🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 772
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък мисля, че ако е той, Магърдич ще намери начин да му осигури бърз транспорт, че да не закъснее за сцената. Но ако е така, без съмнение ще си е изпитание и високо напрежение за участника, т.е. ако познаем, че е той, значи ще е успял да се справи и с още по-сериозно предизвикателство (представете си само какво е да търчиш от една сцена на друга и да излизаш след това все едно нищо не е било).

# 376
fenyx, аз също си пуснах отново изпълненията на Баба Яга в опит да открия още някой, който да отговаря на описанието ѝ като поведение, движения, глас и улики, но ударих на камък. Да не говорим, че в последното предаване дори се чу истинският глас на човека под маската, ами Боби си беше. Ако не бяха представленията, можеше да предположа и Деян Донков, като глас и поведение доста се доближава, но с уликите удря страшна греда с изключение на спортовете.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 22:55 от Балкай Бартокомляс

# 377
Това за истинските гласове не знам до колко е вярно, след издънката със Стефан като че ли си взеха поука. Преди да говорят почнаха да ги карат да мрънкат в микрофона, за да видят дали ефектът е ок и т.н. Нищо чудно и да имитират чужди гласове, за да си мислим, че се чува истинският.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:06 от Lilly_85

# 378
  • София
Не съм съгласна. Много по-голям шанс има да си навлече проблеми, ако от самото начало не си каже, че е зает на тази дата. Според мен не е той е това е.

# 379
А тогава каква ще е причината за отлагането на представлението от 5-ти за 8-ми декември? Освен това в събота ще паднат цели 4 маски - тази на Бебето, Пауна, Пеперудата и една от редовните. Ако сложат двете гост-маски една след друга и тройната битка е Черешката на тортата, то преспокойно може Боби да пристигне навреме за шоуто и изпълнението си. Ако Баба Яга беше в двубой с Булката (например) и откриваше шоуто, тогава вече щях да се осъмня, че именно той се крие зад тази маска.

# 380
С една добра организация за тази събота (и известна доза нервно напрежение) това всъщност е и едно допълнително и затрудняващо разкриването алиби. Ако всичко друго сочи към точно този заподозрян.

# 381
  • Испания
А тогава каква ще е причината за отлагането на представлението от 5-ти за 8-ми декември? Освен това в събота ще паднат цели 4 маски - тази на Бебето, Пауна, Пеперудата и една от редовните. Ако сложат двете гост-маски една след друга и тройната битка е Черешката на тортата, то преспокойно може Боби да пристигне навреме за шоуто и изпълнението си. Ако Баба Яга беше в двубой с Булката (например) и откриваше шоуто, тогава вече щях да се осъмня, че именно той се крие зад тази маска.

Нали това писах в понеделник, а ти ме убеждаваше, че не можело да стане?

https://bg-mam.ma/p/1270810/41758932

https://bg-mam.ma/p/1270810/41759180

Преди час Боби публикува

Случайност?

# 382
Има само 3 опции.

1. Боби е, изнася си моноспектакъла, няма трафик, стига до Горубляне бързо и всичко минава по план, излиза и пее последен.

2. Баба Яга се появява на сцената по средата на предаването, Боби още е в Сатиричния, след 2 седмици сваля маската и под нея е той, всички задружно недоволстваме от измамата, сезон 3 се отлага за неограничено време.

3. Не е Боби и всъщност Баба Яга не само, че направи най-доброто шоу, но и остана най-мистериозният участник цял сезон.

Предстои да видим.

# 383
Е, той и Криско пусна снимка на краката си и краката на Бебето. Още тогава бях убедена, че не е той. Ако беше той просто нямаше начин да даде такъв жокер.

# 384
Само че няколко часа след публикуването на това мое мнение се появи информация от сайта на Нова, че ще трябва да гадаем кой се крие зад маската на Бебето, т.е. има голям шанс да отложат тройната битка с едно 15 минути да речем; а няколко дена по-късно стана ясно, че датата за представлението е сменена от 5-ти на 8-ми декември. Отделно има шанс Паунът и Пеперудата да пеят един след друг, а тогава съдех по предишните две предавания, в които участваха по 5 маски - там тройната битка беше между двете гост-маски. И все пак предпочитам да почакам до събота.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 00:24 от Балкай Бартокомляс

# 385
  • София
По принцип може да са много причините за смяната на едно представление, пък ще видим.

# 386
  • Испания
Маскираният певец

Ексклузивни кадри от генералната репетиция на "Маскираният певец"
Искали ли сте да надникнете зад кулисите на генералната репетиция на Маскираният певец?
Сигурни сме, че да! Затова специално ви поздравяваме с няколко ексклузивни кадри от репетицията в събота! Смях, забавление и много позитивни емоции има и преди шоуто!

# 387
Аз го помня от предаванията на Иван и Андрей, с някакви гнусни скечове. Имитация на секс с плюшени мечета и т.н.
И маймунки имаше Simple Smile.Скоро ги гледах-малко преди да започне "Маскираният".

Нали в една от първите улики имаше, че излиза / си играе с котета, а понякога и с други животни  Grinning
Много се отнесохте с Боби, той е, ясно е. Кажете какво я правим Хищницата... За мен не е Луизу, тя има страхотна техника на пеене, от което, не мисля, че може да избяга един професионален певец... А и уликите как ги навързахте, са ми прекалено абстрактни да са така...
Дано някоя жена свали маската тази събота!

# 388
Аз го помня от предаванията на Иван и Андрей, с някакви гнусни скечове. Имитация на секс с плюшени мечета и т.н.
И маймунки имаше Simple Smile.Скоро ги гледах-малко преди да започне "Маскираният".

Нали в една от първите улики имаше, че излиза / си играе с котета, а понякога и с други животни  Grinning
Много се отнесохте с Боби, той е, ясно е. Кажете какво я правим Хищницата... За мен не е Луизу, тя има страхотна техника на пеене, от което, не мисля, че може да избяга един професионален певец... А и уликите как ги навързахте, са ми прекалено абстрактни да са така...
Дано някоя жена свали маската тази събота!
И меченцето показаха-е,в по-малък размер,но си е улика:).И аз мисля,че не е Християна-нещо не ми се вързва с това въртене на задните части.А и с това,че "обиколила много магазини,но все не намирала подходящата сватбена рокля" пак не ми се вързва.Някоя по-вървежна ще да е Smiley

# 389
И аз си мислех, че няма как Хищницата да е    Лоизу, но гледах малко участието ѝ в 7/8 тв и си промених мнението относно актуалните ѝ музикални изяви.

По повод последното ни обсъждане на Боби- Баба Яга попаднах на един забавен панел от едно старо списание - Дъга и не мога да се сдържа да не ви покажа част от него, която някак добре пасва на ситуацията:

Общи условия

Активация на акаунт