💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 12 /15.11. - 22.11.2020/

• 78 500
  • 2 203
  •   1
Отговори
# 1 020
  • IT
На мен също не ми харесва Катя, но тя е по-добър играч от половината мъже. Те се оказаха с много деликатни психики.
Да не говорим, че Боби си повярва нещо много, издъхна яко на плуването днес той. Но как да номинира Лазаринов, като май ще му рекламира модните костюми....

# 1 021
Много се надявам и утре да паднат рибарите и най-накрая да видим двубой между сестрите. Това със сигурност ще е зрелищно.

# 1 022
А тука преди седмица мъжете жътвари бяха оплюти, че номинират Ваня. Явно и рибарите са същите. Катя за мен е най слабата от жените, да има качества, но не е нищо уау. Йоанна е по добра. Но въпреки това двамата Николаев и са доста по слаби от нея. И затова те трябва да бъдат пътници, но не очаквам от великото трио Милен, Боби и Чудо да номинират Лозаринов. За мен Боби и Чудото освен грубата сила също не блестят в игрите. Единствено Милен и Йо са по комплексни играчи.
Не всичко е груба сила.

# 1 023
Ако наистина има двубой сестрите - дано Йоанна да отпадне , но надали....

Но ако Майонезата е номиниран утре , то 100% той е пътник , знам го и без спойлер и на всички им е ясно , че двамата Н. Са кръгли 0 пред сестрите.

# 1 024
Бен Гън, гледах промото и дадоха как Катя отплава в някоя далечна посока. Нарочно? Саботаж? :о
Не знам.
Няма много логика според мен.
Реално са в ситуация без верен ход.
Евентуално може да разчитат при победа Ваня да купи имунитет, за да има Екатерина по-лек съперник. Защото ако загубят са една срещу друга. Независимо, че е ловец Йо Боби според мен и е закачил мишената на гърба. И според мен Йо се усети за този факт.

# 1 025
  • София
Разбирам, че ги дразнят, особено Катя, ами кажете така.
Кате, не те харесваме и толкоз. Но това, че била най-слабия играч изобщо не отговаря на истината.
Малко им се видя на мъжовете! Прииска им се, да я закопаят по-дълбоко!
Нея именно това я засегна, щото тя ги вади от калта /тия храбри вОйни / много пъти... иначе половината от тях вече нямаше да са в играта!
Не искам Катя да отпадне, но донякъде ми се иска да видя мъжката коалиция на игра с мислене!

# 1 026
И,кое ще е зрелищно? Катя ще се разхожда по бавно от колкото се разхожда с Гуруто.Йо,като Ивайло.
Лазаринов,защо си го пазят толкова?

# 1 027
Николаевците за мен са най слабите участници, единя съм убедена, че родителите му го подбират нали имат бранд явно имат и възможности. Другия просто добута до тук с късмет, не че е нещо уау.

# 1 028
Аз вече си мисля друго. Ако утре Рибарите паднат, има голяма вероятност Йоанна да бъде номинирана, а не Ники. Смятах,  че сестрите нарочно ще саботират, но така ще се изправят една срещу друга. Та има вариант наистина да гледаме сестринска битка, Катя да падне нарочно, за да даде всички грошове на Йо + още 100. Така малката ревла ще може да си купи имунитет и директно отива в обединеното племе. Ако все пак пратят Ники, Катя ще го опатка. Но ако Жътварите загубят, тогава има още 2 варианта. 1. Ваня е с имунитет и Вайс е номиниран. Катя бие Вайс. 2. Ваня е без имунитет, побеждава Катя и я пленява. Сега ми е интересно утре какво ще стане.

# 1 029
От всички там симпатизирам на Йоанна. Но ако не е сценарий не се усеща, че тези трикове с адвокатстването с нашенци не вървят- само я намразват повече. Хубаво е че на не малко битки и тя и сестра и имат шанс.  На кого да симпатизирам-на сексистите Тошо, Боби, Чудо или Вайс? На Джери със заврян ия бански, или на мисящата от тавана Ваня? Лазаринов не го броя. А Милен - не знам...

# 1 030
От промото останах с впечатление, че рибарите отпадат. 🎣
По принцип ми е все тая, единствено ме е яд, че Жътварите много ще се възгордеят. Обичам да ги гледам посърнали 😈

# 1 031
  • София
Много се надявам и утре да паднат рибарите и най-накрая да видим двубой между сестрите. Това със сигурност ще е зрелищно.

Зрелищно, глупости. Ще е поредната доза латино сапунка.

А Борислав продължава да ми бие на гнило. Има нещо много черно в този човек. Евала, че хваща на Йоанка спатиите, но все повече от него започват да струят надменност и зле прикрито презрение.

Лазаринката го пазят за вот. Няма нищо учудващо.

# 1 032
  • IT
Може би ще гледаме Катя срещу Ники. Максимум Катя срещу Вайс.

# 1 033
Чудомир номинира Катя не защото е слаб участник. Защо го слагате под общ знаменател с останалите.
Между другото това Чудо като иде на реката и като ококори тия очи... Защо в резиденцията не гледа с тоя ошашавен поглед.

# 1 034
Днес разбрахме, че Катя е най-некомлексния играч, а Йоанна е глупава. По-комплексните щяха за малко да се удавят. Ако рибарите паднат утре,  Боби със сигурност ще гласува за Йоанна, но кой друг ще го направи?

Общи условия

Активация на акаунт