💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 366
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 915
Нали уж имат нареден 1 ред жътварите аз не видях да имат наредено !

# 916
Направо се стъписах Любо, инженера, като каза "Оставете Тошко и Вайс"... Grinning

# 917
  • София
Те Жътварите ще се избият кой да бута фигурките, пълен хаос цари. Нали схемата гледаха?!
Този път по изключение съм за тях, защото иначе ше си го изкарат върху Ваня и пак номинация.

# 918
Те не останаха ловци, Вайс още не се е стиковал!

# 919
Любо май не може да мисли под напрежение. А това "Оставете Тодор и Вайс"...смях.

# 920
Нали уж имат нареден 1 ред жътварите аз не видях да имат наредено !
Нямат,знаят как да го започват.
Ралица как помпа Тодор,колко е пОнай.

# 921
Ох, много се надявам да победят Жътварите.  И искам да видя рибарите на съвет, за да видим каква драма пак ще направят.

# 922
  • София
Те Жътварите ще се избият кой да бута фигурките, пълен хаос цари. Нали схемата гледаха?!
Този път по изключение съм за тях, защото иначе ше си го изкарат върху Ваня и пак номинация.
И пак ще победи, но ако и е останал малко мозък, този път ще вземе грошовете.

# 923
Е, нали Тодор и Вайс си казаха, че ще нареждат пъзелите вече.. Те са мастъри сега. Joy Какво се учудвате, че Любо ги остави?

# 924
  • София
Сега Тошето трябва да блесне с Жиу Жижуто техника,
шак шак шак ; бързо там да мести и натиска, хаха Grinning

Абе мисля, че все пак ще им светне, би трябвало да си оползотворят предимството. Този Пъзел е от по-коварните, Йо и Катя едва ли от раз ще го наредят.

# 925
Те пък щото Жътварите така се стиковаха и мачкаха на пъзелите Grinning Вайсчо е много тъпичък. Но в някои игри е страшен.

# 926
Сега Тошето трябва да блесне с Жиу Жижуто техника,
шак шак шак ; бързо там да мести и натиска, хаха Grinning

Абе мисля, че все пак ще им светне, би трябвало да си оползотворят предимството. Този Пъзел е от по-коварните, Йо и Катя едва ли от раз ще го наредят.

Хехе ..Дяволче..
Звучи ми като на Гацо Бацов ЖИК-ТАК Simple Smile

# 927
Стори ми се, че гледат наляво накрая където са рибарите, но да видим.

# 928
  • Варна
Ако предимството им беше да им покажат нареждането, тези жълти пак щяха да се затруднят.

# 929
Миналият сезон нареждането му се спусна свише на Добрин (май). Точно смс от Космоса си беше

Общи условия

Активация на акаунт