано, това че са сложили тази снимка на корицата във ФБ не ми се струва да е толкова очевидна подсказка, че ще отпадне, нали трябва да има после изненада в предаването (най-ще ми хареса такава- за мен поне ще е така, именно той да си ходи, но...). За съжаление, въпреки разискваните тук улики, имам подозрението, че там се крие някой, който ще стигне по-напред, отколкото заслужава заради показаното като изграден образ, и то не и заради мистериозност. Ще се радвам да съм в грешка за това предвиждане.

# 402
  • София
Не каза ли Хищницата, че сцената я е направила секссимвол и това ѝ харесва? Ако не бъркам с горното, едва ли е Християна. Едва ли някой някога е гледал на нея като на секссимвол.

# 403
Каза, че предаването я е направило секс символ. От това излиза, че преди това не е била такъв.

# 404
"Винаги е била изкусител",принцове,принцеси,белези,рани-е,не мога по никакъв начин да свържа това с Християна.А между другото,гласът на Баба ни Яга много прилича на гласа на Тома от времето,когато участваше в "Мюзик Айдъл".Сега не знам как пее и как изглежда.Но съм си за Боби,де.Мацката,която утре вечер обеща да е на пост пред Сатиричния,да вземем да я почерпим нещо:)

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 17:50 от rainbow9020

Общи условия

Активация на акаунт