💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 264
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 615
Ваня коментира: "Тази победа е много сладка за мен", но докато коментира е с прическата преди калната игра (след това е изкъпана и с права коса). Joy
Явно записват по няколко пъти с различни реплики.

# 616
Браво на нашето момиче момиче !
И да вземе амулета петъка,  или най -малкото рибоците да паднат 2 пъти.

# 617
Сега с Тошковите камъни по Тошковата и другите племенни глави май?

# 618
  • София
Добре играха, но предимството в началото на играта си каза думата и Ваня го удържа. Йо малко късно се сети.

# 619
Дали е взела грошовете наистина или ги бъзика? ..

# 620
  • София
Тези режисирани сценки, с цел обсъждане на битките от останалите, ми идват наистина вповече. Толкова изкуствено: едните “играят” тенис, другите удрят във въздуха и нещо мъцат по сценарии. Да се смееш ли, да ревеш ли!

# 621
  • София
Голям противняк е тоя Тодор. Яка злоба го тресе. Бляк. Ваня не ми е най-приятна като характер, но на фона на повечето други, поне се е доказала и заслужила.

# 622
  • София
Аз да бях щях да ги взема, не искам да ги поставям в позиция да играят “недостойно”, “без чест” и всичките там клишета на Тошко и компания.

# 623
Браво, Ваня! Сега освен Тодор и Йоана и сестра й също ще злобеят.....

# 624
  • София

Бъзика ги според мен. Тя има много грошове вече, но за нея е по-важно да имат предимство и да печелят номинационните, защото знае, че ще гласуват срещу нея.

# 625
Аз сега ако съм на мястото на Ваня, може би бих взела грошовете. Купувам си имунитет и пак оставам с грошове - за всеки случай. Така или иначе ще съм на пангара, защо да не се подсигуря Simple Smile

# 626
Миналата седмица Джери като взе грошовете, Тодир нали обяви, че така трябва да се прави, честити и, плюеше постоянно другото племе, че вземало предимство, че били слабаци и ги било страх... Значи Ваня ще постъпи правилно по неговите разбирания, ако вземем грошовете.
И какво говори, щяло да проличи дали е само индивидуален играч ако загуби... ами че той загуби неговата капитанска битка! Значи излиза, че го е направил нарочно за да прецака другите - пак по неговата логика.

А пък Ваня колкото и битки да им спечели, винаги нея ще номинират, по-добре да вземе парите, не им е длъжна с нищо.

# 627
 Не мога да разбера Жътвари, за които предимството до онзи ден беше за страхливците и признак на слабост, а сега драпат за него. Ваня и в двата случая ще е на пангара, има ли смисъл... Те така я насадиха, че по-зле не може.

# 628
Не сте ли забелязали когато някое племе е на реката винаги пада хмм? защо ли така се получава да видим утре на номинационната дали ще е така ако паднат Рибарите теорията ми е вярна

# 629
  • София
Не мога да разбера Жътвари, за които предимството до онзи ден беше за страхливците и признак на слабост, а сега драпат за него. Ваня и в двата случая ще е на пангара, има ли смисъл... Те така я насадиха, че по-зле не може.

Класически пример за лицемерие и двоен аршин.

Общи условия

Активация на акаунт