💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 77 888
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 980
Ами рибарите са си виновни-можеха със сигурност да ни спестят едната сестра,но не-Ники трябваше.
Допускам,че нямат право и на това...
Направиха страшна глупост. Уж говориха как поне една от двете трябва да си тръгне, а накрая удариха Ники. И сега ще им стане лошо като Катя се завърне. Но наистина, сами са си виновни.

# 1 981
Веско миналата година беше в подобно на Николай положение. Но пухтя, задъхва се, поти се и се пребори. Независимо от ръста и килограмите си.
А сега клоуна се изниза като НЕпрани гащи през задния изход на Игрите.

# 1 982
  • Sofia
Според Екатерина диалогът не бил между двама души, а между група хора. Титан на мисълта!

Да, така е. Диалог е всеки разговор, състоящ се между двама или повече събеседници.

# 1 983
  • Sunshine state
За мен пък изобщо не беше недостойно това, което направи Николай. Разбрал е, че няма смисъл с тия двете и избра да не се прави на маймуна. Така и трябва. Самият факт, че те двете имат по един глас всяка, е нечестен спрямо другите играчи.

# 1 984
Според мен почти всички в темата тук са наясно, че мача беше предварително свирен. Аз лично не приемам "изпълнението" на ролята от Николай във водевила на арената за удачно и добро. Вероятно не съм единствен.

Но не мога да отрека, че "изпълнението" съответства на образа на Николай, изграден от Продукцията.

# 1 985
Ivan Andreev, никой не се съмнява, че има сценарий. Но колкото и да го следват участниците никой не може да избяга от същността си. Все в един момент се показват истинските им лица. Или може би искаш да ме убедиш. че например Тодор е титан на мисълта, умен, начетен, приемащ жените като равни... Но видиш ли, изтеглил късата клечка и му се паднало да го играе тъп, ограничен тарикат? Или на Вайс му ги сложиха насила в устата онези грозни думи по адрес на Влади?
Да не изброявам поимено, всеки лъсва  рано или късно.
Виж, за победителят съм съгласна, но не съм разгадала още кой са ни подготвили сценаристите.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 13:40 от deivi

# 1 986
Днешния епизод беше голяма смешка.
Пъзел мастъра се оказа с фалшива диплома, на тоя изпит дори и пищова не му помогна.  Играе и реве. Реве и се обяснява. Трагедия.

Най-после гръмна тоя балон Николай.
Вярно, че ключа му беше хлабав ама и той тръгна да завива и ако не го беше спрял Димо.... кога ли щеше да се усети, като го завие Simple Smile
Наказанието си беше справедливо, бая обороти си спести. 
Пъзела накрая беше лесен имаше си шансове да стигне пръв до там. Но му липсваше точно воля, е поне е първия отказал се. Никой няма да му вземе тази титла Simple Smile

Ако е ясно за играчите, че всичко е сценарии, бих направил като Ивайло. Винаги може да симулираш игра и да си излезеш рано, рано. Но седят да ги дават по телевизора.

Все ми е едно вече кой ще спечели. Даже си мисля, че ще е по-добре да е едната сестра, че да си даде полвината награда на другата Simple Smile И да няма пълно щастие Simple Smile

# 1 987
  • София
Аз не мисля, че Николай се отказа, защото е решил, че ще им демонстрира на продукцията как е над нещата, а защото видя, че няма да се справи.
Освен това ми направи впечатление, че той показа, че го е страх да бъде номиниран още от самото начало, на Станимира, когато го номинира, отговори, че той искал да е на арената, но само като съюзник, а и точно като дете реагираше при номинация и гласуваше за този, който е посочил него преди това. И в битката днес, тръгна със замах, но обърка елементарно нещо и като малко дете реши да се тръшне и да се откаже. А, по повод колко не било честно, защото е по-висок от Катя, то и Веселин миналата година я игра тази игра и взе, че победи. Вярно, трудно му беше, но не се отказа, защото близначката, срещу която игра е по-ниска и и беше по-лесно на този етап.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 21:29 от geri___

# 1 988
  • Вестерос
Като се откажеш си оставаш отказалият се, предалият се и до там. Всичко друго са извинение и алабализми.

Не е така, просто не искаш да им играеш по свирката. Аз лично бих се отказал, ако играта ме прави на маймуна, парите не са ми стимул!
Въобще не съм съгласна. Това разсъждение е пораженческо отвсякъде, освен в очите на уж отказвайки се  от гордост.
Николай се беше отказал след съвета. Не очакваше толкова да го номинират него .

# 1 989
Чудя се Чудо и Йоанна ли са по-голяма излагация или Агонцев и Крум в онази паметна битка, в която Владо Карамазов откачи накрая? Joy

За мен Агонцев и Крум, няма такъв смях! Joy

Ако някой реши да си припомни Агонцев и Крум, тотал щета са в тази игра (играта започва след трета минута).

http://survivor.btv.bg/video/videos/naj-epichnata-bitka-v-surviv … r-do-momenta.html

# 1 990
Ако спечели една от сестрите (в което се съмнявам), ще се учудя как повечето играчи не са намерили начин да си бият шута по-рано и да не участват в този цирк. Защото ще е цирк, ако дадат победата на която и да е от двенките. Едната побеждава по-слаби противници с доза късмет, на специално правени игри за нея и с помощ от продукцията, другата пък цял сезон се надува колко била умна, хитра, майстор на пъзелите (те едни трудни, само за гениални хора, налЕ), а се дъни нонстоп в двубои, реди 2 часа някакъв може би мааааалко по-сериозен пъзел и все пак не успява, издиша във важните моменти, а психиката й толкова лабилна, че причинява рев и тръшкане дори за най-малкото. Но сестрите нали са гениални, а другите са някаква плява.
Да си се хващат за ръчичка както обичат да правят (в редките моменти в които не се карат) и към вкъщи. Така де - едната към Йейл, другата към йогата. И циркът ще остане в Бай Брадър...пардон, Игри на волята, а двенките сигурно с месеци няма да се виждат и грам няма да има положително развитие на отношенията им.
Вече ще се учудя, ако направят победител човек, който наистина заслужава. Ако не е Ваня, то съм склонна да приема и Чудомир - готин и спокоен човек, видимо добричък, отишъл да си играе играта.

# 1 991
Ако Жътварите отидат на съвет другата седмица, предполагам че няма да им предложат да си купят имунитет, защото Ваня,Тодор и Джералдин имат пари за това, а не върви само на един от тях да предложат.
Ако продукцията е решила Тодор да падне от жена, това е идеална възможност. Падат два пъти Жътварите, Ваня и Тодор на елиминации, малко по-сложен пъзел и Тодор е аут на крачка от финала. Голям кеф за доста зрители.
Нищо чудно и една от сестрите да спечели с нагласена или преиграна битка. Тупарев е способен на това, след като една от тризначките спечели Биг Брадър, целият сценарий се въртеже около тях, техните скандали и спечели най-голямата скандалджийка от тях.
Тук в тази роля е Катето.

# 1 992
До всички, които твърдят, че Николай се е отказал, защото му е писнало от продукцията или защото е видял, че играта е направена, за да победи Екатерина, да ми отговорят на 1 въпрос - защо Майонезко не се отказа преди играта, ако му е писнало от сценарии и защо Майонезко не се отказа като научи каква е играта и като видя че "пасва" перфектно на Катя, ами поигра там някви 5 минути да види накъде отиват нещата и тогава реши да се прави, че е над нещата Grinning

# 1 993
В ретроспекцията с играта на Лазаринов и нареждания от него куб ми се строи, че единия ред картинки беше еднакъв. Т.е. логиката на Екатерина за 9 различни картинки на всяка страна може и да не е вярна. Но няма как да разберем.

Когато Йоана и Николай играха като подкрепящи номинираните и подхвърляха 3 топки върху едни бесилки, Николай имаше височинно превъзходство, но височините на гредите за двамата беше еднакво. Не си спомням Николай да е блеснал запомнящо в някоя игра с действие, само с лаври от генетика ли беше казал, съдбата му беше предизвестена.

# 1 994
Чудомир показва личностни качества, които са достойни за уважение. Двете му номинации тази седмица, сега в началото на епизода как защити Николай, просто Чудо не е подлога за разлика от останалите мъже Рибари.

Обикновено водещите изпращат първо победителя и после се разделят със загубилия, но тук беше обратното. Интересното е, че когато Катя победи Алекс също първо изпратиха него. За Ники даже нямаше прощални думи и кадри с най-силните му игри. Продукцията по този начин не сипва на него ....

Причината да се откаже не е една. Толкова възможни причини сте написали и смятам, че е от всичко по малко.

Общи условия

Активация на акаунт