🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 722
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 465
Онази награда също е някаква хлъзгавина-улика, според мен. Както и вероятно доминото на Хищницата. Мисля, че редуват явни улики с някакви отвлечени, които само участника може да знае какво е като смисъл.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 14:57 от fenyx

# 466
  • София
Представяйки тази награда, заявиха ясно и категорично, че човекът я е спечелил, ако се окаже, че не е така значи лъжат и може да си спестят всички улики.

# 467
Алекс Раева за маските:
https://nova.bg/accents/view/2020/11/21/306224/алекс-раева-най-мистериозният-образ-в-маскираният-певец-е-хищницата :
“ Бебето беше един от любимите ми образи. А другият е Баба Яга. Мисля, че лудостта, която носи Баба Яга на сцената, е заразителна. Най-мистериозният образ в „Маскираният певец“ за мен е Хищницата.”

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 15:18 от fenyx

# 468
Имаше улика за Златния с едни буркани зимнина и меса..
Поглеждала съм Ден и нощ 2-3 пъти само, съвсем случайно и имам спомен, че на този с диалекта майка му беше от някакво село и му пращаше или носеше някакви подобни неща.
Някой от гледалите сериала може ли да потвърди или се бъркам с друг мега известен участник в "сериала"?

# 469
И според вас хората подкрепят ли масово такава мега известна личност, че нито веднъж досега не е губил? Нещо друго има тук...

# 470
  • Sofia
На него му носеше майка му баница и буркани 😤

# 471
Подкрепян от зрителите или продукцията бе заради това, че беше загадка.
Сега вече абсолютно всичко сочи към него - улики, предмети, глас, диалект, физика. А ние толкова не го харесваме, че се чудим за какво да се хванем, само и само да е някой друг.
За мен си е той, искаме или не искаме. Достатъчно се издаде вече. Ако не беше донесъл наградата си от Нова, щяхме до го дъвчем още доста.

# 472
За мен едната мистериозност за такава подкрепа не е достатъчна. И Хищницата е мистериозна, но не получава такава подкрепа, а прави далеч по-интересен и атрактивен образ.

# 473
  • There I was on a July morning
И според вас хората подкрепят ли масово такава мега известна личност, че нито веднъж досега не е губил? Нещо друго има тук...
В това шоу всички личности са неизвестни, поне до момента в който не ни се разкрият. Wink
Но и за мен е непонятно оставането на тази маска /Златният/ на този етап, без да ме е заинтригувала нито с пеене, нито със сценично присъствие или нещо друго.
Имаше маски/образи далеч по-добри и интересни според мен - Очите, Бебето, които вече отпаднаха. Затова допускам, че има и други фактори, които оказват влияние на класирането, а не само зрителският вот.

# 474
Не ми се вярва от продукцията да залагат на участници, които като си свалят маските продължават да остават неизвестни.

# 475
  • Пловдив
Представяйки тази награда, заявиха ясно и категорично, че човекът я е спечелил, ако се окаже, че не е така значи лъжат и може да си спестят всички улики.

Мислех си, че може да е връчил наградата, може да е бил номиниран или нещо от този род.

# 476
Ще видим като си свали маската, но аз очаквам някой с по-голяма популярност да е.  Довечера очаквам по-скоро да остане, а да си тръгне Хищницата или най-много Макаронът (макар че се съмнявам за нея).

# 477
Това за известността е относително понятие. Сигурна съм, че голяма част от аудиторията не е чувала за Пейо Филипов - "Имаш поща" стартира, когато той беше на моите години (може и по-млад да е бил), сега е на 45. След края на предаването нещо изчезна от телевизионното пространство, тук-там се появява в някое предаване на интервю и толкоз. Затова и се изненадах, че са го поканили за редовен участник, та да не изключваме напълно Кристиан Кирилов. Златният ще си свали маската скоро и ще разберем дали е бил той под нея или не.

# 478
  • There I was on a July morning
Не ми се вярва от продукцията да залагат на участници, които като си свалят маските продължават да остават неизвестни.
Защо? Джулиана Гани /от миналият сезон/ беше също толкова неизвестна за мен. А има и други непопулярни......
Нали не мислите, че Христо Стоичков, Асен Блатечки, Евтим Милошев, Дони и други популярни личности, които се споменават в темата и са с многобройни ангажименти и добра професионална реализация ще участват в такова шоу?

# 479
Не знам кой е, но знам че не гради атрактивен образ, за да се задържи с това и мистериозност само не стига. Имаше и други мистериозни, а отпаднаха. Той печели всеки път. Е - да ви звучи логично? На мен лично- не.

Общи условия

Активация на акаунт