🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 606
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 765
А така агента докладва .
Боби не бърза и си пуши спокойно.
Какво прайм ? Имтересно Mask

# 766
  • Бургас
Предположението за Китаеца беше един път 😂😂😂
Агент Пенев беше страхотен. Баво на Владо!

# 767
  • София
Боби в момента е пред мен и пуши цигара. Стои пред театъра. Изобщо не изглежда да тръгва за някъде. Постоянно се оглежда и си проверява телефона.
Мацко,да не би да си от продукцията и да ни баламосваш?Smile
Регистрацията на агентката във форума е от началото на месеца. И аз се зачудих, че на тоя студ виси пред Сатирата, а то май имаме двоен агент!

# 768
Боби в момента е пред мен и пуши цигара. Стои пред театъра. Изобщо не изглежда да тръгва за някъде. Постоянно се оглежда и си проверява телефона.
Снимка?

# 769
Абе не знам,  но ако е Боби, Маги сгафи доста.... и не казвам, че е нещо лошо, но реално, то ако ползват и други хора, върви го хвани този под маската. А и отсега нататък как да знам винаги ли е един и същи човек...
Мисля, че не за пръв път Маги прибягва към този трик. На един от предишните лайфове Хишницата пееше по-зле от обикновено и беше по-пълна.

# 770
Хора, съвсем сериозна съм, защо ще ви лъжа? Стоях известно време, нямаше никого, след това той излезе от входа отстрани на Комеди Бар Хепи Сатира, сложи си качулката и запали цигара. Беше очевидно, че не иска да го види никой, защото се оглеждаше постоянно, като включително и мен загледа, но аз си бях съмнителна де. Проверяваше си и телефона. След това влезе обратно вътре. Това е всичко, което видях.

# 771
  • София
Хора, от не знам колко време вече вися, пред театъра е пусто и празно, няма жив човек и вътре е тъмно. Изглежда сякаш изобщо няма представление.

# 772
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Леле , ами какви конспирации , какво чудо хахах Joy Това шоу, и тази тема, са адски забавни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 773
  • В страната на мечтите.
Разбиха ни се всички мечти и предположения. Освен сега да се оглеждаме дали пак движенията ще са различни. И после, ако излезе Боби като си свали маската и ще се разочаровам от цялото шоу.

# 774
Не ми се вярва да допуснат такъв фал.
Да използват дубльор при някакво екстремно събитие и да остане скрито, до някъде го разбирам, възможно е да се е случвало и преди.
Но да излезе друг на сцената, докато участникът е на друго място пред широка публика, е много тъпо и това ще постави под съмнение всички останали участници и изпълненията им до сега.

# 775
Боби не участва в това представление.

# 776
И някъде из тъмните вече коридори на Сатирата Боби се чуди защо някаква жена го търси с очи вече 20 минути... 😃

# 777
Разбира се, че ще стоя на студа, щом съм ви обещала. Регистрирах се само и единствено да пиша в тази тема, защото съм голяма фенка на предаването и конкретно Ягата. Няма конспирации Grinning

# 778
  • София
Хора, от не знам колко време вече вися, пред театъра е пусто и празно, няма жив човек и вътре е тъмно. Изглежда сякаш изобщо няма представление.

Какво е правил тогава Боби пред театъра ако са отменени представленията?

# 779
Представлението на Боби се казва "Извънземни страсти".

Общи условия

Активация на акаунт