🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 667
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 615
Досега единственото хубаво нещо беше изпълнението на Руслан на Черната овца. Но предаването не върви тази вечер.
Баба Яга ще се яви накрая да направи шоуто. Wink

# 616
  • Варна
Ако е Лоизу, а явно е тя, то и аз след Х фактор не съм я чувала. Имаше една песен след края на предаването или поне за една аз знам. Но като цяло не е толкова популярна като една Дара в нейния сезон.

# 617
  • където ми харесва
Замислих се за Лилана и то, защото миналата седмица не гледах предаването и респективно изпълнението на Хищницата. Но сега, по повторението му-звучеше ми на нея.

# 618
Панелът тая вечер не ни ли чете,че не казаха Християна?

Те и да знаят коя е, ги карат да поддържат имиджа й на неразгадаема.

# 619
  • София
Лилана няма как да е, малко в гугъл се разровете.
 Аз се надявам да не е Християна именно защото е твърде неизвестна.

# 620
  • somewhere over the rainbow
В тяло изобщо не прилича на нея.
Как да не прилича?

# 621
Пейо Филипов също е доста неизвестен за голяма част от младата аудитория, но беше Плашилото, нали? Не виждам причина и Християна да не е тук. То може и Кристиан да е тук, а се видя колко хора се знаят...

# 622
Тялото без талия и крака без изразен глезен са точно като на Християна.

# 623
  • DE
Християна бе страхотна в Х фактор, тук не ми харесва как пее, дано не е тя.

# 624
  • София
Пейо Филипов също е доста неизвестен за голяма част от младата аудитория, но беше Плашилото, нали? Не виждам причина и Християна да не е тук. То може и Кристиан да е тук, а се видя колко хора се знаят...
Ами, че аз и за него съм разочарована. 😂 Искам точно такива като Руслан, не се бутат навсякъде, а са достатъчно известни.

# 625
Едно предположение за Хищницата за Диона-под 30,неомъжена и е живяла и учила във В.Търново и като поведение и поза напомня за нея...

# 626
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Булката хич не е Невена, да бе да...Тя пак съвсем със своя глас си пее.

# 627
Уликата с Търново беше, че "има една болярка около нея".

# 628
Аз за Пейо не съм разочарована, защото го знам, но ме е яд, че не му замазаха уликите като на някои участници, за да може да е мистериозен, защото човекът всеки път звучеше коренно различно.

# 629
Едно предположение за Хищницата за Диона-под 30,неомъжена и е живяла и учила във В.Търново и като поведение и поза напомня за нея...

Диона има сочно дупе, а Хищницата - хич.

Общи условия

Активация на акаунт