💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 959
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 650
Ох, неприятно ми е да го гледам и слушам Борко. А като знам, че до съвсем скоро го харесвах..Явно нищо не разбирам от мъже  Simple Smile)

# 1 651
Не мога да разбера защо и се връзват, тя нарочно провокира и те скачат като петлета.
Защото е жена. Същите 3мца ербапи знаем как се "отваряха" на Тодор. Смешници са ловците, жалки смешници барабар с Милен

# 1 652
  • София
Абсолютно си е прав Боби... Всички трябва да ходят на пръсти около Катя, на всичко трябва да капак!!!
Ами всеки има нерви и търпение!!!

Ми не смятам, че всички трябва да мълчат на Катя (въпреки че няма голям смисъл да й влизат в реторики).  Просто Боби таи доста тиня под уж бистрата повърхност и в случая Катя успя да я изкара на повърхността. Но тя си е там и без нея, това не е първият път, който я виждаме.

# 1 653
Поне аз не съм разочарована от Боби, тъй като и без това не го харесвах особено, но всеки път си казвах - "Айде няма да го пиша тук", понеже виждах колко го харесват повечето тук, и мислех че явно аз не съм му дала шанс Grinning

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 14:50 от DebSs

# 1 654
  • Испания
Освен че не е в ред, а и е нагла. Подготвила се е предварително, разбира се.

На кого му липсваха жътварите? Ето ги!

Тодор: "Финалът трябва да е мъжки". Ще се радвам да не е той на финала, а Ваня.

# 1 655
Боби си е злобар. Не може да се държиш така с жена, както и да се опитва да те провокира. Рие дъното. И аз го харесвах преди. Тодор може да е всякакъв, но поне се опитва да гледа с насмешка, вместо да си демонстрира злобата срещу жена.

# 1 656

Ми не смятам, че всички трябва да мълчат на Катя (въпреки че няма голям смисъл да й влизат в реторики).  Просто Боби таи доста тиня под уж бистрата повърхност и в случая Катя успя да я изкара на повърхността. Но тя си е там и без нея, това не е първият път, който я виждаме.

Точно в случая, си беше абсолютно прав Боби. Не е нужно да е на всяка манджа мерудия и да скача така.

Ако трябва да търпиш подобно "нещо" 24/7 е направо кошмар. Всеки може да избухне.

А Йоана пък... всички трябва с нейните чувства и желания да се съобразяват!

# 1 657
  • Пловдив
Скъпи всички,
Това вече не може да се гледа със звук.
То Катя, но Николай, а като пуснат Тошо и сменям канала Close

# 1 658
  • София
Гледам със закъснение, но пак прави впечатление смотаният монтаж - разправия край огъня, Катя си ляга, и след това - коментари и разбор на случилото се, с нейно участие по-късно вечерта.

# 1 659
  • София
"Не ми агресирай, бе!"... "Не ми се отваряй, бе"... не ми... не ми...  Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes
За какво точно се е взел, не разбирам...

И после към нас: "ПревърнАхте ми профила... ", ами решихме - превърнАхме го... Я не ми агресирай!

# 1 660
Милен е много подмолен тип. Докато беше при ловците, се съгласяваше с всичко, което казваше Тодор. Има много странен говор - едно такова провлачено. Трудно го понасям. Жалко, че това е победителя. А Боби почва да си показва истинското лице.

# 1 661
Добро попадение на Ваня е това определение на мечтания от Тодор финал "Кърти чисти извозва" .

# 1 662
Ваня за Тошко: "За него трябва да е мъжка битка - кърти, чисти, извозва" Joy

# 1 663
Този идиот как може само глупости да ръси всеки епизод? То бива да си прост ама чак пък толкова.

# 1 664
Тошо Мишока. Искам Ваня да го победи.

Общи условия

Активация на акаунт