🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 751
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 405
"Винаги е била изкусител",принцове,принцеси,белези,рани-е,не мога по никакъв начин да свържа това с Християна.А между другото,гласът на Баба ни Яга много прилича на гласа на Тома от времето,когато участваше в "Мюзик Айдъл".Сега не знам как пее и как изглежда.Но съм си за Боби,де.Мацката,която утре вечер обеща да е на пост пред Сатиричния,да вземем да я почерпим нещоSimple Smile
Това съм го изтървала. Да гледа дали нама да има и съпровождаща патрулка за чист коридор Simple Smile и за почерпката съм съгласна....

# 406
Или да се оглежда за моторист-такси 😉.

# 407
И да се маскира,да не я познаят,че е от наш'те.Smile

# 408
Тома Здравков ми е доста далеч като глас от Баба Яга, да не говорим, че доста хора ще се чудят кой е всъщност. Не че голяма част от младата аудитория се сеща кой е Пейо Филипов де...
Понеже от време на време в темата се споменават и клюки, дали е вярно, че Владо Пенев е под карантина? Адашът му Карамазов е болен, а двамата участват в една пиеса в Народния театър.

# 409
Аз все още смятам, че ще има дубльор. Какво му пречи на Боби стъпка по стъпка да покаже на другарчето, какво да прави и как да се държи, разполгайки с минимум седмица? Плюс това, може да се хвърли един предварителен поглед върху сценария, за да се изиграе, ако водещите имат заигравка с Ягата. Просто като фасул.

# 410
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Според мен е абсурд да имат дубльори, нали все пак регламента се спазва както тук, така и в другите държави. А и там е на запис предаването, така че едва ли някой го е правил....

# 411
Понеже от време на време в темата се споменават и клюки, дали е вярно, че Владо Пенев е под карантина? Адашът му Карамазов е болен, а двамата участват в една пиеса в Народния театър.

Не би трябвало, Пенев нали вече изкара ковид.

# 412
Ами ако случайно Баба Яга отпадне напук на оптимистичните прогнози, нейният дубльор ли ще сваля маската?

# 413
  • Испания
И кой съобщава отпадналия? Продукцията.

Ще отпадне, ако продукцията реши.

# 414
Е, мислиш ли, че ще решат да отпадне, точно когато има дубльор? 😄
Аз не вярвам да сложат друг, едно, че би се разкрил по движение, маниери и т.н., второ и по-важно, че лесно ще се разбере, особено когато става дума за друго участие пред публика.

# 415
Мисля, че предаването се прави от професионалисти, които няма да си позволят да използват дубльор на оригиналните лица, които стоят под маските. Всяко друго мнение смятам за несериозно.

# 416
Момичета, слушам и изпълнявам! Утре съм на пост в 9 и половина дегизирана Sunglasses Той може да излезе от поне три възможни места, но улицата ни е толкова малка, че ще забележа, ако има съмнителни превозни средства Grinning

# 417
Момичета, слушам и изпълнявам! Утре съм на пост в 9 и половина дегизирана Sunglasses Той може да излезе от поне три възможни места, но улицата ни е толкова малка, че ще забележа, ако има съмнителни превозни средства Grinning
Към съмнителните превозни средства,се оглеждай и за паркирана метла (не се знае).Когато наминеш към Варна,цаца и бира имаш от мене:).

# 418
Хора, хайде малко по-сериозно. В България сме, тук всеки прави каквото си иска. Wink Особено, ако той е..боса на кокоса.

# 419
Това за падането на маската на дубльора беше майтап, не вярвам да си вкарат такъв автогол. Би било интересно да е някой друг под маската на Баба Яга, имаме нужда от още изненади тип Бебето. Миналата година някои до последно не вярваха, че под маските на Розата и Гарвана се крият Жана Бергендорф и Михаела Маринова, дори и след това смятаха предаването за нагласено, защото по време на цялото шоу пяха по един начин, а на повторните изпълнения като себе си.

Общи условия

Активация на акаунт