💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 259
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И Тодор и сестрите са ми почти еднакво противни. Искам и тримата да си хващат пътя.

Ето някои на моето мнение Grinning

# 451
Лъвица, аз имах предвид мнението на Катя за Тодор, което е съставено на база коментарите на Йоанна. Ние на екрана лесно виждаме какъв е този и онзи, но Катето пък кога успя да намрази Тодор след като дори не са били в едно племе...Има много такива случаи и в живота - влизаш в група и я настройваш срещу даден човек. Ако хората в групата имат поне малко акъл, няма да се водят по тези думи, а сами ще гледат да опознаят човека и тогава да решат какъв е. То на Тошето простотията лъха отвсякъде, но пак казвам - за мен лично не е причина да бъде мразен конкретно от Катя. Тодор се изрепчи на Йоанна няколко пъти, веднъж я номинира (не гледам този сезон от самото начало, така че може да бъркам) и какво друго е направил спрямо нея? Аз ако бях с него в едно племе, щях да разбера бързо що за човек е и нямаше да ми е приятен, но чак омраза...много силна дума.
За пореден път ще измрънкам, че сестрите вече много ме дразнят. Не са ми интересни отношенията им и какво обсъждат, не ме вълнува и мнението им за този и онзи. Искам да им гледам игрите, но силно се надявам да не ни тупнат финал Катя-Йоанна, че тогава вече ще счупя телевизора. И това, което най-много ме нервира при тях е как се правят на определящи - ще бъдат в едно племе, този ще отпадне, на този му е рано...ало, в качеството си на какви точно тия двете патки ще казват/предричат какво ще се случи?

# 452
Да си кажа моята прогноза за final 8. 
Любо, Вайс, Джери, Ваня, Милен, Катя, Боби, Йоанна. Смятам, че ще е прекалено и двете сестри да са стигнали до там, но  от разочарованието, която често лъха от Чудо, смятам, че не е стигнал до осмицата.

# 453
Лъвица, аз имах предвид мнението на Катя за Тодор, което е съставено на база коментарите на Йоанна. Ние на екрана лесно виждаме какъв е този и онзи, но Катето пък кога успя да намрази Тодор след като дори не са били в едно племе...
Всички играчи прекарват доста повече време заедно, отколкото ние си представяме. Както доста играчи вече споделиха, битките при тях са всеки ден. А снимачните дни са дълги. Една игра продължава с часове понякога, а заснемането на всички церемонии около нея заедно с дубли, реквизити и т.н. вероятно още по-дълго. Няма да се учудя, ако на ден всички са били заедно поне 6-8 часа. Бъдете сигурни, че е имало предостатъчно време и да се опознаят и да се издразнят, харесат, намразят и т.н.

# 454
  • София
Лъвица, аз имах предвид мнението на Катя за Тодор, което е съставено на база коментарите на Йоанна. Ние на екрана лесно виждаме какъв е този и онзи, но Катето пък кога успя да намрази Тодор след като дори не са били в едно племе...Има много такива случаи и в живота - влизаш в група и я настройваш срещу даден човек. Ако хората в групата имат поне малко акъл, няма да се водят по тези думи, а сами ще гледат да опознаят човека и тогава да решат какъв е. То на Тошето простотията лъха отвсякъде, но пак казвам - за мен лично не е причина да бъде мразен конкретно от Катя. Тодор се изрепчи на Йоанна няколко пъти, веднъж я номинира (не гледам този сезон от самото начало, така че може да бъркам) и какво друго е направил спрямо нея? Аз ако бях с него в едно племе, щях да разбера бързо що за човек е и нямаше да ми е приятен, но чак омраза...много силна дума.
За пореден път ще измрънкам, че сестрите вече много ме дразнят. Не са ми интересни отношенията им и какво обсъждат, не ме вълнува и мнението им за този и онзи. Искам да им гледам игрите, но силно се надявам да не ни тупнат финал Катя-Йоанна, че тогава вече ще счупя телевизора. И това, което най-много ме нервира при тях е как се правят на определящи - ще бъдат в едно племе, този ще отпадне, на този му е рано...ало, в качеството си на какви точно тия двете патки ще казват/предричат какво ще се случи?

Йоанна, която е била с Тодор в едно племе и е била свидетел на всичките му изтъпления, дори тези, които ние не сме видели, има достатъчно материал за отношението си. За настройването на някой от групата съм съгласна, но тук случаят е малко по-друг. Става дума за две сестри, които явно са в някакви силно емоционални отношения. На теб ако любим човек дойде и ти каже, че някой го мачка и тормози, дали няма да се настроиш срещу него и без да го познаваш лично? А Катя, която явно си пада нещо мъжемразка, не й трябва много. Сега, дали и едното и другото е правилно и до каква степен, можем да спорим, но за мен нейното отношение си е напълно резонно.

А за голямото "предсказание", не е ли просто свързано с това, кога изтича имунитетът на Тошко?

# 455
На мен сестрите са ми топ противни участници в сезона, особено откакто са в едно племе. Не понасям надменността и високомерното им отношение към всички останали. Самоопределиха се за нещо повече от другите, морални съдници и висша инстанция за всеки и всичко. Крайно време е от продукцията да им разтурят седянката. Който иска да гледа индийски сериал, да си избере друго ТВ време.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 11:54 от sea_shell

# 456
Някой знае ли на коя дата ще се излъчи финала по Нова ?

# 457
Дори Тошето не ме дразни толкова колкото тия двенките.
Финалът трябва да е на 4-ти декември - поне според Уикипедия.

# 458
Надявам се тази седмица Жътварите да победят и на двете номинационни, за да може имунитетът на Тодор да не му свърши работа.

# 459
Хм. Странно се получават сметките за финал на 4.12
12 играчи в играта.
Това означава, че тази и следващата седмица трябва да отпадат/разболеят по  двама, за да може на 30.11 да са останали осем, и в петък 4.12 да са трима.
Другия много по-вероятен вариант е финалното племе да е от десет играча и след това във финалната седмица ( от 30.11 ) да отпадат по двама на ден. Така в петък 4.12 ще има само двама финалисти.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 14:41 от Bengun

# 460
След петъчния пъзел (хем знаех,че Влади трябва да падне)  изгубих желание да ги гледам.
То "театрото" се търпи, всички знаем, че ни манипулират и насочват мнението ни, като ни излъчват това,което им върши работа.
Но да подцениш зрителя(независимо какво ти е мнението за него) като монтираш откровено сгрешен пъзел и да очакваш, че "тъпанара "няма да се усети.А като се усети, не намираш за важно или е под достойнството ти, поне да се опиташ да замажеш положението.
То продукцията на това разчита-да има има интерес, независимо че се обсъждат не игрите, а гащите, миглите и ци..те на жените, а дамите плакнат очите с нацепени примати.
Докато се усетим ще ни изградят (май вече започнаха ,де) светлия, безгрешния и неповторим образ на ПОБЕДИТЕЛЯ и всички дружно ще се съгласим.Някои от нас сигурно ще изпитат и леко чувство на вина, че може би някога са имали друго мнение за спечелилия.🤔

# 461
Малко безинтесено взе да става за мен; Липсва ми ,че нямам фаворит и никой от тях не ми помага да си избера;
Знам със сигурност ,че не желая да спечели някой от Вайс, Тодор, Майонезата, Лазаринов,Катерина;
Другите биват; Някак прибутването на Джералдин ми идва в повече; Снощи за първи път ми стана тъжно,че си тръгва участник заради Жандармерията;
Със сигурност няма да има на финал две сестри,поне едната ще отпадне преди да са последните 8;

# 462
На мен ми стана много готино как, след победата, Жетварите отдадоха чест в чест на Влади. Ей такива дребни неща ме радват мене, че почна ли да мисля за по-едрите, по добре да не гледам

# 463
При мен също тръпката е много по-малка,в сравнение с миналата година за победител.
Аз съм за Ваня или Милен - Ваня защото е удоволствие да я гледаш как играе на терена, Милен защото освен ,че е също комплексен играч е и добър човек за мен.

# 464

Просто оставям това тук 🤣

Общи условия

Активация на акаунт