💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 953
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Йоана може да отчита все пак приличното плуване на Лазаринов, сравнено с това на сестра ѝ, и както в последно време наблегнаха на плуването... Може да е решила да я предпази. Или смята Лазаринов за по-опасен съперник. Или се опасява, че ако по някакъв начин Катя отпадне от него, тя ще е следващата на мушката заради "предателството" си.
Въобще, много мотиви е възможно да е имала Йоанна, не е толкова глупава, колкото изглежда. Grinning

Удоволствие ми прави да слушам как Катя отговаря на Ралица.Ясна мисъл, добра обосновка.

# 1 456
Аз също не мисля, че Йоанна постъпи глупаво и мога да оправдая избора ѝ за съперник на сестра ѝ, поради три причини:

1. Мисля, че Йо реално мисли Майонезата за по-слаб играч от Лазаринов (с което съм съгласна)

2. Още докато обсъждаха със сестра ѝ преди съвета кого ще номинират, тя каза на Катя, че е по-добре да се изправи срещу Майо, т.е. не е взела решението там, на място, с нагласата да не се отделя от "коалицията" на ловците.

3. Ами, хубаво, ще номинира Лазаринчо и Катя ще се върне. Как мислите, че рибарите ще се обединят срещу ловците, като Майонезата не понасял Йоанна, Катя го дразнела (въпреки че сега не чак толкова), Чудото също не харесва Катя. Въобще няма да се сработят. Най-много да станат Катя-Йоана; Майо-Чудо; Боби-Милен с по 2 гласа всичките

Редактирам, за да добавя, че най - много мъжете да се съберат и да има коалиция и мъжка солидарност пак.

# 1 457
  • Испания
И това недоразумение учело журналистика в Москва. Та тя не знае руски! Каква журналистика, какви 5 лева! Подозирам на кое му казват в Русия "студент по журналистика".

# 1 458
  • София
Sweat SmileSweat Smile
Същото изкрещях,дали само аз Sweat Smile
Ей,няма спасение от тези сестри.Моля ви,ако някой знае кога се маха Катя ,да ми прати смс.
Че утре пак трябва да я гледам.
Може ли да са толкова тъпи това племе?Боби им обяснява двойния глас,а Милен седнал ,и зяпнал ,и гледа в точка.
Ами да си тръгват и да останат 4 жени и която е най-добрата-да победи!

# 1 459
Йоанна според мен защити собствената си кожа, защото номинира ли Фикуса другите ловци ще й го върнат другият път. Чак толкова жертвоготовна за сестра си не е. Вярно, че от ловците не я харесват кой знае колко но защо да си навлича гнева им още повече.

# 1 460
И това недоразумение учело журналистика в Москва. Та тя не знае руски! Каква журналистика, какви 5 лева! Подозирам на кое му казват в Русия "студент по журналистика".

Скрит текст:
хехе, и аз си помислих за смяна на "ж" с единадесетата буква Simple Smile

# 1 461
  • София
Вече като чуя, че някой говори на "бе", ще знам, че е интелигентен.

Еее, то така и баба знае! Аз пък търся критерий как да определям кой е интелигентен, ако "беее" е единствената дума, която употребява : )))

п.п.: присъединявам се към групата, която оттегля положителния си вот в анкетата на тази тема. След тази седмица знам, че нито един от наличните мъжове - и сини, и жълти - не желая да виждам на финал. Искам финал от Катя, Йоанна и Ваня, и да спечели Ваня. Точка.

# 1 462
  • София
Утрешната игра на кого се беше паднала миналия сезон? Наскоро даже някой публикува снимки
Мисля,че гравитира около играта между бате Веско и близначките.

# 1 463
  • Вестерос
Аз пък искам Йоана и Катя финалистки, заслужават повече от Майонезата, Лазаринов, Чудото, дори и Тодор и Вайс.

# 1 464
Милен отново ме разочарова с подлите си схеми и подпирането на Лазарина-Мария. Недостойно поведение за възрастен мъж с добро възпитание, образование и безкрайни претенции за честност. Жалко.

# 1 465
  • София
Утрешната игра на кого се беше паднала миналия сезон? Наскоро даже някой публикува снимки
Да, Веско и близначките вътряха винта, но после не беше куб.
Кубът го редиха в началото Амелия и после Венци.

# 1 466
Аз пък си смених вота за Вайс и  Любо😁.
Само аз ли мисля че Бобо много го е страх да не му св падне пъзел срещу Катя или Йоанна че тогава ще му пръснат панаира. Йо и на плуване ще го смаже. Въобще тоя Боби много на сериозно се е взел щото има спечелена битка срещу Тодор.

# 1 467
  • Испания
Ужас! Сега като сменяте вотовете си, тези мъже няма да мигнат цяла нощ.

# 1 468
  • София
Да, Веско и близначките вътряха винта, но после не беше куб.
Кубът го редиха в началото Амелия и после Венци.
Аз мисля,че пъзелът,който ни показаха е бил за съюзниците.

# 1 469
  • София

Сезон 2 Епизод 55
19.11.2020

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 23:57 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт