🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 851
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 360
Релсите,влака и втори коловоз ме водят към Иван и Андрей и продуцентската им къща"Междинна станция",където Боби участваше със скечовете си,а на БТВ много хора продължават да казват "втора програма".А Еос правилно свърза темата на книгата с Вип Денс.

# 361
Всъщност с един мотор много бързо може да се измъкнеш от задръствания. (Не успях навреме да си редактирам предния пост.) Какво да правя, като глас ми прилича на Боби-  размишлявам на тема как можеш да стигнеш бързо в такава ситуация.

# 362
Този Тодор не ми е познат нито като име, нито като фиозномия, а дори ми е градски.

# 363
Всъщност с един мотор много бързо може да се измъкнеш от задръствания. (Не успях навреме да си редактирам предния пост.) Какво да правя, като глас ми прилича на Боби-  размишлявам на тема как можеш да стигнеш бързо в такава ситуация.
И не само като глас-същото кукуминго е.

# 364
Има актьори с подобна на неговата енергия и лудост, но като глас и улики издишат тотално, а като добавим към тях и представленията, то съвсем отичат нещата. Сега се сетих нещо за спортовете - дадоха боксова ръкавица (Сблъсък по БТВ), футболна топка (Турбо лига), тенис ракета и бойни изкуства, последното го свързвам с пародията на Матрицата, "Да ти набием Матрицата у дупарата, а?" Grinning

# 365
С това представление в Събота стана сложно Боби ли е или не !
И аз съм на мнение че е рисковано и това е София все пак . Но тези дати в театъра се плануват предварително .

Баба Яга е актьор на това залагам ,но като име нямам предположение и с тези улики и коловози.

# 366
  • Пловдив
И на мен Турбото не ми е от много познатите, всъщност съм го виждала само в Капките, преди това дори не го бях и чувала.

# 367
  • София
Аз го помня от предаванията на Иван и Андрей, с някакви гнусни скечове. Имитация на секс с плюшени мечета и т.н.

# 368
Аз го помня от предаванията на Иван и Андрей, с някакви гнусни скечове. Имитация на секс с плюшени мечета и т.н.
И маймунки имаше Simple Smile.Скоро ги гледах-малко преди да започне "Маскираният".

# 369
Аз също го помня от Сблъсък по БТВ, когато беше още студент в НАТФИЗ. Гледала съм скечовете му сума ти пъти, но бях тийн, какво ми е разбирала главата тогава...

# 370
  • София
Може и да греша, но по мои наблюдения ( следя всички театри) тази година представленията не се обявяват чак толкова рано, колкото обикновено. Идеята ми е, че едва ли се е знаела от септември датата 21.11.

# 371
Може и да греша, но по мои наблюдения ( следя всички театри) тази година представленията не се обявяват чак толкова рано, колкото обикновено. Идеята ми е, че едва ли се е знаела от септември датата 21.11.

И аз така мисля.

Участниците в МП би трябвало да са ангажирани през лятото. Не вярвам, че още от тогава са планирани представления за ноември, особено при ситуацията с Ковид. 

Боби и аз го помня смътно от Сблъсък с онези простотии, след това в музикалните формати и брадърите ми вървят за фон и не съм го гледала много.
Но в Пътят на честта ми направи много приятно впечатление, макар и да беше с малка роля.

# 372
  • София
Всъщност масово се отложиха представления и настана пълно мазило - заради актьори с ковид и т. н. Напр. във вторник бяха на премиера в Народния, която трябваше да е в края на септември. Та, по темата - възможно е Боби да не е трябвало да има представления сега, но така да се е получило.

# 373
Представлението е моноспектакъл. Не знам как може да се получи така, без негово съгласие .

# 374
Не знам Боби как може да откаже изобщо. Много талантлив мъж, обаче никой не го взимаше на сериозно след ролята му на Турбото. Ако не беше Калин Сърменов, сигурно още нямаше да има роли в театъра. В този ред на мисли, като му кажат, че има участие - най-вероятно отива без много въпроси. И ако е той, сигурно тези дни му се е наложило да си признае, за да го освободят поне на финала.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 22:31 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт